reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

heja! ja padam na twarz:/ bylismy caly dzien nad jeziorem i synek nie chcial isc spac ani na chwile wiec caly czas zabawa z nim:) ledwo sie ruszam taka jestem zmeczona, jutro caly dzien odpoczywam nie ma bata;)

sywlia9 no jak najbardziej wizyt czestszych sie dopominaj:) zapytaj moze czy sama mozesz sobie badac szyjke chocby co kilka dni?

kasieczek to sa teki pieluszki ktore maja takie jaby majtki i do nich wkladasz wklad. sa rozne rodzaje tych wkladow o roznej chlonnosci i zrobione z roznych materialow. no i jak siku to zmieniasz te wklady ale jak kupa to nie wiem czy calosci nie tzreba zmienic:) sama nie stosowalam ale mialam to na mysli. PIELUSZKI wielorazowe

reklama
beti to cie synek nie oszczędza ;-)

kasieczek to są właśnie takie pieluszki jak beti napisała, mają zwolenników i przeciwników... ja jeszcze nie wiem do jakiej grupy się zaliczę :-p ogólnie na pewno plusem jest to, że nie maja w sobie chemii a minusem to, że trzeba je prać. Jak poużywam to się przekonam:tak:

sylwia 9 mysmy tylko dlatego tej mazdy nie kupili bo jednak 2 foteliki na tych siedzeniach takich kanapowych jest troszke malo miejsca a w tym co my mamy kazdy ma odzielne wielkie siedzisko a tak pewnie by byla ta mazda bo ta nowa 6 jest po prostu piekna :) a teraz jak 3 fotelik dojdzie to sie ciesze ze mam to auto co mam bo by bylo ciezko :-D

Beti1986 ale synek Cie wymeczyl :) Jutro koniecznie odpoczynek i dzień lenistwa bo kurcze nalezy Ci sie po dzisiejszym dniu :) A można w ogóle samemu badać szyjkę? Nigdy nie słyszałam o tym...

daria0607 a jaki macie teraz samochodzik?? w sumie trzeba myslec przyszlosciowo bo pozniej moze nie byc kaski na zmienienie autka :)

Cały dzien dzisiaj jem i wszystko popijam sokiem pomaranczowym :) a teraz ide sie kapac i do lozeczka obejzec cos w TV z mezem :)

sylwia9 no mozna badac, tylko tzreba rece umyc albo w sterylnych rekawiczkach:) ja pamietam, ze przed porodem jak poszlam do lekazra i powiedzial mi jak wyglada moja szyjka to w domu sama stestowalam palcami:) i wiedzialam o co mu chodzi. a jak juz sie zaczal porod ale bylam w domu to balam sie zeby za pozno nie pojechac weic tez kilka arzy sprawdzalam jakie mam rozwarcie (czuc dziurke w szyjce)

daria to jest właśnie to co ja powtarzam żeby nie patrzeć ma wygląd tylko funkcjonalność. 3 dzieci w tym nastolatek ponad 180 wzrostu to musze mieć z tylu 3 wygodne osobne siedzienia a nie żeby skuleni siedzieli między fotelikami. zwłaszcza jak do pl pojedziemy bo to plus pies będzie. na razie wciaz bez auta i jutro też nie damy rady kupić może we wtorek. płakać się chce. nic załatwić. ja mialam Peugeota i bylam zadowolona niestety jeżdżę nie szanują auta to w końcu nie wytrzymał ale i tak podziwiam co przez te lata ze mna wytrzymał i ciągle był na chodzie. umiał nawet ruszyc na trójce biedne moje autko :'(
Ja zauważylam że szybko się męczę tzn zasapie się przy byle większym wysiłku. zwłaszcza pod górkę lub po schodach jak idę.

Cześć dziewczyny :)
Wczoraj cały dzień byliśmy na basenach. Troszkę popływałam sobie, opaliłam i doszłam do wniosku że wyglądam jak wieloryb.
Mąż pojechał i kolejny tydzień aż do soboty wieczór zostaje sama z dziećmi :(
W kwestii auta ciekawa jestem wyboru, bo kiedyś pewnie będziemy zmuszeni zmienić.
Teraz mamy toyotę z 98 roku, ma już po ponad 300 tyś. Przejechane i tfu tfu nic nam sie nie psuje. Jestem bardzo przekonana do japończyków.

Ten tydzień zapowiada sie ekscytująco , bo bardzo dużo wizyt mamy;) ja też, mam na czwartek.

czesc
i u nas wczoraj rodzinny dzień,bylismy nad jeziorem,moj maly tez ciagle z mama i nie daje mi odpocząć,Beti1986 odpoczywaj

my tez myslmy nad zmiana autka na razie zbieramy kaske bo myslimy oz miane tak luty /marzec w przyszłym roku
Kerna pociesze cie ze ja tez wyglądam jak wieloryb,brzuchol już mam tak duzy ze kolezanka fotograf stwierdzila ze robimy sesje ciazowaw październiku bo brzuszek już będzie fajnie widoczny :szok:

i u mnie w tym tygodniu nawal obowiazkow ,codziennie cos w kalendarzu,dzisiaj dentysta na 11,nenawidze dentystów ale musze pojsc bo żeby leca mi strasznie

sylwia9 mysmy wybrali forda s maxa bo jak jeździliśmy do polski to byly tak 2 wozki pelno ciuchow i inne klamoty;p trzeba bylo to zmiescic;p dzieci na fotelach maja pelno miejsca a ja miedzy nimi tez;p a jak chce wiekszy bagaznik to siedzenia moge sobie jeszcze do przodu pociagnac :) i najważniejsze malo pali ;p

reklama
Do góry