reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Heyka, ja rano to jeszcze jestem laska:) i jak sie dobrze ubiorę, na luzie to nie widać brzuszka, ale wieczorem:) he he to mnie wypycha elegancko:) z synem do 6 miesiaca nosiłam swoje jeansy,a tutaj w tej ciązy właśnie dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciazowe i spódnicę.

reklama
Hej dziewczyny. My już po śniadanku i nadrobieniu zaległości od wczorajszej nieobecności. Kerna i Kasia ja to Wam zazdroszczę tych remontów... Też już chciałabym być "na swoim", a tak cały czas wynajmujemy i czekamy na coś fajnego w rozsądnej cenie. Mieszkamy w małym miasteczku i ciężko z ofertami :/ No, ale co się odwlecze to... więc czekam dalej :-) Daria co do przesądów to rzeczywiście nie ma chyba osoby, która gdzieś czegoś nie przestrzega. Też mam kilka takich, ale część odwracam też na swoją stronę ;) Np. mam termin na 13.02 i żałuję, że to nie piątek, bo wierzę, że przyniosłoby to szczęście mojemu maleństwu. Jednakże co do kupowania ubranek dla dzieciątka i łączenia tego z jego odejściem to uważam, że jednak co ma być to będzie i nie wywołujesz tymi zakupami wilka z lasu.

Teraz trzeba wstać i szykować się na grilla :-) Pogoda piękna więc korzystam. Miłego dnia dziewczyny :-D

Sylwia wchodzimy w 2 trymestr. Nasze brzuchy ida do góry dlatego tak ci się wydaje. Zauważylyscie że mniej sikacie? Bo już nam dzidzi pęcherza nie uciska.
My ciągle bez auta :'( pół miasta i okolice z jechaliśmy juz wybralam model. I poszliśmy na grilla a tam kolega namieszal ze inne fajne :O poddaje się

Dziewczyny a ja znowu klikam z pracy :-(
w domu tylko Was czytam na tablecie albo w tel ale pisać ciężko
Monila musiałam sprawdzić co to te prażone bo pierwszy raz słyszałam to określenie :-D Jadłam coś podobnego kiedyś z ogniska- taki kociołek na palenisku, u Was też tak to się robi czy jakoś inaczej ?
Ja wcześniej sikałam tak normalnie, teraz z kolei mam wrażenie, że sikam częściej -jak widać nie ma reguły
Wczoraj tak mnie zmuliło, ze prawie cały dzień przeleżałam, M był w pracy a ja poza zrobieniem ciasta nie robiłam wczoraj nic, nawet nie sprzątnęłam, doszłam do wniosku, że ze szczotą nie będę latać a odkurzacz wyzionął nam ducha w piątek :wściekła/y:

Hejo hejo jestem i ja po sniadanku :-p

u mnie znowu skwar jak cholerka ;-)

Sylwia , Kasiaczek no to razem czekamy na czwartkowa wizyte :-)

Anolinek dokładnie kociołek na palenisku a w srodeczku na przemian poukładane ziemniaczki w plasterki , marchew pietruszka, kapusta kiełbasa , boczek no i przyprawy oraz swiezutki koperek mniam pychotka

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. W końcu chwilkę mam bo mąż z gośćmi nad morze pojechał.

Kurcze byliśmy wczoraj w zoo, prawie 4-godzinny spacer, pod koniec już nie mogłam wytrzymać z bólu brzucha, cały czas siadałam, dziś mam to samo, od rana boli po lewej stronie od góry do dołu jakby cała macica po łuku. Wziełam po przebudzeniu nospę ale niewiele pomogła. Martwię się, myślicie że coś sie mogło stać?
Od kilku dni właśnie częściej sikam niestety ;-)

Jeszcze do tego przemeblowanie mieliśmy wczoraj w sypialni i mega burdel mam w chacie do ogarnięcia. Masakra. wizytę mam dopiero 29-go, niewiem czy panikować czy wyluzować.

Co do przesądów, ja w nie nie wierzę, jedynie tą wstążeczke czerwoną przywiążę:-p
co do tych zakupów, co ma być to będzie czy coś kupię czy nie.

reklama
Monila no to ja muszę się zapytać i poprosić jednocześnie co to jest te prażone i jak to się przyzadza, bo pierwsze o tym słyszę a nie będę szukać w necie bo Ty mi Kochana najlepiej wytłumaczysz jak to u Was jest :)

Verita być może tak jest, ale serio mnie to zaniepokoiło bp wcześniej miałam normalnie taką wypukłą macice a teraz jest zupełnie płaska dlatego tak się zmartwiłam :( I ja też mam tak że wcześniej sikałam zupełne normalnie a nawet czasami wydawało mi się że mało, a teraz częściej :)

kasieczek będzie dobrze bo musi być! :) już się nie mogę doczekać! :)

A ja dzisiaj co? po śniadaniu prawie się nie rzy*ałam ! a zjadłam tylko parówkę i musiałam się położyć teraz zajadam się jogurtem gruszkowym :) W nocy śniły mi się jakieś głupoty - i że byłam u lekarza i zabrałam pierwszy raz męża żeby na USG zobaczył dzidziusia i lekarz do nas mówi 'przykro mi ale płód się nie rozwija i serduszko słabo bije' masakra :(

Do góry