reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
widze ze kwestia samochodów poruszona, no my jestesmy w trakcie zakupu! Mój ubóstwia ALFY ROMEO i taka tez bedzie, miała być kombi, ale okazuje się ze pojemnośc bagażnika miedzy sedanem a kombi to zaledwie 40l, wiec pewnie bedzie sedan
czarny oczywiście.
A ostatnio była u mnie siostra i wybrałam wózek - firmy GRACO!
bujaczek/leżaczek mam wybrany, łóżeczko prawie. I to tyle z moich poczyniań! Niestety nic namacalnego nie posiadam
a powpatrywałabym się!!
Katia - zakupy ekstra!
A ostatnio była u mnie siostra i wybrałam wózek - firmy GRACO!
Katia - zakupy ekstra!
Trusia77
Fanka BB :)
Hej
Ja mam Wiktorię, no i fakt jest ich mnóstwo ale że mamy "królewskie" nazwisko to jakoś idealnie nam pasowało.
Jeszcze dziś i wekend mam
Ja mam Wiktorię, no i fakt jest ich mnóstwo ale że mamy "królewskie" nazwisko to jakoś idealnie nam pasowało.
Jeszcze dziś i wekend mam
Załączniki
Ostatnia edycja:
My taki leżaczek-bujaczek kupimy Tiny Love Leżaczek Bujaczek Łóżeczko 3w1+pozytywk (3449384021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Posprzątałam mieszkanie, poukładałam w szafie i jestem padnięta
Czekam na Męża i dziś robimy pizze na obiado-kolację :-)
Posprzątałam mieszkanie, poukładałam w szafie i jestem padnięta

-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Katia - takiz własnie lezaczek-bujaczek wybrałam tylko ze w brązie 
Hej dziewczyny! I ja wreszcie dołączam do Was
Zaczynamy właśnie 15 tydzień i jakoś nam spokojnie mija wszystko. Nawet moja własna mama śmiała się, że jakaś dziwna jestem, że nic mnie nie łapie
Czasem tylko pobolewa jakby jajnik, ale gin mówi, że wszystko w porządku. To moje pierwsze maleństwo i tak sobie myślę czy jestem normalna, bo jakoś mnie jeszcze na te zakupy nie ciągnie...Ale jak się zacznie szał zakupowy to dopiero będzie się działo
Ogólnie cieszę się, że tu trafiłam, bo zawsze mogę się czegoś dowiedzieć od bardziej doświadczonych koleżanek. Pozdrawiam 

Ostatnia edycja:
reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Katia - normalnie jakyś mówiła o mnie - równiez brąż bo pasuje do salonu, a tam bedzie miejsce bujaczka
a łóżeczko wybierałaś? ;]
witaj marta
witaj marta