reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ja pierdziele jestem tak objedzona że masakra i do tego od kilku dni pobolewa mnie z prawej strony pępka dosłownie tak jakby pępek po prawej stronie i troszeczkę koło pępka najgorzej jest jak się dużo najem i mam taki naprężony brzuch... Naczytałam się głupot o jakimś raku... I do tego mój M mnie tak denerwuje że nie wiem! ;/

reklama
Hej ale miałam dzisiaj mega cieżki dzień nie dosć ze z mezem sie pokłociłam i nie gadamy ze soba to jeszcze mały dał mi strasznie popalic :-( odkad przestał spac w dzien to nie moge jakos sie zorganizowac tym bardziej ze koło 13 lapie mnie straszna chętka na drzemkę i chodzę nie przytomna
z pozytywnych wiesci to wizyta u gin była udana pani dr kazała liczyć tyg wg usg za tydzien mam kolejna wizyte ale to dlatego ze zmieniam ginke na ta ktora prowadzila moja pierwsza ciaze
padam na ryjek tak więc śmigam do wyra dobranoc dziewczyny ;-)

jestem i ja wieczorowa pora :-) goscie własnie pojechali , posprzatałam i zajrzałam :-p

Sylwia9 nie czytaj takich głupot bo oszalejesz :-p a tak swoja droga to nie mam pojecia co ci to moze tak dokuczac:eek:

Magdzik wspołczuje kłotni z mezem i tego ze mały dał ci popalic .... trzymaj sie :* fajnie ze wizyta była udana

Ostatnia edycja:
Hej :) wpadam się zameldować, jestem, rosnę, jeszcze jutro do pracy i wekend, zrobiliśmy dla małej pokój - zeszło nam kilka dni ale już dziś druga noc i zasneła, ale musiałam zasłony zawiesić bo mówiła że za bardzo drzewa jej się ruszają :-D firAnka z Myszką Miki czeka na żabki z Hong Kongu :D

Witam Was :))

Widzę , że wszystkie mamy problem z brakiem chęci do sprzątania;))Ja ani myślę o tym!!:)

Mój M. tak mnie wk....wia , że ja już naprawdę staram się gryźć w język bo jestem przeokropna !:)Ale najlepsze , że wczoraj mówię wieczorem , że w sumie nie jestem przekonana do imienia Wiktoria- tzn strasznie mi się podoba , ale kurcze tyle tych Wiki biega teraz:) a Mój się tak patrzy i mówi- "zwariowałaś? nie ma innej możliwości- jak już się urodzi to będzie najmniejsze-największe zwycięstwo w naszym życiu":)
Nie spodziewałam się, bo szczerze pod tym kątem o tym nie myślałam:):-)

Hej!

Wczoraj włączyła mi sie płaczka. Wkurzające to jest. Wieczorem byłam niezdecydowana co do tostów na kolację, raz chciałam, raz nie, a później podjadałam mężowi z talerza. Mój Mąż śmiechem-żartem powiedział, że coraz ciężej mu ze mną wytrzymać. Ja w ryk. Tak mi się przykro zrobiło. Chociaż wiedziałam, ze to żarty to nie mogłam opanować łez. No i się zaczęło przepraszanie, przytulanie... Ale on nic złego nie zrobił. Po chwili się uspokoiłam i chciało mi się śmiać z reklamy. Hormony potrafią zaskoczyć.

Znalazłam fajny portal dla Tatusiów. tatapad - portal dla ojców. Pierwszy polski portal tacierzyński. Jest napisany przez facetów dla facetów. Krótkie, treściwe artykuły, które pozwalają spojrzeć na jakiś problem prościej - oczami mężczyzny. Można też poznać ich punkt widzenia, zobaczyć jak oni się odnajdują w tej nowej roli. Wszędzie dużo uwagi jest poświęcone matkom, ale ojcowie też są ważni.
Polecam poczytanie tej strony :-)

Wczoraj mieliśmy małą rocznicę, bo minął rok od kiedy zamieszkaliśmy w swoim mieszkaniu. Ech, to były emocje! Pamiętam z jaką dumą wniosłam do domu suknię ślubną, która zajmowała honorowe miejsce w salonie i czekałam na wrzesień codziennie przymierzając welon. A dziś oglądam ubranka dla Synka i gładzę się po wystającym brzuszku... Dużo pięknych chwil przeżyliśmy przez ten rok, a teraz będzie jeszcze piękniej! Czas szybko leci! :-):-):-)

Paola ale ładnie Twój Mąż to ujął :-) Wiki to ładne imię. My CHYBA zdecydowaliśmy się na Michałka. Chociaż toczę bój z Mężem i chronię Synka przed imieniem Cyryl! Nie wiem co mu strzeliło do głowy z tym Cyrylem, ale spokoju mi nie daje! Jak nie na pierwsze to na drugie chce go tak nazwać. Masakra! Póki co, jest Michał. Mam nadzieję, że nic się już nie zmieni.

Jeszcze brakuje dla drugiego synka Metodego, a córeczkę nazwiemy Matrioszka :-p:-pSame ruskie imiona.
Kocham Rosję, kocham ich kulturę, kocham ich język, ale bez przesady! :-p

Jedyne imię jakie oboje zaakceptowaliśmy to Michał. No i dobrze. Wszystkie Michały jakich znam, to fajne chłopaki :-)

reklama
Do góry