reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

myg ja takie cisnienie to mam normalnie:) a to tylko ty mozesz wiedziec kto ci tam popukal:) dobrze, ze z mezem juz oki!

sylwia9 jednym z objawow ciazy moze byc jadlowstret ale nei wiem jak dlugo sie moze trzymywac...

reklama
truskawka bardzo mi przykro, tule,
mnie od paru dni glowa pobolewa z prawj str, już dostake do glowy, chyba z upalu, ale ciśnienie tez za wysokiego nie mam 102/56,
nikusia gratki, ale szybko się udało, to na pewno ciaza, super:tak:
sylwia bidoku zmuliło, może przez te upaly, mnie tak dawno glowa nie bolała a tu masz, chodze już po suficie i co tu wziąć, mój ukochany ibuprom max odpada.

Tak sobie mysle o tym PAPPA, kolo 17 mam mieć wynik i znowu myslenie i ...same wiecie, ale po tym badanbiu będzie już wszystko wiadomo, mój dzidzi jest długie ma 7, 8 cm, to jak na 13 tc dużo, no i mam dwa nowe terminy porodu 6 lub 8 luty, oby nie 7 lutego, bo wtedy była mojego m ma urodziny:no:, oby nie 13 lutego bo mój były ma urodziny:no:, oby nie 15 lutego bo wtedy znienawidzona przez mnie osoba ma urodziny:no:, oby nie 17 lutego, bo wtedy była bratowa ma urodziny:no:wiec widzicie mało dni mi pozostaje :-D

dziewczyny udanego wypoczynku zycze, żeby pogoda wam sprzyjala :tak:

Kasoku napewno badanie wyjdzie dobrze :-) i bedziesz mogła spokojnie cieszyc sie ciaza:tak: no i rzeczywiscie bedziesz musiałą zaciskac nogi zeby nie urodzic w te daty :-p

a ja włąsnie zaraz zjem jeszcze troszke zurku bo zostało z wczoraj :-p i juz mam ochote na barszczyk .. ale to zrobie jutro , bo najpierw wieczorem musze podjechac na działke po buraczki ;-)

Sylwia9 ja na poczatku nie miałam apetytu a teraz widzisz jak mnie wzieło na zupki :-p

cześc dziewczynki! wymiekkam od upałów, nie spie dzis od 3.30 !!

Truskawa - bardzo mi przykro, trzymaj się, bądź silna i nie poddawaj sie w walce o Twoje szczęśćie, życze powodzenia!

NI_kusia - superowo!! ależ się ciesze :)!

Madzik - no i wszytsko dobrze się skończyło!

Myg - dobrze ze z Męzlukiem już ok! a co do cisnienia - to podobie jak Beti - to moje standardowe!

Paola, Happymama - alez jak wam zazdraszczam tych wypoczynków!

Kasoku - kciukasy za wyniki!! &&&&&

Paola- hehe to będziemy w tym samym miejscu:tak: świat jest mały;-)
ja tam uwielbiam jeździć, dzieci moje rok temu były z nami we Włoszech nad jeziorem Garda potem nad włoskim morzem a potem jeszcze pojechaliśmy do Łagowa i one zgodnie stwierdziły że tam to są najlepsze wakacje:-D lasy, jeziora, palenie ognicha ,jak się mieszka w mieście to się ceni taki spokój i wolność:-)

Truskawa....strasznie mi przykro :( no ale następnym razem się uda...tak jak u mnie (mam nadzieję)
Nikusia ale suuuper...wyniki rewelacja- sama zresztą wiesz bo wtedy wyniki miałaś niższe!
To Ci się szybko udało Kochana:-) Ja uważam że tak najlepiej, jak się da to jak najszybciej, mniejszy ból po stracie. Informuj nas na bieżąco!
myg u mnie ciśnienie 100/60 to jest normalne teraz w ciąży miewam jeszcze niższe np. 90/58. Już się przyzwyczaiłam do wirówek w głowie jak wstaję heh,

też bym się nad jeziorkiem wyleżała bo już morza mam po dziurki w nosie:-D jutro jedziemy na chrzciny, mój M jest ojcem chrzestnym więc raczej siedzenie przy stole nas czeka;-)

Tak wogóle jak u was z wagą? Ja się wczoraj ważyłam i dalej nic nie przybrałam..

myg super wiadomość! Jak to szybciutko mężuś do sił powrócił ! :)

kasoku śmiać mi się chciało jak czytałam o tych datach :) heh faktycznie monil ma rację będziesz musiała bardzo mocno ściskać nogi w te daty hehe i 3mam mocno kciukasy za wyniki :)

monila czy Ty muszisz robić chęci tymi zupkami? Tak mnie na żurek nakręciłaś że wczoraj nad morzem musiałam zamówić i trochę pochlipałam a dzisiaj piszesz o barszczyku - normalnie zjadłabym takiego barszczyku a najbardziej mam ochotę na kluski śląskie :)

A co do wagi to nawet nie mam pojęcia bo waga którą mamy w domu popsuła nam się :-( ale dzisiaj zajdę do pracy na ploty to się zważę :)

reklama
HAPPYMAMA- no ja tam szczerze powiedziawszy wybieram Gardę, bo akurat miałam okazję tam się wczasować parę lat temu :-Dale dzieci nie aoceniają aż tak uroków-nie obrażając łagowa:)będę szukać babki z brzuchem i dziećmi:)))))

Do góry