Eh dziewczyny z mężem kiepsko w nocy ból głowy zniknoł i gorączka, już myślelismy że wporządku i od rana lata z biegunką;/ nic nie pomaga stoperan, laremid, cola nic mamy skierowanie do szpitala z wczorajszej wizyty i jak do 19 mu to nie przejdzie to pojade z nim po zastrzyk, bo mi sie biedny odwodni. Jutro ma badania krwi i moczu no i te cholerne ciśnienie mu skacze!! Dobrze że ja się chociaż dobrze czuje. Wiadomo słabiej na słońcu ale nie narzekam
reklama
truskawa_87
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny,
Mojej fasolce niestety przestalo bic serduszko Jestem juz po zabiegu, ostatnie 5 dni spedzilam w szpitalu zycze Wam wszystkim zdrowka i zdrowych fasolek, moja niestety przegrala "walke" o zycie
pozdrawiam
Mojej fasolce niestety przestalo bic serduszko Jestem juz po zabiegu, ostatnie 5 dni spedzilam w szpitalu zycze Wam wszystkim zdrowka i zdrowych fasolek, moja niestety przegrala "walke" o zycie
pozdrawiam
sylwia781122
Fanka BB :)
Truskawka bardzo bardzo mi przykro
ja dziewczyny dzisiaj fatalnie się czuje,pewnie przez pogode ale swoje tez dolozylam bo prasowałam na stojąco 3 godziny ,mam dosyć tej pogody ,chyba 1 raz tesknie za zima,no może za zlota ,sloneczna polska jesienia:-)
ja dziewczyny dzisiaj fatalnie się czuje,pewnie przez pogode ale swoje tez dolozylam bo prasowałam na stojąco 3 godziny ,mam dosyć tej pogody ,chyba 1 raz tesknie za zima,no może za zlota ,sloneczna polska jesienia:-)
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Truskawka- ogromnie mi przykro trzymaj się kochana!
truskawka strasznie mi przykro :-( nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz....
sylwia prasowanie w taki upał na pewno nie pomogło
myg zdrówka dla męża...oby szybko przeszło
magdzik jak tam brzuch??
kasia trzymam kciuki za jutro &&&&
u mnie w końcu lepiej i już mnie tak nie boli nawet zafundowałam sobie spacer ale dalej upał niemiłosierny....
sylwia prasowanie w taki upał na pewno nie pomogło
myg zdrówka dla męża...oby szybko przeszło
magdzik jak tam brzuch??
kasia trzymam kciuki za jutro &&&&
u mnie w końcu lepiej i już mnie tak nie boli nawet zafundowałam sobie spacer ale dalej upał niemiłosierny....
Blondi1990
Zaangażowana w BB
hej
ja zajrzałam dopiero teraz bo wczesniej tak goraco bylo (nadal jest) ze nawet nie chciało mi sie lapka włączac .
Posprzatalam sobie w pulkach i wyrzucilam zbedne rzeczy po malowaniu pokoju i kuchni nie bedzie potem tyle roboty tylko przełozyc eszystko do regału bo musimy kupic zeby wszytko poniescić jak maleństwo bedzie.
Na dworzu bylismy z kuba z rana i na wieczor ale i tak duszno.Ale coś sie chmurzy ale pewnie tylko przejdzie .
Jane uważaj na siebie
Myg zdrowka dla meza
Truskawka bardzo mi przykro ;(
ja zajrzałam dopiero teraz bo wczesniej tak goraco bylo (nadal jest) ze nawet nie chciało mi sie lapka włączac .
Posprzatalam sobie w pulkach i wyrzucilam zbedne rzeczy po malowaniu pokoju i kuchni nie bedzie potem tyle roboty tylko przełozyc eszystko do regału bo musimy kupic zeby wszytko poniescić jak maleństwo bedzie.
Na dworzu bylismy z kuba z rana i na wieczor ale i tak duszno.Ale coś sie chmurzy ale pewnie tylko przejdzie .
Jane uważaj na siebie
Myg zdrowka dla meza
Truskawka bardzo mi przykro ;(
reklama
Aniolinek
Zaciekawiona BB
Truskawa bardzo mi przykro
Wkurzylam sie wlasnie napisalam mega dlugi post
Na wizytach i badaniach i co ? Wcielo go
Popsul nam sie komp i pisze z tableta a to ustrojstwo nie wspolpracuje chyba z ludzmi
Jestem po genetycznym, w wielkim skrocie wszystko ok' maluszek ma 6,08 cm
Ulzylo mi bardzo . Jak znajde chwile i cierpliwosc to napisze wiecej :-)
Upal taki a ja jutro musze do wawy jechac , chyba zgrzewke wody zabiore
U nas na burze sie zbieralo, nawet pranie powiesilam w domu a deszczu nawet kropelka nie spadla
Wkurzylam sie wlasnie napisalam mega dlugi post
Na wizytach i badaniach i co ? Wcielo go
Popsul nam sie komp i pisze z tableta a to ustrojstwo nie wspolpracuje chyba z ludzmi
Jestem po genetycznym, w wielkim skrocie wszystko ok' maluszek ma 6,08 cm
Ulzylo mi bardzo . Jak znajde chwile i cierpliwosc to napisze wiecej :-)
Upal taki a ja jutro musze do wawy jechac , chyba zgrzewke wody zabiore
U nas na burze sie zbieralo, nawet pranie powiesilam w domu a deszczu nawet kropelka nie spadla