reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Sylwia781122 znam ten strach przed dentystą. Ja chodziłam przed ciążą, wydałam kupę kasy, a i tak mam wrażenie, że mi nie pomógł...i też boję się, że teraz może być ciężko z tymi zębami i aż się tego boję :/
Daria 0607 fajny ten Wasz samochód, też chcę szukać czegoś podobnego. Choć moim marzeniem jest Kia sportage albo nissan qashqai...ale chyba niestety nie na mój portfel ;)

reklama
Bry

a ja włansie po sniadanku , zapusciłam pranie a pozniej wybieramy sie na miasto załatwic pare spraw ;-)

miłego dnia

witam sie i ja:) juz lepiej sie czuje ale mlody zrobil pobudke przed 8 a zwykle wstaje o 9:/ mialam dzis jechac do pracy zawiezc zwolnienei ale nie chce mi sie, zrobie to jutro:)

kerna a niedlugo bedziecie mieli trojke dzieci:) ale coz musisz dac rade!

monila u mnie tez pranko sie robi:)

sywlia78 nie przepadam za dentysta:/ ale daje rade, nie ejst tak zle. tez mam troche problemow z zebami i tak co miesiac chodze i naprawiam:/

Hej :)

ja dzisiaj odpoczywam, brzuch mnie nadal boli, skurcze podbrzusza. Byłam wczoraj na IP i z dzdzią OK ale mam brać nospę 3x dziennie i dużo leżeć. Martwię się bo wieczorem ból był nie do wytrzymania.

Co do samochodów to my też musimy zmienić, ale narazie kaskę zbieramy, chcemy COMBI, dokładniej nie powiem bo mąż ciągle ma nowe pomysły, już nie nadążam :-) zostawie to jemu bo ogromną radość mu to sprawia ;-)

Co do brzuszka to ja już mam całkiem sporawy, nie da się nijak ukryć, wogóle tak naprawdę ostatnie 2 tygodnie mi tak mega wywaliło brzuszysko:-)

Małkus - odpoczywaj, leż kochana! ja dzis wyszłam z domu pierwszy raz od jakiegośc miesiąca - na badania taksówką oczywiście, no i ubrałam spodnie sprzed ciąży, ubrac ubrałam, zapiełam sie ale ciut ciasno, no i rosne rosnę!

Witam,

Beti poczytałam na necie troche o tym badaniu szyjki i szczerze mówiąc nie wiem czy jestem w stanie odwazyc sie wsadzic tam palca bo zaraz mi sie bedzie wkrecac ze cos uszkodze - wiem wiem ze dzidzius jest daleko ale boje sie ze narusze ta szyjke czy co ;/

Daria super autko! ale szczerze mówiąc na auto mamy przeznaczone 25 tysi bo na wiecej nas jak narazie nie stac.. a teraz patrze na necie ze one chodza po wyzej 35tysi ;/

Mnie tez pobolewa czasami podbrzusze i nie sa ta bole jak na miesiaczke tylko takie inne nie umiem tego okreslic..

malkus lez plackiem! odpoczywaj i zrelaksuj sie.

sylwia9 dlatego powiedzialam zebys zapytala gina czy mozesz badac czy nie:) bo nie wiem jak to jest w ciazy. ja sobie badalam ale dopiero pod sam koniec i w czasie porodu.

Beti podziwiam bo ja w czasie porodu chyba już w ogóle nie wepchałabym TAM palucha! :)

Niby weszłam w II trymestr a śniadania to dla mnie masakra! Zjem i zaraz mi nie dobrze! muszę robić przerwy i po malutku jeść ;/

Czy którąś z Was jeszcze pobolewa podbrzusze/brzuch??

reklama
Hej hej witam po weekendzie!

Sylwia - mnie też coś kłuje jak się najem ale mnie za to po lewej stronie pępka, a w czwartek to mnie sam pępek zaczął tak kłuć że myślałam że zwariuję...

Katia i malkus - też chcę pościel z tej firmy! :)

Mam czasem wrażenie że czuję już maluszka, ale mogę się mylić. Nie jestem pewna ale czasem coś tak specyficznie popukuje od środka :)

W przesądy nie wierzę. Ani w senniki, zabobony - wręcz się przeciw nim buntuję. Jeśli chodzi o ślub to na przekór wszystko zrobiliśmy. Miesiąc bez "r", nocka przed ślubem razem a nie osobno, nic niebieskiego nie miałam, zero jakiegoś wystawiania butów i innych szajsów, nie było pierwszego tańca.. ale każdy ma prawo postępować wg swoich zasad w życiu :)

Dzisiaj rano poleciałam do laboratorium zrobić morfologię, mocz i TSH, po południu ściągam wyniki z internetu i na 18.00 lecę na wizytę do gina! :D Jestem strasznie podekscytowana bo może będzie coś widać w kwestii płci...oby!
Jak już wspominałam, jeśli się coś wyjaśni to wtedy zakupię pierwszy ciuszek z tej okazji.

W ogóle mam świetny humor bo w czwartek jedziemy na 4 dni z mężusiem i moimi rodzicami do domku nad jeziorem, który uwielbiamy. Do tego właśnie dzisiaj rano zarezerwowałam wypad nad morze z moją Mamą na 5 dni we wrześniu! :D

Do góry