reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witaj na86 ;-) Będziesz miała fajną różnicę między dzieciaczkami, tego Ci zazdroszczę ;-)

kasoku ale masz fajnie z tym długim spaniem, ja muszę w robocie kwitnąć...a tu taki upał...

reklama
Witam nowe dziewczyny:)gratuluję i trzymam kciuki, żebyśmy razem były aż do lutego i żeby było nas coraz więcej :)
Mówię Wam masakra jakaś, jestem tak zestresowana, zdenerwowana, ręce mi się trzęsą, jeść nie mogę:crazy: Nie myślałam, że będę się tak zamartwiać :( przydałoby się coś na uspokojenie, może jakiś syropek ziołowy...a przecież nic się nie dzieje, tylko trochę brzuch boli na dole, ale to pewnie macica się rozciąga, u mnie pewnie w zdwojonym tempie :p Co zrobić, żeby się uspokoić??

czesc dziewczyny
witam nowe mamy
gratuluje dziewczynom 2 pecherzykow,no i chyba trochę zazdroszczę(tak pozytywnie)

i ja wpadłam się pochwalić,dzisiaj bylam na wizycie i widziałam(slyszalam)serduszko,mowie wam kamien z serca
odezwe się wieczorkiem bo zaraz lece po młodego ,no i wstawie sobie suwaczek;-)

Witam przyłanczam się do grona, a to moja ciążowa historia :)
Od 29maja bóle podbrzusza 2czerwca dwie krechy, 5czerwca widziałam pęcherzyk a 19 czerwca na 16,00 ide zobaczyć czy moja dziewczyna ma sie dobrze. A no i nie umawiałam sie specjanie na 19czerwca kwestia zbiegu okoliczności że wszystkie wtedy też idziemy :p

hej myg a skad wiesz,ze dziewczynka będzie????
no ja mam się dobtrez, bo pracuje z domu i mogę sobie na to pozwolić, jeju jestem w sumie już w szóstym tygodniu, mam nadzieje,ze w srode będzie już wszystko wiadomo, bo u mnie zapłodnienie było 18 lub 19 maja, wiec po miesiącu już chyba musi być serduszko, tak się boje...

ewanh tylko spokój Cię uratuje. przecież wszystko jest w najlepszy porządku. Byłaś wczoraj u lekarza. Pomyśl racjonalnie: co jeszcze by Cię uspokoiło? Codzienne USG? Robienie bety co 2 dni? To naturalne, że odczuwasz jakiś lęk, ale nie popadaj w paranoję, bo to dopiero negatywnie wpływa na dzieciaczki. Połóż się, obejrzyj coś, wypij herbatkę. Będzie dobrze.

myg witaj :) w takim razie czekamy do 19 :)

kasoku śpij jeśli potrzebujesz :) ja dziś cały dzień leżę na kanapie i dobrze mi tu :)

małkus ale ten czas leci :)

ni_kusia a do której pracujesz?

A takie jakieś wewnętrzne przedświadczenie z mężem mamy. :)

eiktskjo24uce2uc.png
[/url]

Tak patrząc po suwaczkach to mam najmłodszą ciążę z Was wszystkich. Wydaje mi się, że zaszłam 26.05

reklama
Do góry