reklama
Beti1986
Fanka BB :)
hejka kochane, wlasnie wrocilam znad jeziora mlody zostal z dziadkami do soboty! pierwszy raz bedzie spal beze mnie 3 nocki a ja wlasnie zajadam sie mega zdrowym zarciem... zupka chinska:-)
sylwia9 mnie tez boli podbrzusze! wczesniej nic a dzis ciagnelo mnie po bokach i pobolewalo takze mysle kochana, ze macica rosnie razem z dzidziolem pieknie
truskawa jej wspolczuje biedactwo i o by jak najszybciej udalo wam sie znowu!
aniolinek no zgrzewka wody sie na bank przyda
myg i jak tam teraz maz? a ile on na sloncu spedzil wczoraj, ze go tak sieklo?
sylwia9 mnie tez boli podbrzusze! wczesniej nic a dzis ciagnelo mnie po bokach i pobolewalo takze mysle kochana, ze macica rosnie razem z dzidziolem pieknie
truskawa jej wspolczuje biedactwo i o by jak najszybciej udalo wam sie znowu!
aniolinek no zgrzewka wody sie na bank przyda
myg i jak tam teraz maz? a ile on na sloncu spedzil wczoraj, ze go tak sieklo?
Trusia77
Truskawko strasznie mi przykro
Blondi1990
Zaangażowana w BB
Miłego dnia życze
Wiam
wczoraj wieczorem poczytałam was ale brak sil na odpisanie po 21 szłam spac , te upały mnie wykanczaja ale ponoc od jutra ochłodzenie ojj oby :-)
Beti no i teraz ja mam smaka na zupke chinska
miłego dnia dziewuszki
wczoraj wieczorem poczytałam was ale brak sil na odpisanie po 21 szłam spac , te upały mnie wykanczaja ale ponoc od jutra ochłodzenie ojj oby :-)
Beti no i teraz ja mam smaka na zupke chinska
miłego dnia dziewuszki
paola890411
truskawa- strasznie mi przykro((ale wierzę, że poradzisz sobie z tą sytuacją!!!!
Ja dziewczyny wczoraj miałam pierwszy dzień z odrobiną energii- nawet długo oczekiwany pedicure zrobiłam- oby tak dalej a w końcu wrócę do żywych)
Generalnie dobrze się czuję oprócz tej senności!!!Brzuch mnie ciągnie po troszku-najgorzej jak kicham!)
Siedzę w robocie i odliczam dni- za tydzień jedziemy na wakacje!!!!!!!
Ja dziewczyny wczoraj miałam pierwszy dzień z odrobiną energii- nawet długo oczekiwany pedicure zrobiłam- oby tak dalej a w końcu wrócę do żywych)
Generalnie dobrze się czuję oprócz tej senności!!!Brzuch mnie ciągnie po troszku-najgorzej jak kicham!)
Siedzę w robocie i odliczam dni- za tydzień jedziemy na wakacje!!!!!!!
Truskawko bardzo mi przykro trzymaj się
witam was w ten upalny dzień właśnie wróciłam z usg i wszystko jest ok tylko zastanawia mnie ta kosmówka bo we wtorek wieczorem sie odwarstwiała a dziś już nie ma po tym śladu to możliwe? Na wszelki wypadek po wypoczywam sobie jeszcze kilka dni ;-) lecę zjeść śniadanko :-)
witam was w ten upalny dzień właśnie wróciłam z usg i wszystko jest ok tylko zastanawia mnie ta kosmówka bo we wtorek wieczorem sie odwarstwiała a dziś już nie ma po tym śladu to możliwe? Na wszelki wypadek po wypoczywam sobie jeszcze kilka dni ;-) lecę zjeść śniadanko :-)
Hej
Magdzik, super, że na wizycie wszystko ok ;-)
Paola a dokąd wyjeżdżacie?
Monila łączę się w bólu upałowym.
Bez życia dziś jestem. Ten upał mnie wkurza. Mam dośc, dość, dość! Śpi się okropnie, kiedy za oknem jest 25 stopni i ani jednej chmurki na niebie i wiatru. Nie mam humoru na nic. Leżę jeszcze w łóżku, a sprzątania mam, że ho ho
Ryczeć mi się chce tylko. Hormony??
Magdzik, super, że na wizycie wszystko ok ;-)
Paola a dokąd wyjeżdżacie?
Monila łączę się w bólu upałowym.
Bez życia dziś jestem. Ten upał mnie wkurza. Mam dośc, dość, dość! Śpi się okropnie, kiedy za oknem jest 25 stopni i ani jednej chmurki na niebie i wiatru. Nie mam humoru na nic. Leżę jeszcze w łóżku, a sprzątania mam, że ho ho
Ryczeć mi się chce tylko. Hormony??
witam ja też już w pracy w klimie siedzę ufff
monila ja chodzę spać o 22 a jak mi budzik o 6 dzwoni to ledwo wstaje... masakra... dobrze, że w ciągu dnia nie jestem senna.
magdzik nie znam się na tej kosmówce a może wcześniej lekarz się pomylił??
katia współczuję ....
na szczęście kość mi odpuściła już prawie całkowicie i mogę normalnie funkcjonować
miłego kolejnego upalnego dnia
monila ja chodzę spać o 22 a jak mi budzik o 6 dzwoni to ledwo wstaje... masakra... dobrze, że w ciągu dnia nie jestem senna.
magdzik nie znam się na tej kosmówce a może wcześniej lekarz się pomylił??
katia współczuję ....
na szczęście kość mi odpuściła już prawie całkowicie i mogę normalnie funkcjonować
miłego kolejnego upalnego dnia
reklama