reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

ja raczej przesądna też nie jestem, nie chce im mówic za szybko z tego względu że wszyscy bardzo czekają na dzidzi u nas i jakby się coś stało to by to bardzo przeżywali, rozpamiętywali, ostatnio też im nie mówiliśmy i przynajmniej nikt nie wie o poronieniu, nikt się nie musiał zamartwiać-sami się z tym uporaliśmy. Chociarz teraz MUSI być dobrze :):)

reklama
U mnie kilka osób wie i w sumie nie zamierzam robić z tego tajemnicy :) Wierzę, że będzie dobrze. Tak naprawdę coś złego może się stać na każdym etapie cięży, bądź nawet przy porodzie. Nie mówiąc już o tym ile niebezpieczeństw czeka na dziecko na świecie :) Staram się nie wariować. :)

Zresztą po mnie podobno widać ciążę :p Wyglądam jak z krzyża zdjęta, blada i senna. W pracy zauważyli, ze nie pije kawy i tak się domyślili :)

89Katia no aj nie wiem czy po mnie widać...pewnie wszyscy się domyślają bo ciągle ziewam a po pracy na kanapie pod kocykiem :D:D ale cwaniara jestem...przestałam pić kawę i alkohol kilka miesięcy temu i się wszyscy przyzwyczaili:D
Chociarz już tak bym chciała powiedzieć rodzicom-to będzie ich pierwszy wnuk!!:-)

ja na szczęście byłam po Wielkanocy na diecie i odzwyczaiłam się od kawy więc się nie muszę czaić a zresztą dziewczyny kawę w ciąży można pić:-p ja gdyby nie to, że ostatnio po kawie miałam jakieś dziwne sensacie żołądkowe to bym piła bo uwielbiam smak kawy więc jak mnie najdzie to będę pić:tak:

ale wiecie w czym problem ze ja bym mogla pic kawe litrami, smakuje mi , kocham zapach a teraz zero , jak karmilam pozwalalam sobie na jedna ale jak ma mnie mdlic to nie dziekuje obejdzie sie.;-)

Hey hey, ja mam fazę na pomidory, moge jeść je przez cały dzień:) najlepiej z mozzarellą.
Strasznie mnie wydyma, w pierwszej ciąży nosiłam spodnie te same do 6 miesiąca, a tutaj cos czuje ze nie będzie tak lekko.
Stanik kupiłam o numer większy, ale miska ok, ale obciera mnie pod pachami:( jutro ide poszukiwac następnego, bo nie mam ani jednego większego:( 80 D:( jest za małe, chyba będzie trzeba 85 D kupić.
Co do farbowania włosów - ja je farbowałam parę dni temu, nie wolno? E to za późno, :) W pracy powiem, ale dopiero na początku lipca, po wizycie lekarskiej, trochę się tym stresuje, bo nikt sie nie spodziewał, ja mam syna 17 letniego:) wiec niezły numer:) ha ha ha
Zwolnienia nie będę brała, no chyba ze będzie trzeba, ale póki co czuję się świetnie, popołudniami mnie ścina do spania i robię drzemkę a tak jest ok. Kawy pije jak piłam 2-3 dziennie z mlekiem, słabe rozpuszczalne oczywiście.
Mam natomiast takie odczucia zapominania sie, jakby otępiała była, wchodze do sklepu i nie pamiętam po co:)
I kręce sie po domu, nie wiem też po co...
Łykam witaminy. Zrobiłam juz badania - toxo, hivy i inne, wszystko ok.

reklama
hej, a mnie zaczyna mdlic, chyba za wcześnie???macie już może mdlosci???

ja tylko jem pomidory od trzech dni, bo tylko to i rosol mnir jeszcze nie odrzuca.

Do góry