reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
hejka kochane, wlasnie wrocilam znad jeziora:) mlody zostal z dziadkami do soboty! pierwszy raz bedzie spal beze mnie 3 nocki:szok: a ja wlasnie zajadam sie mega zdrowym zarciem... zupka chinska:-)

sylwia9 mnie tez boli podbrzusze! wczesniej nic a dzis ciagnelo mnie po bokach i pobolewalo takze mysle kochana, ze macica rosnie razem z dzidziolem pieknie:)

truskawa jej wspolczuje biedactwo i o by jak najszybciej udalo wam sie znowu!

aniolinek no zgrzewka wody sie na bank przyda;)

myg i jak tam teraz maz? a ile on na sloncu spedzil wczoraj, ze go tak sieklo?

Wiam

wczoraj wieczorem poczytałam was ale brak sil na odpisanie po 21 szłam spac , te upały mnie wykanczaja ale ponoc od jutra ochłodzenie ojj oby :-)

Beti no i teraz ja mam smaka na zupke chinska :-p

miłego dnia dziewuszki

truskawa- strasznie mi przykro:(((ale wierzę, że poradzisz sobie z tą sytuacją!!!!:tak:

Ja dziewczyny wczoraj miałam pierwszy dzień z odrobiną energii- nawet długo oczekiwany pedicure zrobiłam- oby tak dalej a w końcu wrócę do żywych:))

Generalnie dobrze się czuję oprócz tej senności!!!Brzuch mnie ciągnie po troszku-najgorzej jak kicham!:))
Siedzę w robocie i odliczam dni- za tydzień jedziemy na wakacje!!!!!!!:-D:-D:-D

Truskawko bardzo mi przykro trzymaj się
witam was w ten upalny dzień właśnie wróciłam z usg i wszystko jest ok tylko zastanawia mnie ta kosmówka bo we wtorek wieczorem sie odwarstwiała a dziś już nie ma po tym śladu to możliwe? Na wszelki wypadek po wypoczywam sobie jeszcze kilka dni ;-) lecę zjeść śniadanko :-)

Hej

Magdzik, super, że na wizycie wszystko ok ;-)
Paola a dokąd wyjeżdżacie?
Monila łączę się w bólu upałowym.

Bez życia dziś jestem. Ten upał mnie wkurza. Mam dośc, dość, dość! Śpi się okropnie, kiedy za oknem jest 25 stopni i ani jednej chmurki na niebie i wiatru. Nie mam humoru na nic. Leżę jeszcze w łóżku, a sprzątania mam, że ho ho :angry::angry::angry:
Ryczeć mi się chce tylko. Hormony??

:confused2:

witam ja też już w pracy w klimie siedzę ufff :)
monila ja chodzę spać o 22 a jak mi budzik o 6 dzwoni to ledwo wstaje... masakra... dobrze, że w ciągu dnia nie jestem senna.
magdzik nie znam się na tej kosmówce a może wcześniej lekarz się pomylił??
katia współczuję ....
na szczęście kość mi odpuściła już prawie całkowicie i mogę normalnie funkcjonować :tak:

miłego kolejnego upalnego dnia

reklama
Do góry