reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Małkus kurcze jakos wczesniej wydawało mi sie ze mamy ciaze na tym samym etapie a tutaj teraz okazuje sie ze jestem troszku za Toba , ciekawe jak to mozliwe :-p

reklama
hej:)
u mnie dalej objawów żadnych brak ale pewnie za wcześnie :-p
zazdroszczę wam serduszek... ja muszę jeszcze czekać do 26:-(
miłego dnia ciężarówki

Witam nowe dziewczyny.

ewanh! Ale jazda! Dwa pęcherzyki :D gratulacje. Mam też takie pytanie, bo byłam w podobnym terminie u gina jak Ty i czy były już zarodki czy tylko pęcherzyki? Bo ja tylko pęcherzyk widziałam.

ajentka83 gratulacje super że serduszko już było no i kto wie może też będą bliźniaki!

U mojego gina niestety nie ma na dzisiaj wolnych terminów. Mam jeszcze zadzwonić przed 15.00 i się dowiedzieć, ale
chyba jednak zostanie wizyta na poniedziałek, tak jak miało być pierwotnie, jakoś wytrzymam.

Cześć dziewuszki! Mogę się przyłączyć?
W niedzielę robiłam test i wyszła mi blada kreska, ale podobnie miałam w pierwszej ciąży:) To nasz pierwszy cykl starań o drugiego malucha i się udało!!!
19 czerwca - jak wiele z Was - mam wizytę u lekarza i wtedy się okaże... Z objawów to na razie ból podbrzusza i wieczorne zmęczenie, sporadycznie mdłości. Ostatnia @ 8 maja, więc wychodzi 12-14 lutego :)
Stresuję się ogromnie czy wszystko jest ok...

witam porannie
Widze wiecej dobrych wiadomosci az sie czlowiek lepiej czuje :-D
Co do wakacji to ja planuje z dziecmi do polski na cale 2 miesiace wiekszosc w Krakowie , mam nadzieje tem zaliczyc usg genetyczne. nie wiem czy jakies inne badania robic bo tutaj mnie nie obowiazuja a pl jest inny system, ale skoro podlegam tenu w anglii to raczej nie pozwole sie badac ginekologicznie ani zadne dopochwowe usg ( na to ew tak)

Cześć Dziewczyny. U mnie też wyszły dwie kreski. We wtorek idę do gin i mam nadzieję zobaczyć już serduszko. Tylko czemu ten wtorek tak daleko :)

ajentka83 gratulacje!! no ja jeszcze serduszek nie widziałam, będę się stresować do 26 :\ lekarz mnie uprzedził, że ciąża bliźniacza to ciąża wysokiego ryzyka, więc staram się nie nastawiać za bardzo....nie chcę się znów rozczarować, życie mnie już nauczyło :(
My też się wybieramy nad morze w sierpniu, ale w takiej sytuacji nie wiem co będzie z urlopem, zobaczymy jakie będzie zdanie gina. Każe grzecznie w domku siedzieć, to będę siedzieć :)
małkus
jak ja ci zazdroszczę mieszkania nad morzem, co ja bym dała, żeby tam zamieszkać, a jestem z południa więc mam troszkę daleko;-)

reklama
Wczoraj byłam u gina, serduszko bije, według niego jest 5 tydzien i 5 dni, bo ja miałam dlugie cykle co 32 dni, i moj suwak trochę poszedł do przodu:)
Przyplątała mi się infekcja :( (posiew) ale juz biorę coś tam do środka i mam nadzieje, ze będzie ok.
Piersi bolą okropnie, stanik o numer wiekszy noszę, poza tym ze czuję się bardziej zmęczona niż zwykle i potrzebuję wiecej snu to jest ok.

Do góry