reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ojj biedna maluska ... zdrowka dla coreczki :*

jejciu a ja dzis miałąm taka ochote na grilla na działeczce , no ale coz wole taka pogode niz te upiorne upały :-p

reklama
Kerna - nie wolno grzybow w ciazy, tylko pieczarki!!!! Wiec mususz obyc sie smakiem niestety. Ja bym serek topiony albo feta zjadla ale tez nie wiem czy wolno. I kapusta kiszona za mna chodzi ale to nie na moja diete lakostrawna i zoladek.

Pasztet przyjechał ;) jestem zaspokojona ;)
robię naleśniki i lecimy na działkę.

A grzybów dlaczego nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Coś ty :szok: moj ginma na szczęście inne spojrzenie na produkty rzekomo zakazane. Ostatnio pytałam o mleko od chłopa i nie widzi nic złego, jeśli sprawdzony chłop:-D

Wiesz mi sie wydaje ze tu chodzi o wzgledy bezpieczeństwa, w okresie grzybobrania tyle sie slyszy o zatruciach. Niby widzisz i wiesz ze to prawdziwek a to podgrzybek, a mimo wszystko ludzie, nawet wieloletni grzybiarze sie truja. Ja bym chyba nie ryzykowala.

dopiero wstalam:)

ja tam grzyby na wigilie mam zamiar jesc w pierogach. nie wyobrazam sobie sie obyc smakiem:) serek topiony tez czasem jem i pasztet ze skelpu. w pierwszej ciazy tez na wigilie jadlam grzyby:) jak slysze "nie wolno" to zaraz mam ochote na zlosc spro
bowac;)

Dziewczyny to prawda, że grzybów w ciąży nie wolno, bo bardzo obciążają wątrobę naszą i maluszka w brzuszku, a chyba jego zdrówko dla nas najważniejsze i jeden sezon bez grzybów potrafimy się powstrzymać :tak: Ja też uwielbiam grzybki, ale w poprzedniej ciąży gin kazał się powstrzymać i pocieszyć się jedynie odrobiną sosiku z grzybków. Tak samo darujcie sobie uszka na wigilie, chyba że będą z pieczarek to kilka można :-) A co do serów to nie słyszałam, żeby były zabronione. Z tego co wiem to nie wolno serów pleśniowych, a nie topionych.

U mnie przyjemny chłodny dzień po dwóch dniach i nocach burzy w końcu jest czym oddychać i można jakoś funkcjonować (nie biorąc pod uwagę mdłości) :-)

Miłego weekendu kochane!!!!!! :-):-):-)

reklama
hej dziewczynki, dzisiaj w gorach 14 stopni :szok:w porownaniu z wczoraj przepasc temperaturowa, ja posprzatalam mamie dom i chodze snieta, napuchnieta, rozlazla, nie lubie u siebie trakiego stanu, bleeeee

Do góry