reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Katia boli go głowa i gorączke raz ma raz nie... Byliśmy w przychodni gdyby cos się pogorszyło to mamy skierowanie. Kontroluje tylko ciśnienie bo miał 185/95 :crazy: ale już zbite i sie utrzymuje. Noc zapowiada sie ciekawie, już się czuje jakbym miała dziecko i musiała do niego wstawać :-D

reklama
No to już się przeraziłam że ja nie jestem jakaś inna i szczerze mówiąc to też chciałabym sobie za przeproszeniem rzygnąć choć i tak już jest lepiej niż na początku ;-)

Kasoku, kasia bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od razu proszę pisac zebysmy sie nie denerwowaly :)

Przed chwilą byłam śmieci wywalić i kurczę dźwignęłam żeby podnieść klape od śmietnika a była bardzo ciężka aż brzucho zaczeło mnie boleć :(

hej ja na momencik właśnie wróciłam z IP bo dostałam ciemnego plamienia/krwawienia z dzidzią ok z usg wynika że jest tydzień starsza no ale niestety prawdopodobnie odwarstwia mi się kosmówka kontrola za tydzień i zobaczymy :-(

Magdzik dbaj o siebie i mam nadzieję, że to tylko podejrzenie
Tempo macie zabójcze :szok:
Dziewczyny ja jutro też do gina na genetyczne, trochę zaczynam się denerwować
Przestraszyłam się czytając o tych hemoroidach bo nigdy dziadostwa nie miałam, a dół pleców boli mnie prawie cały czas. Jeszcze tydzień temu bolało mnie po męczącym dniu albo jak za dużo się nachodziłam a od paru dni prawie od rana i też najgorzej przy wstawaniu. Kiedyś pracowałam jako kelnerka i tak właśnie mnie bolało po 12 godz w pracy na nogach. Koleżanka mi mówiła, że ją tak bolało, bo jej maluszek umiejscowił się bardziej z tyłu macicy, o hemoroidach nie pomyślałam nawet.
Co do trolli to czytałam nawet na marcówkach o tych trojaczkach, nawet tą fotkę usg mojemu M pokazywałam :wściekła/y:
Dziewczyny powodzenia jutro na badaniach i spokojnej nocki życzę

Witam

własnie pochłaniam sniadanko :-p dzis nie zamierzam ruszac sie z domu , bede lezec cały dzionek a poznije na obiadek zrobie pyszniutki zurek :-)

u nas tez tak strasznie goraco , masakra jakas nie da sie wytrzymac a na polu chciałoby sie wieczorem dłuzej posiedziec ale sie nie da bo komary tak atakuja ze odrazu człowiek do domun ucieka .

co do troli to na pozegnaniach tez była taka jedna ktora niestworzone rzeczy pisała , ahh szkoda słow na nia bo nie wiem jak tak mozna cieszyc sie nieszczesciem ludzkim ...:wściekła/y:

kciuki za wizyty trzyma &&&

Dzień dobry,

Magdzik20 Moja koleżanka też tak miała z tym oddzieleniem się kosmówki, no i miała zalecenie żeby dużo odpoczywać i zero sexiku, i co i urodziła zdrowego bobasa 2 dni po terminie :) Także Kochana odpoczynek i będzie dobrze! :tak:

A ja chciałam powiedzieć że w ogóle się nie wysypiam, tak jestem nauczona przez pracę wstawać o 8 że mimo że jestem na wolnym to też tak się budzę - oczywiście mogłabym sobie jeszcze przysnąć ale ostatnio jak tak zrobiłam to później byłam zamulona przez cały dzień i kompletnie nic mi się nie chciało :(

Cześć dziołszki :-)

Beti1986 niewiem czy mówisz o tym samym ale ona była na staraczkach majowych:-)
U nas dzisiaj lekkie ochłodzenie, jakby na burzę, można oddychać chociarz! wczoraj dopiero wieczoremz domu wyszłam.
Zaraz jadę zawieźć moją babcię do fryzjera i małe zakupy, mój M pojechał w delegację, achh jak ja nie lubię bez niego...
Tak mi smaka wczoraj narobiłyście że cały dzień myślałam i dzisiaj robie gulasz!:-D
Ja sobie nie wyobrażam dnia bez obiadu! Za duży żarłok jestem no i M jak przychodzi z pracy i mordka mu się cieszy..to lubię :-)

małkus u mnie mąż jest dużym żarłokiem i jest zadowolony jak jest obiadek jak wraca z pracy, a że teraz jestem na zwolnieniu to co tu innego robić :) szczerze mówiąc ja też już bym chciała być tym żarłoczkiem bo póki co jeszcze mam jakąś tam blokade ;/

reklama
Uff wczoraj były 3 burze od 14.00 i w końcu jest czym oddychać!
Teraz mamy jakoś 23 stopnie moze i pelne zachmurzenie :D
Okropnie znoszę te opały i oddaję szacunek kobietom, które teraz są w końcówce ciąży.

Betty_Jurek ja nie gotuję jak temp w domu jest powyżej 25 stopni, bo nie chcę dodawać temperatury garami. Wtedy robię jakąś sałatkę, albo twarożek ze szczypiorkiem i świeże bułeczki do tego, byle kuchenki nie uruchamiać.

myg - zdrowia dla męża!

Kasoku - kciuki!

Mocy też nie mam wczoraj myślałam co by posprzątać i z tego wszystkiego położyłam się spać po pracy na 2 godziny...

Trolla pamiętam. Tego samego o którym piszą Kasieczek i Kasoku. Wyjątkowa menda. Co chwilę zmieniała nicki i pisała bzdury.

Mdłości lekkie bez ani jednego pawika miałam coś koło 9-10 tygodnia ciąży.

Do góry