reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

W końcu się obrobiłam...uff dzieciaki w łóżkach, chatka ogarnięta, lodówka umyta :) Obiecałam sobie zrobić trochę kosmetyków ale teraz za cholerę nie chce mi siętyłka ruszyć!!! Kesti witaj:))) Teraz chyba w wielu krajach tak prowadzi się ciążę jak opisałaś. Ja rodziłam w Hiszpanii i dokładnie tak samo to wyglądało. Matrona stwierdzała, że wszystko z ciążą jest ok po rozmowie z pacjentką hehhe Zazdroszczę Wam wagi, zazdroszczę!!!! U mnie przy 160cm waga 75kg więc się nie odzywam :) Do tego mam obfity biust. 70/I...więc mam co dzwigać..wrrrr Ja śpiew staniku, po pierwsze przez to, że faktycznie piersi mniej się naciagaja jeśli oczywiscie biust jest obfity a po drugie jest mi wygodniej. Do spania zakłądam nieco luźniejszy. Podczas karmienia też odradzam staniki typowe do karmienia, bezfiszbinowe, miękkie. Biust wisi jak flaki a potem tragedia jest. Przy drugim dziecku nosiłam zwykły, fiszbinowy, przerobiony:)

reklama
a ja zrobiłam sobie drzemke ale przerwał mi ja nalot tesciow :-p

Sylwia9 widzisz a jednak mezus pamietał :-)super ze rocznica udana ;-)
Beti nie przejmuj sie dyrektorem ;-)
Magdzik ja nie potrafie spac albo chodzic bez stanika , jeszcze bardzije bola mnie piersi wtedy :-p
Kesti witam w naszym gronie:-)

Sylwia no niestety ja tez odczuwam brak mojej przyjaciołki .. niestety mamy do siebie daleko i bardzo zadko sie widujemy ... moja druga przyjaciołka miała ponad rok temu wypadek i jest niepełnosprawna , wiadomo rozmawiamy i wogole ale to jzu nie jest to co wczesniej bo ona tez wielu rzeczy nie pamieta ...wiec moja przyjaciołka jest moj mezus :-p z nim moge o wszystkim pogadac i wszystko mu powiedziec ... ale wiadomo co kobitka to kobitka ....
Bardzo zżyłam sie z dziewczynami z bb z watku pozegnalnego , sa dla mnie wielkiem wsparciem , z nimi tez rozmawiam o wszystkim ale wiadomo ze nie z wszytkimi jest nas taka mała grupka zaufanych kobitek , dzielimy sie ze soba wszystkim :-) Nawet jesli ktoras z nas urodzi maluszka to robimy zrzute na prezencik ;-)

Sylwia cały dzień pamietałam, żeby złożyć życzenia i nie napisałam...przepraszam i nadrabiam życzeniami wszystkiego dobrego na kolejne lata|!!!!!|Fajnie, że mąż pamietał bo to rzadkość u nich :)

Kerna moj mezus zawsze pamieta o rocznicy slubu i o moich urodzinach;-)
zaraz musze wziasc sie za prasowanie :-pale cos mi sie nieche , zajadam sie nektarynkami i ochota na prasowanie mi odeszła

Ostatnia edycja:
Magdzik20 ja podobnie jak u Ciebie z wagą ale z moim uwielbieniem do jedzenia już rosnę :sorry2: w sumie nie stresuję się tym tylko cieszę istniejącym stanem :-)
W staniku nie mogłabym chodzić 24h w szczególności przez to swędzenie ;) Ale na szczęście nie są one zbyt duże i specjalnie jeszcze się nie powiększyły więc się nie obawiam póki co ;)
Beti z dyrektorami już tak jest...z jednej strony bardzo prorodzinnie a jak przyjdzie co do czego...Ja też się przez takiego jednego trochę nadenerwowałam i to prywaciarza więc tylko to sobie wyobraźcie...:wściekła/y: Już mam względny spokój i Tobie oraz innym dziewczynom z podobnym problemem też tego życzę ;-)
A teraz czas szykować się do spania, może dziś będzie dane dłużej pospać :rofl2:
Dobranoc

marta dzieki:) dodalas mi otuchy i wy wszystkie tez!!!!!!!!!

ktos pytal czemu te zyly na piersiach sie pojawiaja. w ciazy zwieksza sie objetosc krwi i zyly robia sie widoczniejsze ale tez piersi przygotowuja sie do produkcji mleka a jak sie karmi to zyly sa mega widoczne i grube takie. od razu widac, ze kobieta karmiaca ;)

ooo tak, z żyłami to fakt i do tego ciemniejsze otoczki sutkowe :) Teraz wyglądam jak prawie murzynka hehe :) Stawy są też luźniejsze co odczuwam dość mocno.

reklama
ojj tak tak z zyłkami tez sie zgodze :-)

dobra dziewuszki wy sobie tutaj siedzcie a ja zmykam prasowac bo przeciez nie zrobi sie samo :-p a potem pojde nyny ;-)

Spokojnej nocki

Do góry