reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Katia boli go głowa i gorączke raz ma raz nie... Byliśmy w przychodni gdyby cos się pogorszyło to mamy skierowanie. Kontroluje tylko ciśnienie bo miał 185/95 :crazy: ale już zbite i sie utrzymuje. Noc zapowiada sie ciekawie, już się czuje jakbym miała dziecko i musiała do niego wstawać :-D

reklama
No to już się przeraziłam że ja nie jestem jakaś inna i szczerze mówiąc to też chciałabym sobie za przeproszeniem rzygnąć choć i tak już jest lepiej niż na początku ;-)

Kasoku, kasia bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od razu proszę pisac zebysmy sie nie denerwowaly :)

Przed chwilą byłam śmieci wywalić i kurczę dźwignęłam żeby podnieść klape od śmietnika a była bardzo ciężka aż brzucho zaczeło mnie boleć :(

hej ja na momencik właśnie wróciłam z IP bo dostałam ciemnego plamienia/krwawienia z dzidzią ok z usg wynika że jest tydzień starsza no ale niestety prawdopodobnie odwarstwia mi się kosmówka kontrola za tydzień i zobaczymy :-(

Magdzik dbaj o siebie i mam nadzieję, że to tylko podejrzenie
Tempo macie zabójcze :szok:
Dziewczyny ja jutro też do gina na genetyczne, trochę zaczynam się denerwować
Przestraszyłam się czytając o tych hemoroidach bo nigdy dziadostwa nie miałam, a dół pleców boli mnie prawie cały czas. Jeszcze tydzień temu bolało mnie po męczącym dniu albo jak za dużo się nachodziłam a od paru dni prawie od rana i też najgorzej przy wstawaniu. Kiedyś pracowałam jako kelnerka i tak właśnie mnie bolało po 12 godz w pracy na nogach. Koleżanka mi mówiła, że ją tak bolało, bo jej maluszek umiejscowił się bardziej z tyłu macicy, o hemoroidach nie pomyślałam nawet.
Co do trolli to czytałam nawet na marcówkach o tych trojaczkach, nawet tą fotkę usg mojemu M pokazywałam :wściekła/y:
Dziewczyny powodzenia jutro na badaniach i spokojnej nocki życzę

Witam

własnie pochłaniam sniadanko :-p dzis nie zamierzam ruszac sie z domu , bede lezec cały dzionek a poznije na obiadek zrobie pyszniutki zurek :-)

u nas tez tak strasznie goraco , masakra jakas nie da sie wytrzymac a na polu chciałoby sie wieczorem dłuzej posiedziec ale sie nie da bo komary tak atakuja ze odrazu człowiek do domun ucieka .

co do troli to na pozegnaniach tez była taka jedna ktora niestworzone rzeczy pisała , ahh szkoda słow na nia bo nie wiem jak tak mozna cieszyc sie nieszczesciem ludzkim ...:wściekła/y:

kciuki za wizyty trzyma &&&

Dzień dobry,

Magdzik20 Moja koleżanka też tak miała z tym oddzieleniem się kosmówki, no i miała zalecenie żeby dużo odpoczywać i zero sexiku, i co i urodziła zdrowego bobasa 2 dni po terminie :) Także Kochana odpoczynek i będzie dobrze! :tak:

A ja chciałam powiedzieć że w ogóle się nie wysypiam, tak jestem nauczona przez pracę wstawać o 8 że mimo że jestem na wolnym to też tak się budzę - oczywiście mogłabym sobie jeszcze przysnąć ale ostatnio jak tak zrobiłam to później byłam zamulona przez cały dzień i kompletnie nic mi się nie chciało :(

Cześć dziołszki :-)

Beti1986 niewiem czy mówisz o tym samym ale ona była na staraczkach majowych:-)
U nas dzisiaj lekkie ochłodzenie, jakby na burzę, można oddychać chociarz! wczoraj dopiero wieczoremz domu wyszłam.
Zaraz jadę zawieźć moją babcię do fryzjera i małe zakupy, mój M pojechał w delegację, achh jak ja nie lubię bez niego...
Tak mi smaka wczoraj narobiłyście że cały dzień myślałam i dzisiaj robie gulasz!:-D
Ja sobie nie wyobrażam dnia bez obiadu! Za duży żarłok jestem no i M jak przychodzi z pracy i mordka mu się cieszy..to lubię :-)

małkus u mnie mąż jest dużym żarłokiem i jest zadowolony jak jest obiadek jak wraca z pracy, a że teraz jestem na zwolnieniu to co tu innego robić :) szczerze mówiąc ja też już bym chciała być tym żarłoczkiem bo póki co jeszcze mam jakąś tam blokade ;/

reklama
Uff wczoraj były 3 burze od 14.00 i w końcu jest czym oddychać!
Teraz mamy jakoś 23 stopnie moze i pelne zachmurzenie :D
Okropnie znoszę te opały i oddaję szacunek kobietom, które teraz są w końcówce ciąży.

Betty_Jurek ja nie gotuję jak temp w domu jest powyżej 25 stopni, bo nie chcę dodawać temperatury garami. Wtedy robię jakąś sałatkę, albo twarożek ze szczypiorkiem i świeże bułeczki do tego, byle kuchenki nie uruchamiać.

myg - zdrowia dla męża!

Kasoku - kciuki!

Mocy też nie mam wczoraj myślałam co by posprzątać i z tego wszystkiego położyłam się spać po pracy na 2 godziny...

Trolla pamiętam. Tego samego o którym piszą Kasieczek i Kasoku. Wyjątkowa menda. Co chwilę zmieniała nicki i pisała bzdury.

Mdłości lekkie bez ani jednego pawika miałam coś koło 9-10 tygodnia ciąży.

Do góry