reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hej,

To i ja się pochwalę.Dziś była wizyta, serduszko jest i pięknie bije ale jest jeszcze podejrzenie że jest i drugie maleństwo, bo na usg była widoczna jeszcze druga kuleczka, która nie chciała się do końca wyłonić ale coś tam migotało :szok: Natomiast jedna dzidzia jest na pewno i serduszko ślicznie pikało. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.

evanh Gratulacje!!!! Nie dość że w tym samym dniu wizyta, prawie na tą samą godzinę to jeszcze zbliżone wieści :-D

reklama
aaaaaaaaaaaaaaa :) :) :) co za cudowne wieści!!! :D
Dziewczyny gratuluję Wam serdecznie!!!! :) :)

Agasim będzie dobrze :) grunt to pozytywne myślenie. To samo tyczy się Kasoku! Normalnie Ciebie to trzeba lać po tyłku za takie podejście! Nie masz okresu, beta ŚLICZNIE przyrosła - jesteś w ciąży! Ciesz się tym. Odpoczywaj. Nie zamartwiaj się bo właśnie tym możesz zaszkodzić dziecku. Szczęśliwa Mama=szczęśliwe dziecko :) Kochana będzie wszystko dobrze i w lutym powitamy nasze walentynki najwspanialsze :*

Ostatnia edycja:
Witam z rana z czekoladka :-p widze ze mam powtorke z pierwszej ciazy i pochłaniam mnóstwo słodyczy:-p

Katia ale z Ciebie poranny ptaszek:tak:

dziewczyny Agasim i Kasoku prosze mi sie przestawic na pozytywne myslenie bo inaczej to trzeba bedzie was lac po tyłkach :-p
Bedzie dobrze i koniec kropka !!! ja przyjełam takie myslenie i tak musi byc innej opcji nie widze !!! wiec i wy głowki do gory i zmieniajcie tok myslenia :-)

a u mnie po luteince wszystko ustało tzn te krwawienia wiec chyba obejdzie sie bez lezenia w szpitalu ;-) nastepna wizyta dokładnie za tydzien i jak bedzie wszystko wporzadku to usłyszymy serduszko:-D
ciekawe czy bede juz mogła cos wychodzic po tej wizycie bo mamy weekend zapłacony wraz ze znajmomymi nad jeziorem Żywieckiemu , fajnie bym odpoczeła no ale jesli lekarz nie pozwoli to zostane grzecznie w domku ;-)

to dobrze Monila, ze wszystko ok. Mały relaksik nad jeziorkiem by się Tobie przydał :) Ja juz też odliczam dni do urlopu...jeszcze tylko miesiąc :)

Dziewczyny, mam głupie pytanie, czy tydzień ciąży np tak jak ja mam teraz 6+6 to jest 7 tc, czy nadal 6??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to jest 7 tydzien ;-) tez w pierwszej ciazy nie bardzo kumałam ale dziewczyny na bb wytłumaczyły mi ze tak jak ty masz to jest skonczony 6 tydzien a teraz leci 7 :-) o ile dobrze pamietam to tak to jest :-p a wybieracie sie gdzies na wakacje ?

No tak właśnie mi się wydawało, to w 1 ciąży miałam złe rozumowanie ;-)

Wakacje planujemy nad morzem, ale już mi nie ważne gdzie, ważne ze wolne od pracy i ze rodzinnie ;-)

reklama
Do góry