Dzień Dobry,
Ale naskrobałyście od wczoraj, czytam i czytam
Katia aleee wiesz co podzielam zdanie Monili i też tylko patrze czy Ty coś napiszesz ;p Fajnie taka randka, też lubię takie pomysły męża i masz rację trzeba korzystać póki maluszka nie ma
Monila bidulko takie właśnie nie załatwione sprawy męczą strasznie;/ coś wiem na ten temat! Mam nadzieję że jednak szybko ją załatwicie i będziesz mogła spokojnie spać, a co do grilla na pewno się uda bo weekend też ma być taki ładniutki w całej Polsce, więc prażone będziesz zajadała
<ja się nie doczekam aż ja to spróbuje!>
marta współczuje samotnych nocy bo ja tez ich nie lubię, u mnie czasami męza na delegacje wysyłają i wtedy jest najgorzej, ale masz fajny dzisiaj dzień fryzjer i kosmetyczka
happymama u mnie też coś maluch chyba jakąś przerwę w kopniaczkach sobie zrobił, bo jakoś jest spokojny, no ale macie racje pewnie sobie pływa po brzuszku i dlatego go nie czuje... współczuję nocnych koszmarów ;/
BB_Anna Tobie też dzisiaj fajnie dzień się zapowiada, a no to Kasoku jeszcze się wygrzewa a my tu się martwimy...
sylwia781122 hahaha jak przeczytałam Twojego posta o kocie to śmiać mi się chce! ;/ Mój ma podobnie tyle że jak go rzucę to już nie wraca ;p Nie wiem co z tymi zwierzętami! Mój to też kocur wykastrowany! ;/
myg no to imprezka się szykuje! Ale fajnie, ja już się nie mogę doczekać aż będziemy na swoim i tak samo parapetówkę będziemy robili, Miłej imprezki!
Jeeeestem jestem, tyle czytania to mi trochę zeszło
Co do tematu sexu to u mnie w domu też go nie było, zawszę jak oglądaliśmy TV z rodzicami i gdzieś w flmie zaczynali się całować to rodzice zawszę przełączali na inny program
Ja zamierzam moim dzieciom mówić otwarcie o sexie ale jak troszeczkę podrosną, bo chyba 6cio latki są za młode do takich tematów...
Aaaa i jeszcze jedno nie wiem czy któraś z Was tak ma bo ja czasami budze się w nocy, jestem głodna na maxa tak że aż mi nie dobrze...
A nie chce mi się wstawać do lodówki więc na szafce nocnej zawsze mam żelki heh