reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
89Katia dzięki za info, zobaczę co jutro wyjdzie mi w badaniach

Ewanh super wiadomość, na to wychodzi, że u Ciebie szczęścia chodzą parami ! :-)

Jane powyżej bety 1000 jest widoczny pęcherzyk ciążowy w usg, powyżej 10tys. serduszko, spokojnie ma Malec czas ;-)

Dziękuję dziewczyny! Jestem przerażona i szczęśliwa zarazem. Ale to jeszcze bardzo wcześnie i wszystko może się zdarzyć...Mam nadzieję, że moje Aniołki czuwają nade mną i za dwa tygodnie zobaczę dwa serduszka!!!

Witam i ja! wczoraj zrobiłam test i niestety dwie kreski:szok:. mam roczniaka w domu, wróciłam do pracy, a najgorsze jest to, że w tym miesiącu miałam wymrażaną nadżerkę, a teraz się okazuje, że dwie krechy. musiałam mieć jajeczkowanie 3 dni przed wymrażaniem. straszliwie się martwię, czy będzie ok. jutro mam wizytę u gina. takiej wpadki to się nie spodziewałam:no:. normalnie to byśmy się cieszyli z drugiego dzidzi, ale w tych okolicznościach to taki stres, że szok... trzymajcie kciuki za nas jutro...

witajcie nowe dziewuszki,

ewanh super gratuluje blizniakow wow bomba :tak:
agasim, nic się nie martw będzie dobrze, ja tez zaszłam z cora jak co dopiero miałam wyleczona nadzerke :tak:
ja miałam okres 8 maja mi wyliczylo date porodu na 13-15 lutego, beta tydzień temu 472 i po 2 dniach 993, trzese dupa czy za tydzień cos tam w macicy będzie widać. Czuje się dzisiaj bardzo rozdrazniona muli mnie i wzdycham, ciężko mi senna na maxa ,ale najbardziej mnie irytuje to wzdychanie i szybkie meczenie się, o matkooooo.

Witajcie ja już po wizycie.Szok...Są dwa pęcherzyki ciążowe!!!! Myślałam że padnę jak mi gin powiedział!!! Jeszcze teraz jestem w szoku, nawet zdjęcie mi zrobił, żebym mogła mężowi pokazać, normalnie jeszcze nie mogę dojść do siebie!!!
Gratuluję widzę ze mamy ten sam termin jednak

reklama
Kasoku​, dzięki za wsparcie. Strasznie się martwię, ale mam nadzieję, że będzie ok. miałam okres 9 maja, czyli termin podobny do Twojego;-)
Ewanh, gratulacje!!!

Do góry