witajcie dziewczyny po dość długiej przerwie!
Najpierw ten nieszczęsny egzamin - który zaliczyłam na 4+, i tym samym zakończyłam studia, a teraz mogę w pełni poświecić się moje ciąży
potem miałam 2 tygodniowy urlopik, który spędziłam na Kaszubach, ale w dwóch różnych miejscach z moimi psiakami, a kilka dni również i z mężem ( bo nie mógł mieć urlopu). Dobrze mi zrobił ten urlop, czuję się wypoczęta i mam dużo energii.
w między czasie byłam też u lekarza, wszystko jest ok maleństwo ruchliwe (po tatusiu), płci nie znam, czekam na usg za 2-3 tyg może będę wiedzieć coś więcej. o zwolnienie też nie muszę się martwić, ulżyło mi
ale to dopiero w październiku.
kupiłam też pierwszy ciuszek - body z napisem " Moja mama jest wspaniała"
uczucie cudne!
dziewczyny cieszę się, że nas jest już tyle, i nowych przydatnych tematów również.
ja mimo, że nie należę do szczupłych to już też czuję że brzusio rośnie
pozdrawiam serdecznie
p.s. od czwartku w lidlu będą ładne i tanie ciuszki dla niemowląt
Najpierw ten nieszczęsny egzamin - który zaliczyłam na 4+, i tym samym zakończyłam studia, a teraz mogę w pełni poświecić się moje ciąży
w między czasie byłam też u lekarza, wszystko jest ok maleństwo ruchliwe (po tatusiu), płci nie znam, czekam na usg za 2-3 tyg może będę wiedzieć coś więcej. o zwolnienie też nie muszę się martwić, ulżyło mi
kupiłam też pierwszy ciuszek - body z napisem " Moja mama jest wspaniała"
dziewczyny cieszę się, że nas jest już tyle, i nowych przydatnych tematów również.
ja mimo, że nie należę do szczupłych to już też czuję że brzusio rośnie
pozdrawiam serdecznie
p.s. od czwartku w lidlu będą ładne i tanie ciuszki dla niemowląt