reklama
verita pamietaj nigdy nie sluchaj kogos jakie auto bo wiesz jeen ma audi co mu sie nie psuje a inny ze sie caly czas psuje nie ma auta raczej idealnego auto musi sie wam podobac a nie komus bo i tak nie wiecie jakie sie trafi ja ci powiem mialam poprzednio fiata w zyciu nie mialam lepszego auta to bylo moje pierwsze auto jakie sobie kupilam auto w ogole sie nie psuło a inni na fiata narzekają moj szwagier np tylko audi ale siosra ma toyote druga siora kupuje tylko takie auta zeby bylo ich jak najmniej zeby mogla sie popisac przed ludzmi;/ a ja kupuje tylko rodzinne i bezpieczne
znowu moj wuja co kupuje auto to ma same citroeny i sobie chwali wiec to taki temat jeden lubi to inny to ;p wazne zeby wam pasowalo 
Sylwia9
Fanka BB :)
marta_a26 mam nadzieję bo też taki przesąd słyszałam 
Monila no to razem będzimy przeżywac wizyte
Czy to że lekarz kazał Ci przychodzić co 3 tyg ma związek z wcześniejszą ciążą? Bo też bym chciała chodzić częściej do lekarza...
Co do aut u nas było to samo, nasi znajomi zakochani są w oplach raz zastanawialiśmy się nad kupnem mazdy6 w comi i co? Mało nas nie zjedli że to że tamto że to wadliwe auta że ople są tańsze w eksploatacji itp, nigdy nie sugerujcie się zdaniem kogo innego bo w koncu Wy za ten samochód zapłacicie i Wy bedziecie nim jezdzic, mnie to strasznie drazni jak ktoś wpycha nos w nie swoje sprawy, ja rozumiem można wyrazic swoje zdanie a nie od razu naskakiwać.
Ja sobie teraz wciągam gołąbki a jutro na obiad zarządziłam kluski śląskie
Monila no to razem będzimy przeżywac wizyte
Co do aut u nas było to samo, nasi znajomi zakochani są w oplach raz zastanawialiśmy się nad kupnem mazdy6 w comi i co? Mało nas nie zjedli że to że tamto że to wadliwe auta że ople są tańsze w eksploatacji itp, nigdy nie sugerujcie się zdaniem kogo innego bo w koncu Wy za ten samochód zapłacicie i Wy bedziecie nim jezdzic, mnie to strasznie drazni jak ktoś wpycha nos w nie swoje sprawy, ja rozumiem można wyrazic swoje zdanie a nie od razu naskakiwać.
Ja sobie teraz wciągam gołąbki a jutro na obiad zarządziłam kluski śląskie
sylwia781122
czesc dziewczyny
jestem w końcu,goscie pojechali i mam wkoncu czas na forum,dobrze ze wakacje się koncza bo wczasowiczów mniej będzie w domu;-)
ja w przesady raczej nie wierze a już na pewno nie w taki ze jak kupie wcześniej to cos się stanie dziecku
dziewczyny ja wizyte mam w czwartek
ok lece3 doczytywać dalej
jestem w końcu,goscie pojechali i mam wkoncu czas na forum,dobrze ze wakacje się koncza bo wczasowiczów mniej będzie w domu;-)
ja w przesady raczej nie wierze a już na pewno nie w taki ze jak kupie wcześniej to cos się stanie dziecku
dziewczyny ja wizyte mam w czwartek
ok lece3 doczytywać dalej
sywia9 mazda 6 zajebista sami chcielismy w kombiaku kupic w ogole mazdy to bardzo dobre auta ... a ople ... lepiej sie nie wypowiadac z meza strony tylko oplami jezdza i te nowe czy stare zostaly zjedzone przez rdze a psuja im sie bardzo co chwile cos im z neta do auta zama
ale wiadomo jednym trafi sie dobre innym nie ale mazda wedlug mnie i w ogole duzo osob to sa bardzo dobre auta .
Sylwia9 nie to nie ma nic wspolnego z wczesniejsza ciaza , poprostu moj gin cały czas wszystkie kobitki przyjmuje co 3 tyg :-) mi to bardzo odpowiada
mysle ze mozesz pogadac z ginem ze chciałabys czesciej chodzic na wizyty ....
u mnie duchota i gorac taki ze nawet na podworku ciezko wysiedziec
chyba znowu powracaja te upały masakra

