reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

katie tez nad nim mysleliszmy ale moj wuja go mial i odradzil nam sprowadza auta wlasnie citroeny i peugeoty i sam sie teraz na s maxa zdecydowal tez ich jest 5 :) my mamy taki 13565-1.jpg13565-2.jpg wiekszy byl galaxy ale tyl mi sie nie podobal ;p

Załączniki

• 13565-1.jpg
    13565-1.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 19
  • 13565-2.jpg
    13565-2.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 21
reklama
widze ze kwestia samochodów poruszona, no my jestesmy w trakcie zakupu! Mój ubóstwia ALFY ROMEO i taka tez bedzie, miała być kombi, ale okazuje się ze pojemnośc bagażnika miedzy sedanem a kombi to zaledwie 40l, wiec pewnie bedzie sedan :) czarny oczywiście.

A ostatnio była u mnie siostra i wybrałam wózek - firmy GRACO! ;) bujaczek/leżaczek mam wybrany, łóżeczko prawie. I to tyle z moich poczyniań! Niestety nic namacalnego nie posiadam :) a powpatrywałabym się!!

Katia - zakupy ekstra!

ja do syna mialam ta hustawke graco tylko szara 9a5ef0c4b6a791478a22b76eda750e97.jpg porazka sprzedalam :) kkupilam ta i-fisher-price-hustawka-przytulny-kroliczek-v0099.jpga do corki mialam ta fisher-price-hustawka-papasan-little-lamb-p6945_0_b.jpg i bylam najbardziej zadowolona :)

fajnie jak mozna sobie szalec na zakupach ja mam corke i syna wiec za bardzo nie mam co kupowac bo mam do obu ciuchy;/

Załączniki

• 9a5ef0c4b6a791478a22b76eda750e97.jpg
    9a5ef0c4b6a791478a22b76eda750e97.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 21
  • i-fisher-price-hustawka-przytulny-kroliczek-v0099.jpg
    i-fisher-price-hustawka-przytulny-kroliczek-v0099.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 18
  • fisher-price-hustawka-papasan-little-lamb-p6945_0_b.jpg
    fisher-price-hustawka-papasan-little-lamb-p6945_0_b.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Kasiaczek my też nad brązem sie zastanawiamy, bo wózek też będzie brązowy :-) No i brąz bardziej pasuje do naszego salonu, a właśnie w tym pomieszczeniu chciałabym trzymać leżaczek.

Hej dziewczyny! I ja wreszcie dołączam do Was :) Zaczynamy właśnie 15 tydzień i jakoś nam spokojnie mija wszystko. Nawet moja własna mama śmiała się, że jakaś dziwna jestem, że nic mnie nie łapie ;) Czasem tylko pobolewa jakby jajnik, ale gin mówi, że wszystko w porządku. To moje pierwsze maleństwo i tak sobie myślę czy jestem normalna, bo jakoś mnie jeszcze na te zakupy nie ciągnie...Ale jak się zacznie szał zakupowy to dopiero będzie się działo :) Ogólnie cieszę się, że tu trafiłam, bo zawsze mogę się czegoś dowiedzieć od bardziej doświadczonych koleżanek. Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry