reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

A ja się pochwale chłodniejszym dniem, co prawda jest bezchmurne niebo, ale wieje wiaterek i da się oddychać, pierwszy taki przyjemny dzień od dawna :-) Mój leń nie odpuszcza a muszę okna przelecieć, bo deszcz mi zaciapał a mieszkam na parterze. Mdłości też nie odpuszczają, a wieczorem to już nie mogę normalnie funkcjonować.

Cieszę się waszymi udanymi wizytami :-) W lutym będą cudowne dzieciaczki :-)

reklama
mnie też od kilku dni bardziej boli i ciągnie w podbrzuszu, nie są to skurcze ale czasami takie mało komfortowe uczucie. Myślę że macica rośnie i dlatego.

u mnie dzisiaj intensywny dzień, pakowanie, zakupy, w nocy ruszamy do Polski nad nasze ukochane jeziora Łagowskie, jeździmy tam od 10 lat bo teście mają tam domek z wielką działką w ustrojnym miejscu, idealnie na wypoczynek:tak:

89Katia jedziemy na tydzień nad jeziora do łagowa lubuskiego jak happymama a później do chałup na tydzień - JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ AŻ ZACZNĘ MOCZYĆ D U P Ę!!!!!!!!!

Cześć Kochane, chciałam się tylko pochwalić, że wynik hcg z wtorku: 335,1 a z dzisiaj 791,2 ;) Myślicie, ze ok?? Ale się cieszę
wink2.gif

nikusia no nawet lepiej niz dobrze:) gratuluej jeszcze raz:)

happymama, paola lagow to moje klimaty bo mieszkam niedaleko:)

katia ja wczoraj mialam taki dzien, ze poplakiwalam i chodzilam z nosem na kwinte:/ nic przyjemnego, wszystko wkurza i wszystko sie widzi w czarnych barwach...

Witam w ten SKWAR! ;/

Magdzik20 a mówiłam że będzie dobrze :) Wydaje mi się że po prostu lekarz że "pozaglądał" i tylko nie potrzebnie Ciebie zdenerwował, ale masz rację lepiej sobie poodpoczywaj ;-)

Truskawka BARDZO MI PRZYKRO !! :( Nie poddawaj się!
happymama82 tak samo dla mnie te bóle podbrzusza są takie nie miłe w uczuciu ;/

A ja muszę się pochwalić - ogólnie jedzenie w ogóle mi nie wchodzi ;/ wczoraj byliśmy nad morzem i nawet nie zjadłam pół obiadu.. nie wiem co jest ale bez kitu chyba nie powinno tak być, no i mężuś chciał dzisiaj dobrze zrobił mi pyszne śniadanko starałam się zjeść wszystko i coo? I zwymiotowałam... Pierwszy raz od 3 miesiecy zwymiotowałam... MASAKRA!! Juz zapomniałam jakie to uczucie..........

U nas jest taki upał że szok! Nie chce mi się nawet nos z domu wychylać a o 16 musze lecieć na miasto ;-)

reklama
Halo z mężem duużo lepiej już mi kuchnie remontuje :-D boje sie tylko jutrzejszych wyników jego z krwi. Dzisiaj coś mi rano po pukało rano po lewej stronie rozmawiałam ze szwagierką to powiedziała że to niemożliwe.... A jeszcze jeden problem mam rano obudziłam sie z bólem głowy o 11 zmierzyłam cisnienie a tu niespodzianka 103/76:szok: na szczście wystarczyło 3 łyki kawy żeby wszystko wróciło do normy ale musze sobie tego pilnować.
Ni kusia super wieści, szybka jesteś :-) Powodzenia i zdrowia dużo!!
Zaraz jedzimy nad wode się ochłodzić :) z dala od słońca oczywiście :)

Do góry