reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

A ja się pochwale chłodniejszym dniem, co prawda jest bezchmurne niebo, ale wieje wiaterek i da się oddychać, pierwszy taki przyjemny dzień od dawna :-) Mój leń nie odpuszcza a muszę okna przelecieć, bo deszcz mi zaciapał a mieszkam na parterze. Mdłości też nie odpuszczają, a wieczorem to już nie mogę normalnie funkcjonować.

Cieszę się waszymi udanymi wizytami :-) W lutym będą cudowne dzieciaczki :-)

reklama
mnie też od kilku dni bardziej boli i ciągnie w podbrzuszu, nie są to skurcze ale czasami takie mało komfortowe uczucie. Myślę że macica rośnie i dlatego.

u mnie dzisiaj intensywny dzień, pakowanie, zakupy, w nocy ruszamy do Polski nad nasze ukochane jeziora Łagowskie, jeździmy tam od 10 lat bo teście mają tam domek z wielką działką w ustrojnym miejscu, idealnie na wypoczynek:tak:

89Katia jedziemy na tydzień nad jeziora do łagowa lubuskiego jak happymama a później do chałup na tydzień - JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ AŻ ZACZNĘ MOCZYĆ D U P Ę!!!!!!!!!

Cześć Kochane, chciałam się tylko pochwalić, że wynik hcg z wtorku: 335,1 a z dzisiaj 791,2 ;) Myślicie, ze ok?? Ale się cieszę
wink2.gif

nikusia no nawet lepiej niz dobrze:) gratuluej jeszcze raz:)

happymama, paola lagow to moje klimaty bo mieszkam niedaleko:)

katia ja wczoraj mialam taki dzien, ze poplakiwalam i chodzilam z nosem na kwinte:/ nic przyjemnego, wszystko wkurza i wszystko sie widzi w czarnych barwach...

Witam w ten SKWAR! ;/

Magdzik20 a mówiłam że będzie dobrze :) Wydaje mi się że po prostu lekarz że "pozaglądał" i tylko nie potrzebnie Ciebie zdenerwował, ale masz rację lepiej sobie poodpoczywaj ;-)

Truskawka BARDZO MI PRZYKRO !! :( Nie poddawaj się!
happymama82 tak samo dla mnie te bóle podbrzusza są takie nie miłe w uczuciu ;/

A ja muszę się pochwalić - ogólnie jedzenie w ogóle mi nie wchodzi ;/ wczoraj byliśmy nad morzem i nawet nie zjadłam pół obiadu.. nie wiem co jest ale bez kitu chyba nie powinno tak być, no i mężuś chciał dzisiaj dobrze zrobił mi pyszne śniadanko starałam się zjeść wszystko i coo? I zwymiotowałam... Pierwszy raz od 3 miesiecy zwymiotowałam... MASAKRA!! Juz zapomniałam jakie to uczucie..........

U nas jest taki upał że szok! Nie chce mi się nawet nos z domu wychylać a o 16 musze lecieć na miasto ;-)

reklama
Halo z mężem duużo lepiej już mi kuchnie remontuje :-D boje sie tylko jutrzejszych wyników jego z krwi. Dzisiaj coś mi rano po pukało rano po lewej stronie rozmawiałam ze szwagierką to powiedziała że to niemożliwe.... A jeszcze jeden problem mam rano obudziłam sie z bólem głowy o 11 zmierzyłam cisnienie a tu niespodzianka 103/76:szok: na szczście wystarczyło 3 łyki kawy żeby wszystko wróciło do normy ale musze sobie tego pilnować.
Ni kusia super wieści, szybka jesteś :-) Powodzenia i zdrowia dużo!!
Zaraz jedzimy nad wode się ochłodzić :) z dala od słońca oczywiście :)

Do góry