reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

u nas się trochę ochłodzilo. jeszcze 2 dni i wracam do domu. szukaliśmy dziś wózków bliźniaczych w sklepach i zero wyboru. moga mu w katalogu pokazać hym tyle to ja w internecie też zobaczę. chcę zobaczyć dotknąć wypróbować wózek a nie na obrazku popatrzeć.
pewnie u nas kupię

reklama
Verita no niestety tak to u nas jest z tymi wozkami ze jak chcesz jakis blizniaczy to jedynie z katalogu i na zamowienie ... moja ciotka tez tak zamawiała wozek dla maluszkkow ... a czas oczekiwania wynosił 6 tyg
ahh czyli za 2 dni bedziecie juz w domku :-) no to fajnie jak to sie mowi wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:tak:

u mnie znowu pogrzmiewa .... chyba kolejna burza nas nawiedzi , jak dla mknie spoko ;-)

a ja ogarnełam łazienke i pokoj mojego syneczka , mezus wysprzatał swoj komputerowy a jutro zostanie mi reszta ;-)

Ale dzisiaj normlanie za sprzątanie się wzięły :) A mi za to na jutro zostały mi dwie łazienki do ogarnięcia i sypialnie.
dzisiaj dosłownie dzień pełen wrażeń moja koleżanka dosłownie nie dawno urodziła miała cesarkę bo miała za mało wód płodowych i dzidziusiowi za szybko serduszko bije ...

A ja dzisiaj dosłownie zmeczona jestem i zaraz padam spać :)

Witam

u mnie w nocy jeszcze były burze i deszcz .. błyskało sie jak cholerka :-p prawei do 2 w nocy gadałam z moja ciotka na skypie i wogole nie chciało mi sie spac no masakra a dzis juz rano skoro swit oczy otwarte i koniec spania ....

teraz tez deszczowo i zimno ale to taka miła odmiana po tej fali upałow :-p

własnie pochłaniam sniadanko , a pozniej zabieram sie za sprzatanie reszty mieszkanka ktora mi została ;-)

Sylwia dobrze ze wszystko sie dobrze skonczyło i dzidzius jest na swiecie zdrowy ;-)

Miłego dnia laseczki

Czesc dziewczynki! Ja czekam na burze i sie doczekac nie moge.

Wczoraj troche sobie pochodzilam i od popoludnia jak i w nocy i dzis od rana wymiotuje jak kot ; (

Monila - ja tez musialam odwolac swa ovecnisc na weselu za 2 tyg, tez mi szkoda no ale coz...!!

Kasiaczek zdrowko maluszkow i nasze najwazniejsze ;-) a wesela jeszcze beda :tak: posyłam ci troszke deszczu moze dojdzie:-p

ja własnie pochłnełam spory kawałeczek arbuza :-p ojj ostatnio na okragło jem arbuzy i nektaryny:tak:

Ufff.... u mnie jest jesienne pogoda :-):-):-) W nocy były burze, a teraz pada. Podoba mi się :-) W końcu jest czym oddychać!

Kasiaczku już do Was idzie ochłodzenie. Mam nadzieję, że jak zmieni się pogoda, to poczujesz się lepiej. Poza tym pierwszy trymestr powoli się kończy, a wraz z nim polepszy się samopoczucie.

Monilato miłego sprzątania.

Ja nie wiem co będę robić. Póki co wracam do łóżka i rozkoszuję się dźwiękami deszczu :-)

Deszcz! U mnie bardzo b3 sie przydał, niestety omija nas narazie. Burzy nie było, ale ochłodziło się na szczęście. Będę mogła na grządkach stanąć i zrobić porządek.

Jak mi sie chce pasztetu!
A w ogóle top pod tygodni marzę o grzybach duszonych na śmietanie z cebula. Kiedy będą grzyby!

Kerna mi tez sie ostatnio chce swiezutkiej bułeczki z pysznym pasztecikiem :-) juz ostatnio mezowi marudziłam ze zjadłabym ale nie moge :-p

reklama
a mi dzisiaj bułek zabrakło w sklepie :-( za późno się wstało. dziecko miało gorączkę q nocy biedna. u nas zimno wreszcie odetchnąć można

Do góry