reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Eh dziewczyny z mężem kiepsko w nocy ból głowy zniknoł i gorączka, już myślelismy że wporządku i od rana lata z biegunką;/ nic nie pomaga stoperan, laremid, cola nic:angry: mamy skierowanie do szpitala z wczorajszej wizyty i jak do 19 mu to nie przejdzie to pojade z nim po zastrzyk, bo mi sie biedny odwodni. Jutro ma badania krwi i moczu no i te cholerne ciśnienie mu skacze!!:baffled: Dobrze że ja się chociaż dobrze czuje. Wiadomo słabiej na słońcu ale nie narzekam :)

reklama
myg zdrowka dla mezusia :tak:

rozpływam sie :-p

czekam na mężusia bo juz mnie tak kreci zjesc żurku ale nie .....poczekam na niego :-p we dwojke zawsze mi lepiej smakuje:-)

Czesc dziewczyny,

Mojej fasolce niestety przestalo bic serduszko :( Jestem juz po zabiegu, ostatnie 5 dni spedzilam w szpitalu :( zycze Wam wszystkim zdrowka i zdrowych fasolek, moja niestety przegrala "walke" o zycie :(

pozdrawiam

Truskawka bardzo bardzo mi przykro

ja dziewczyny dzisiaj fatalnie się czuje,pewnie przez pogode ale swoje tez dolozylam bo prasowałam na stojąco 3 godziny ,mam dosyć tej pogody ,chyba 1 raz tesknie za zima,no może za zlota ,sloneczna polska jesienia:-)

truskawka strasznie mi przykro :-( nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz....

sylwia prasowanie w taki upał na pewno nie pomogło
myg zdrówka dla męża...oby szybko przeszło
magdzik jak tam brzuch??
kasia trzymam kciuki za jutro &&&&
u mnie w końcu lepiej i już mnie tak nie boli:tak: nawet zafundowałam sobie spacer ale dalej upał niemiłosierny....

hej ;)

ja zajrzałam dopiero teraz bo wczesniej tak goraco bylo (nadal jest) ze nawet nie chciało mi sie lapka włączac .

Posprzatalam sobie w pulkach i wyrzucilam zbedne rzeczy po malowaniu pokoju i kuchni nie bedzie potem tyle roboty tylko przełozyc eszystko do regału bo musimy kupic zeby wszytko poniescić jak maleństwo bedzie.

Na dworzu bylismy z kuba z rana i na wieczor ale i tak duszno.Ale coś sie chmurzy ale pewnie tylko przejdzie .

Jane uważaj na siebie

Myg zdrowka dla meza

Truskawka bardzo mi przykro ;(

reklama
Truskawa bardzo mi przykro :(
Wkurzylam sie wlasnie napisalam mega dlugi post
Na wizytach i badaniach i co ? Wcielo go
Popsul nam sie komp i pisze z tableta a to ustrojstwo nie wspolpracuje chyba z ludzmi
Jestem po genetycznym, w wielkim skrocie wszystko ok' maluszek ma 6,08 cm
Ulzylo mi bardzo . Jak znajde chwile i cierpliwosc to napisze wiecej :-)
Upal taki a ja jutro musze do wawy jechac , chyba zgrzewke wody zabiore
U nas na burze sie zbieralo, nawet pranie powiesilam w domu a deszczu nawet kropelka nie spadla

Do góry