reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

kerna ja miałam kilka razy na początku bo przestałam brać magnez ale od razu zaczęłam znowu brać i jest póki co ok. Ale nie piję kawy od jakiegoś czasu więc magnezu też nie wypłukuję :tak:

klaudia2014 wysłałam ci na priva jak zrobić suwaczek

co do sprzątania i pomagania w domu to widzę, że najgorzej jest w rodzinach gdzie są córki i synowie. Mój m ma 2 braci i umie lepiej sprzątać niż ja:-D (teściowa się tu spisała na medal) choć ja też zawsze w domu sprzątałam tylko ja nie lubię sprzątać a wolę gotować :tak:

reklama
Oo to nie tylko ja mam taki głód w nocy :) Chociaż to mnie podnosi na duchu :)

Ja jeszcze póki co nie mam skurczy łydek, ale strasznie dokucza mi ten ból pośladka czasami promieniujący do krzyża... ;/ Coś ale rwa kulszowa, nie mam tego co dziennie ale co jakiś czas;/
:
Dobra idę wstawić pranie i zabieram się za ciasto ! :) w końcu :) Pogoda u nas rewelacyjna! cieplutko na maxa :)

Kerna ja ostatnio miałam skurcze w nocy ,bodajże 2 x ale od tygodnia jem magnez 2x dziennie i od kilku sni skurczy brak
za to mam mega wrażliwe sutki,kurcze nawet nie mogę się dotknąć,piersi tez pobolewają ale już mniej niż na początku a ostatnio obudziłam się z plamka na bluzce na wysokości sutka i tak miałam problem ,czy to już siara?ale tak szybko? w poprzedniej ciąży malam początki kolo 30 tc

u nas decyzja podjeta ,jutro jedziemy pod domek,na zdjęciach bosko,100metrow do jeziorka,rowery wodne i kajaki na wylacznosc ,kominek w domku,jeszcze kolezanka ma zadzwonić ile płacimy za Szymka i czy jest grill lub miejsce na ognisko

hej piszecie w takim tempie że nie pamiętam już co czytałam 2 strony wcześniej ;-)
Sylwia781122 Ja młodego karmiłam miesiąc czyli można powiedzieć że nie karmię już 3 lata a mleko mam nadal tak więc wydaję mi się że siara też już może być, oj zazdroszczę wam tego wyjazdu też bym uciekła z tego miasta chociaż na kilka dni odpoczywaj dużo i baw się dobrze ;-)
Sylwia9 doskonale Cię rozumiem ten ból w pośladku/kręgosłupie potrafi zepsuć cały dzień :wściekła/y:
A ja wziełam sobie rady Kati do serca i rano posprzątalam mieszkanie ugotowałam obiad pranie wstawiłam i mam czas dla siebie :-) oj więcej nie napisze bo psiapsióła wpadła miłego dnia dziewuszki :-)

Oo może ja też nie mam tych skurczy bo jem magnez już prawie od 2 tyg :)

sylwia no to zazdroszczę takiego wypadu!!! Pogoda na pewno dopisze i sobie odpoczniesz! :)

Magdzik20 Niestety pamięć nam szwankuje więc nie ma co się dziwić co pisałyśmy wcześniej :) Ja też muszę przyjąć w końcu taktykę Kati i na pewno lepiej będzie wyglądał mój dzień :) Ale zazdroszczę rozmów z psiapsią - mi tego bardzo brakuje ;/

napisalam posta i nie wiem co z nim zrobilam:)

kerna ja nie jestem absolutnie za rownouprawieniem. jest to nierealne bo przeciez kobieta i mezczyzna roznia sie psychicznie i fizycznie itp itd. temat rzeka. i tez takie na sile dzialania mnie draznia choc na pewno jest w tym temacie wiele do zrobienia! ja uwielbiam tez dyskutowac jak ty:) zawsze mam cos do powiedzenia;) ale tez nie jestem taka nachalna, poprostu akceptuje rozne poglady.

myg dasz rade z przyjeciem:) ciesz sie bo milo czas spedzicie i pojecie twoje specjaly;) i na pewno jakies drobiazgi do domu dostaniecie:-)

Cześć dziewuszki!!!

Verita - spóznione życzonka - wszystkiego naj naj naj!!

Kerna - sto lat dla LUSIIII :-)

Sylwia - kurcze dalej ta rwa kulszowa nie daje CI spokoju?? Tez mam w nocy apetyt :p

jestem mega szczęśliwa - siostra dzwoniła i jest w ciązy!! miedzy nami 2 miesiące różnicy!! to było nasze marzenie - razem z brzuszkami a potem wózkami :) jupiiii!

Kasiaczku jaka cudowna wiadomość :biggrin2: Gratulacje dla siostry :biggrin2: A jak Ty się czujesz?

Myg udanego przyjęcia!

Magdzik widzisz, najgorzej jest się zmobilizować. A teraz odpoczywaj - w końcu zasłużyłaś :biggrin2:

A ja już się wykąpałam i będę powoli się szykować na randkę :biggrin2: Ale najpierw coś zjem. Chyba postawię na tosty. Ostatnio to moje ulubione jedzenie. Oprócz czekolady :biggrin2:

Kasieczek wow:-D no faktycznie super i gratulacje dla siostry:tak:
dziekuję za życzonka:-) Tort jak ostatnio, przesuniemy na niedzielę:)

Katia kurczę może i ja bedę brać przykład po Tobie, bo cały dzień o Tobie myślę jak tak ogladam ten bajzel:-D

A mi sie szykuje domówka. Z racji dzieciaków u nas, M wróci od razu na bibkę a dzieciaki do łóżek:-p
Cza ogarnąć zabawki:rofl2:

reklama
Kerna, to dlatego pieką mnie uszy :-D:-D Ja jestem straszną bałaganiarą, ale jak się raz zmobilizowałam i posprzątałam, a później spędziłam przyjemnie dzień w ładnie posprzątanym mieszkaniu, to jakoś mi było lepiej :-) Do Perfekcyjnej pani domu jeszcze mi daleko, ale całkiem przyjemnie jest :-) A, i wszystkiego najlepszego dla córeczki :-)

Do góry