u mnie duchota i gorac taki ze nawet na podworku ciezko wysiedziec

witam... nadrobiłam bo u rodziców byliśmy i jakoś czas na bb nie było.
wczoraj wróciliśmy załadowani po dach
pół bagażnika jedzenia a reszta ciuchów dla dziecka. Moja mama przywiozła mi od siostry pierwszą partię. My do niej też jedziemy więc sami resztę przywieziemy. Wujek się dowiedział, że jestem w ciąży i też nam chce rzeczy dla dziecka dać... nawet łóżeczko ale chyba nie skorzystamy bo oni mają ciemny brąz a my chcemy cały pokój na biało urządzić. Mam nadzieję, że się nie obrażą
mają za to mało używany zestaw pieluszek wielorazowych z czego bardzo się cieszę bo bardzo intensywnie się zastanawiam nad ich używaniem. A tak to nie będę musiała ryzykować i wydawać kasę na zestaw startowy tylko sobie te od nich wypróbuję
co do przesądów to wydaje mi się, że każdy mimowolnie w jakieś tam wierzy ... w sumie nie potrafię sobie teraz o żadnym takim przypomnieć choć nie zarzekam się że w żaden nie wierzę
ale 13 braliśmy ślub więc tą datę akurat lubię
kerna, beta spóźnione ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
nie pamiętam kto pytał o dietę ja też jestem zdania i mam zamiar jeść wszystko... no chyba, że coś będzie szkodzić to wtedy najwyżej zrezygnuję... na pewno nie będę z góry zakładać, że będę przez pół roku jadła warzywa na parze (mimo że bardzo lubię
). Moja siostra mieszka za granicą i tam właśnie można jeść wszystko i ona przy dwójce dzieci tak jadła i nic im nie było.
sylwia ja też mam wrażenie że miałam większy brzuch jakieś 3 tygodnie temu a teraz chyba zmalał... ale byłam w środę u gina i wszystko jest w najlepszym porządku więc to chyba tak czasem jest...
my jak na razie nic nie kupujemy ... jakoś nie czuję potrzeby... mamy zamiar pokój urządzić ale najwcześniej zaczniemy w październiku/listopadzie.... ostatnio kupiłam słodkie skarpetki ale to by było na tyle.
wczoraj wróciliśmy załadowani po dach

co do przesądów to wydaje mi się, że każdy mimowolnie w jakieś tam wierzy ... w sumie nie potrafię sobie teraz o żadnym takim przypomnieć choć nie zarzekam się że w żaden nie wierzę

kerna, beta spóźnione ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
nie pamiętam kto pytał o dietę ja też jestem zdania i mam zamiar jeść wszystko... no chyba, że coś będzie szkodzić to wtedy najwyżej zrezygnuję... na pewno nie będę z góry zakładać, że będę przez pół roku jadła warzywa na parze (mimo że bardzo lubię

sylwia ja też mam wrażenie że miałam większy brzuch jakieś 3 tygodnie temu a teraz chyba zmalał... ale byłam w środę u gina i wszystko jest w najlepszym porządku więc to chyba tak czasem jest...

my jak na razie nic nie kupujemy ... jakoś nie czuję potrzeby... mamy zamiar pokój urządzić ale najwcześniej zaczniemy w październiku/listopadzie.... ostatnio kupiłam słodkie skarpetki ale to by było na tyle.
Sylwia9
daria0607 no to mamy takie same gusta- nam też bardzo bardzo podobają się te autka mazda 6 w combi i już patrzeliśmy i muszę przyznać że mają bardzo pojemne bagażniki i na pewno wózeczek się zmieści 
Monila pogadam z ginką bo zależy mi żeby było wszystko okej tym bardziej że na pierwszej wizycie lekarz powiedziała mi że będziemy bacznie obserwować czy szyjka mi się nie skraca i jak ona chce to zaobserwować jak mam tak wizyty w każdej chwil może mi sie skrócić...
jane no to nie jestem sama, ale póki co trzyma mnie jeszcze to że dzisiaj mało sie nie rzy*ałam, rano mam jeszcze mdłości a później mogę co chwile jeść bo ciągle jestem głodna...
I teraz pałąszuje lody, i trochę kreci mi się w głowie ;/
Monila pogadam z ginką bo zależy mi żeby było wszystko okej tym bardziej że na pierwszej wizycie lekarz powiedziała mi że będziemy bacznie obserwować czy szyjka mi się nie skraca i jak ona chce to zaobserwować jak mam tak wizyty w każdej chwil może mi sie skrócić...
jane no to nie jestem sama, ale póki co trzyma mnie jeszcze to że dzisiaj mało sie nie rzy*ałam, rano mam jeszcze mdłości a później mogę co chwile jeść bo ciągle jestem głodna...
I teraz pałąszuje lody, i trochę kreci mi się w głowie ;/
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Jane - a cóz to te pieliszki wielorazowe bo szczerze pierwszy raz słysze, bo to chyba nie o te zwykłe tetrowe Ci chodzi??