ja raczej przesądna też nie jestem, nie chce im mówic za szybko z tego względu że wszyscy bardzo czekają na dzidzi u nas i jakby się coś stało to by to bardzo przeżywali, rozpamiętywali, ostatnio też im nie mówiliśmy i przynajmniej nikt nie wie o poronieniu, nikt się nie musiał zamartwiać-sami się z tym uporaliśmy. Chociarz teraz MUSI być dobrze
reklama
U mnie kilka osób wie i w sumie nie zamierzam robić z tego tajemnicy Wierzę, że będzie dobrze. Tak naprawdę coś złego może się stać na każdym etapie cięży, bądź nawet przy porodzie. Nie mówiąc już o tym ile niebezpieczeństw czeka na dziecko na świecie Staram się nie wariować.
Zresztą po mnie podobno widać ciążę Wyglądam jak z krzyża zdjęta, blada i senna. W pracy zauważyli, ze nie pije kawy i tak się domyślili
Zresztą po mnie podobno widać ciążę Wyglądam jak z krzyża zdjęta, blada i senna. W pracy zauważyli, ze nie pije kawy i tak się domyślili
89Katia no aj nie wiem czy po mnie widać...pewnie wszyscy się domyślają bo ciągle ziewam a po pracy na kanapie pod kocykiem ale cwaniara jestem...przestałam pić kawę i alkohol kilka miesięcy temu i się wszyscy przyzwyczaili
Chociarz już tak bym chciała powiedzieć rodzicom-to będzie ich pierwszy wnuk!!:-)
Chociarz już tak bym chciała powiedzieć rodzicom-to będzie ich pierwszy wnuk!!:-)
ja na szczęście byłam po Wielkanocy na diecie i odzwyczaiłam się od kawy więc się nie muszę czaić a zresztą dziewczyny kawę w ciąży można pić ja gdyby nie to, że ostatnio po kawie miałam jakieś dziwne sensacie żołądkowe to bym piła bo uwielbiam smak kawy więc jak mnie najdzie to będę pić
sylwia781122
Fanka BB :)
ja jak bylam w poprzedniej ciąży tez pilam kawe, w tej odrzuca mnie na kilometr
Marcelka37
Zaangażowana w BB
Hey hey, ja mam fazę na pomidory, moge jeść je przez cały dzień najlepiej z mozzarellą.
Strasznie mnie wydyma, w pierwszej ciąży nosiłam spodnie te same do 6 miesiąca, a tutaj cos czuje ze nie będzie tak lekko.
Stanik kupiłam o numer większy, ale miska ok, ale obciera mnie pod pachami jutro ide poszukiwac następnego, bo nie mam ani jednego większego 80 D jest za małe, chyba będzie trzeba 85 D kupić.
Co do farbowania włosów - ja je farbowałam parę dni temu, nie wolno? E to za późno, W pracy powiem, ale dopiero na początku lipca, po wizycie lekarskiej, trochę się tym stresuje, bo nikt sie nie spodziewał, ja mam syna 17 letniego wiec niezły numer ha ha ha
Zwolnienia nie będę brała, no chyba ze będzie trzeba, ale póki co czuję się świetnie, popołudniami mnie ścina do spania i robię drzemkę a tak jest ok. Kawy pije jak piłam 2-3 dziennie z mlekiem, słabe rozpuszczalne oczywiście.
Mam natomiast takie odczucia zapominania sie, jakby otępiała była, wchodze do sklepu i nie pamiętam po co
I kręce sie po domu, nie wiem też po co...
Łykam witaminy. Zrobiłam juz badania - toxo, hivy i inne, wszystko ok.
Strasznie mnie wydyma, w pierwszej ciąży nosiłam spodnie te same do 6 miesiąca, a tutaj cos czuje ze nie będzie tak lekko.
Stanik kupiłam o numer większy, ale miska ok, ale obciera mnie pod pachami jutro ide poszukiwac następnego, bo nie mam ani jednego większego 80 D jest za małe, chyba będzie trzeba 85 D kupić.
Co do farbowania włosów - ja je farbowałam parę dni temu, nie wolno? E to za późno, W pracy powiem, ale dopiero na początku lipca, po wizycie lekarskiej, trochę się tym stresuje, bo nikt sie nie spodziewał, ja mam syna 17 letniego wiec niezły numer ha ha ha
Zwolnienia nie będę brała, no chyba ze będzie trzeba, ale póki co czuję się świetnie, popołudniami mnie ścina do spania i robię drzemkę a tak jest ok. Kawy pije jak piłam 2-3 dziennie z mlekiem, słabe rozpuszczalne oczywiście.
Mam natomiast takie odczucia zapominania sie, jakby otępiała była, wchodze do sklepu i nie pamiętam po co
I kręce sie po domu, nie wiem też po co...
Łykam witaminy. Zrobiłam juz badania - toxo, hivy i inne, wszystko ok.
reklama