reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ja w pierwszej ciazy myslalam ze bedzie dziewczynka a potem po usg okazało sie że chłopak to mysle ze teraz bedzie dziewczynka tym bardziej ze całkiem inaczej sie czuje w ciazy tej niż wtedy z Kubusiem ;)

reklama
Verita mysmy od poczatku szukali takiego rodzinnego 2 foteliki tyle miejsca zajmują wózek itp masakra;/chcielismy vw turana , azde 5 seata xl ale padlo na najwieksze ford s max boze rewelacja mam z tylu dwa fotelika na siedzeniu mam jeszcze pelno miejsca mial w innych te siedzenia byly o polowe węższe, bagaznik jak krowa do polski wszystko wejdzie :)malo pali bardzo malo :) no i u nas tez bylo maz chce automa a ja w żadnym wypadku nie i stanelo na moim ale maz powiedzial ze nastepne jak kupimy tylko automat ;/ jak bym miala kase to bym kupila nowego sahrana albo Alhambra ale te nowe ceny maja zabójcze;/

a co wy sie tak przed tymi automatami broniecie?! to chyab kwestia przyzwyczajenia:)

katia mi jakos cyryl absolutnie nie pasuje:) ja pracuje w szkole i teraz niektore dzieci amaj takei imona, ze wlosy deba staja np. nikita, kasjan, jezyna.

verita ja w sprawie auta sie nie wtracam, maz wybiera bo bysmy sie pozabijali:) z tego co mamy nie jestem do konca zadowolona bo jest sportowe ale coz zaciskam zeby bo on takie wymarzone chcial;)

blondi no ciekawa jestem czy bedziesz miala teraz dziewczynke:) ja tez sie czuje zupelnie inaczej niz z synem w ciazy;)

kerna skad ja znam te obsesje:) tez ostatnio jadlam owoce niemyte i mialam poznije schize. ale najwieksza mam schize na punkcie jazdy autem. co chwile mi sie zdaje, ze ktos spowoduje wypadek albo jak z naprzewciwka nadjezdza tir to nachodza mnie mysli: a jak zasnal za kierownica albo zaslabnal i zaraz prosto na mnie zjedzie:/ mi sie w ciazy takie myslenie nasila ale normalnie tez to mam niestety.

co do tego ze pierwsza ciaza inna od drugiej to bedzie cos innego to pewnie co drugiej sie nie spelni moja mama ma 3 corki i kazda ciaza inna i co innego jadla;p a ja w pierwszej zero dolegliwosci w drugiej mdlosci wstret na zpach sennos itp;p a teraz tez nic ale czuje ze syn ;p

daria pokaze twoj post mezowi nich zobaczy te auta,
Nam w pl mechanik powiedzila ze ford nie bo sie psuje ale to zalerzy od szczescia
Ja sie bronie przed automatem bo tutaj nawet prawo jazdy dzieli sie na automat i pelne i pamietam 2 laski amerykanki ktore chcialy wypozyczyc auto i nie umialy ruszyc i trzeba bylo im odmowic bo by auto zajechaly, do tego syn bedzie sie uczyl za chwilke jezdzic i ja go bede uczyc wiec chce zeby nauczyl sie na normalnym na automat ma czas.

Wróciłam :-) Oczywiście sukienki nie kupiłam, ale.... garderoba Małego została wzbogacona :-) Zadowolona jestem z ubranek bardzo :-) A na uroczystość rodzinną pójdę w sukience z zeszłego roku. Na szczęście jeszcze na mnie pasuje i nawet ładnie podkreśla brzuszek.

Temat samochodów.... Ech... Mieliśmy w tym roku zmienić, albo kupić drugie auto, ale z kasą się nie wyrobimy. Wiec musi nam wystarczyć nasz wysłużony lanos. Naszą trójeczkę pomieści :-) W przyszłym roku mam nadzieję kupimy coś większego.

Beti mi Cyryl też nie pasuje i nawet nie biorę tego imienia pod uwagę :-p Będzie najprawdopodobniej Michałek. U mnie w mieście to imię nie jest zbyt popularne wśród chłopców i mam nadzieję, że tak zostanie :-)

Zaraz zrobię fotki i pochwalę się Michałkowymi zakupami. Napatrzeć się na to nie mogę :-)

aha ja juz po wizycie:)

katia a pochwal sie zakupami:) widze, ze szalejesz. mnie juz tez swierzbi ale poki nie poznam plci ubranek nie kupuje. ale moze pieluchy albo butelke zakupie hehe

verita no to rozmiem punkt widzenia. wiadomo jak juz na manualnej sie czlowiek nauczy to automat to pryszcz, gorzej odwrotnie:) to jednak wymaga wprawy hehe

verita te nowe auta sie az tak nie psuja my dopiero teraz we fordzie bedziemy robic rozrusznik bo go slychac a tak sie nie psuje ale to zalezy jak sie trafi ;p moj kolega ma vw - bo to nie niemiec to tylko vw albo mercedes ;/ i teraz chce sprzedac bo ciagle mu sie psuje ;/ siora miala mercedesa i szybko sprzedala ;p bardzo mi sie podobal seat altea xl i mazda 5 bardzo dobre opinie miala ale dla nas to byly jednka za male auta i padlo na s maxa i nie zaluje :)

ja mam nadzieje ze corka ale rozum mi mowi ze syn co zrobic;d kazdy o czymś marzy;p

a verita jeszcze peugeot 5008 boski jest

reklama
Do góry