reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

myg trzymam kciuki &&&&&

dziewczyny to ja akurat w kwestii przyjaciółek mam super bo mam paczkę ze studiów i tak się trzymamy cały czas, dołączyła do nas jeszcze jedna już w pracy więc jest nas 5 z czego 4 pracują w jednej firmie:-D tylko dwie pozostałe kilka pięter wyżej :-pjedna pracuje w innej firmie ale i tak się często spotykamy. Wczoraj właśnie te urodziny były i wszystko super wyszło :tak:prezent się bardzo podoba. Wieczór bardzo udany.

reklama
Dziewczyny przed chwilka dostałam telefon ze moj chrzesnty zmarł :-( nie moge w to uwierzyc dopieor co 10 sierpnia wydawał corke za maz a tutaj jzu go nie ma :-(

my mamy paczke znajomych z ktorymi spotykamy sie bardzo czesto ale to dla mnie bardziej kolezanki niz przyjaciołki ....:rofl2:

Monila współczuję :sad:

ojj chyba moderator powinien poprzenosić tę rozmowę :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monila bardzo mi przykro.
Swoja droga to troszke Wam zazdroszcze tych L-4.:) Ja dopiero po swietach zamierzam isc na premacierzynski. Choc teraz w domku siedze, bo moj maluch jest przeziebiony. Jutro mam wizyte u dentysty, to moj maz bedzie musial sie wyrwac z pracy zeby zostac z mlodym.

Mam pytanie do mam juz "dzieciatych". Czy ktoras z Was karmila od urodzenia mm?

monila przykro mi bardzo

kerna temat przyjaciółek na wizytach wyszedł przypadkiem:-p ale w sumie możemy się z nim tu przenieść

kesti nie wszystkie z nas są na L4 ;-) ale przyznam, że dziś mam o wiele więcej zapału do pracy

straszne sny:( na szczescie mnie cos takiego do tej pory ominelo! tez bym sie przerazila:/

monila ja tez dzis nie spalam dobrze gdzies od czwartej:) wspolczuje smierci chrzestengo, tzrymaj sie!

jane ja keidys tez mialam taka paczke psiapsolek ale jak pisalam wszystkie gdzies powyjezdzaly:( normalnie czasem sobie mysle, ze jakeis fatum jest nade mna:/ a z mezem mielismy kidys takich swietnych znajomych ale sie rozstali a pozniej kolejne malzenstwo ale sie rowiedli:)

kesti nie pomoge:)

aaaa czyzbym dzis weszla w II trymestr?! :)

reklama
Monila przykro mi :(
Myg tak analizuję to co opisałaś i wydaje mi się, że pewne rzeczy u mnie podobnie wyglądały. Też nagle bez powodu zaczynało szybciej mi walić serce, taki puls ok. 170 to raczej nie jest normalne. Kiedyś kardiolog dał mi kropelki i powiedział, że mam przyjść jak będzie mi się tak działo...Ale nie dość, że w mojej mieścinie przyjmuje w pierwszy czwartek miesiąca, to ja nauczyłam się szybko radzić sobie z tym. Kilka bardzo głębokich oddechów zazwyczaj pomagało. Czasem tylko tak dłużej mnie trzymało to się bałam, że umieram :( I teraz tak się zastanawiam...chyba porozmawiam o tym z moim ginekologiem, zobaczymy co powie. Ale Tobie dziękuję, bo nadałaś mi jakiś trop :)

Do góry