reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam z rana przy sniadanku :-)

u nas kolejny chłodny i strasznie wietrzny dzien , wszystko było by ok gdyby nie ten straszny wiatr ... ;-)

Kasieczek biedna ty a ja juz myslałąm ze bedzie bez tych incydentow w wc .. ahh no coz moze najwyrazniej taka twoja natura ??

Katia ja pamietam moje pierwsze wyjscie gdy lekarz powiedział ze moge zaczac pomału wracac do zycia ...jejciu ten strach zeby znowu nie zaczac krwawic .. do dzis go mam ...

reklama
Cześć dziewczyny ,ja to już jestem po śniadanku:-)
Mnie tez te wymioty dokuczają strasznie i tak mam praktycznie codziennie od 13 tygodnia okropieństwo,no cóż trzeba jakoś wytrzymać to.

Ja się jeszcze nie zastanawiałam jeszcze nad szkołą rodzenia czy to coś daje ?

Dziś mam wizytę u lekarza,zobaczymy co mi powie na te bóle w dole brzucha odczuwam je jakoś już od tygodnia,przebada mnie i zobaczymy.

Ale do późna piszecie ja to już śpię w łóżeczku :-)

Grzechotko świetnie, że maluch się rozpycha :) właśnie miałam Was dzisiaj pytać czy Wy śpicie na brzuchu? Bo ja uwielbiam i kiedyś to nie zasnęłabym inaczej, a teraz już odmawiam sobie tej przyjemności bo boję się właśnie, żeby tego malca tam nie przygnieść.

Marta no teraz to juz od dawna na brzuchu nie spie bo maluszek sie rozpycha i martwiłabym sie ze moze mu sie cos stac ... ale na poczatku tak do 9 tygodnia zdarzało mi sie jeszcze spac na brzuchu ale tez nie jakos zbyt czesto ;-)

NO to trzymamy kciuki za wizyte &&&

ale mam lenia dziś i zero pomysłu na obiad tz zjadłabym pierogi ruskie ale za nic w świecie nie będę ich robić albo sushi bym zjadła albo dobrą chińszczyznę :tak:
ruszam dupsko bo za godzine ba wizytę u kosmetyczki

czesc
i ja jestem po śniadanko wkoncu,rano oddalam co malam do badana,wizyta 2 września,dowiedzialam się tez ze w przychodni do której chodze na nfz jest darmowe usg 3d i 4d za free,podpytalam i będę miała je robione kolo 25-27 tc:-)

no i żeby nie było za fajnie to młody obudzil się z mega katarem:wściekła/y:czuje ze zaczynają się chorobska

Sylwia zdrowka dla małego :tak:
super ze macie tam darmowe usg 3d i 4d zawsze to juz jakas kaska zostaje w kieszeni :-)

ja tez mam dzis strasznego lenia , wogole od kad siedze na l-4 to mam lenia .. wsyztko co moze poczekac ciagle odkładam na "potem" a pozniej okaze sie ze bede wszystko robiła tydzien przed porodem :-p

Dzień dobry :) Wchodzę tutaj, żeby spytać o spanie na brzuchu i proszę, nie tylko ja się nad tym zastanawiam :) Ja dość długo budziłam się w tej pozycji ale brzuszek jeszcze malutki i nawet nie czułam. A dzisiaj się wystraszyłam, bo znowu obudziłam się na brzuchu!! Teraz się od rana martwię czy wszystko jest ok i czekam na ruchy malucha, bo póki co cisza....buuu Dziewczyny jeszcze Was meczą wymioty?? Okropne! Współczuję serdecznie, bardzo długo to u Was trwa... Grzechotka ja też przeglądnęłam te fotki i myśle sobie...no cóż o gustach się nei dyskutuje ale fakt fotki są okrooopne :) Ja bardzo chciałabym taka sesję ale one chyba kosztują dość dużo. Wiecie może mniej więcej jaka to jest cena? U nas wczoraj była pizza, z duuuużą iloscia sera, wyszła pyszna a dzieciaki i tak skubnęły dwa razy ehh na krokiety zrobiłyście mi ochotę wielką, ale mięsa nie przełknę niestety i jakisfarsz potrzebuję bezmięsny.

hej, hej!

martaa26 - widzisz o to chodzi że mój mąż w domu ma i XBOXa i PS3, i większość czasu temu poświęca, teraz wszystko kręci się wokół samochodu, a już mnie mdli na samą myśl, że w grudniu ma być premiera PS4 - mówie Ci oszaleje z nim:-)

Jane - ja czytałam Greya też, dla mnie ok, jestem też na bieżąco jeżeli chodzi o wątek Crossa, mam też przeczytanych kilka innych erotyków - mam je w większości na pen drivie w pdfie:) wiem, że nie każdy lubi czytać na komputerze, natomiast jeśli ktoś chce mogę przesłać na maila tylko proszę o prv:)

a dziś miałam sen - usg w 20 tygodniu i moja dzidzia miała siusiaka i pełno czarnych włosów, po przebudzeniu uśmiałam się po pachy:) za 2 tygodnie się może okaże:)
i wczoraj nie wytrzymałam ugotowałam ogórkową - mhh pyszota:)
miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Kerna widocznie myślimy o tym samym ;) Ja spałam tak chyba podobnie jak Monila. Oduczyłam się tak nie zasypiać (bałam się, że nie usnę inaczej ;)) i teraz nie budzę się na brzuchu. Ale np. czytałam, że powinnyśmy zmieniać pozycje i jak najmniej leżeć na prawym boku. A ja mam TV z prawej heh i chyba muszę przełożyć poduszki na drugą stronę łóżka ;-)
A co krokietów to polecam z farszem z pieczarek i cebuli. Takie właśnie byłam zmuszona robić w Holandii i taki też farsz dawałam do pierogów, czy bułek na ciepło. Polecam :-)

Do góry