reklama
Patrycja89
Mama Kubusia
ewanh super, gratuluję od razu dwójka za jednym zamachem
89Katia dzięki za info, zobaczę co jutro wyjdzie mi w badaniach
Ewanh super wiadomość, na to wychodzi, że u Ciebie szczęścia chodzą parami ! :-)
Jane powyżej bety 1000 jest widoczny pęcherzyk ciążowy w usg, powyżej 10tys. serduszko, spokojnie ma Malec czas ;-)
Ewanh super wiadomość, na to wychodzi, że u Ciebie szczęścia chodzą parami ! :-)
Jane powyżej bety 1000 jest widoczny pęcherzyk ciążowy w usg, powyżej 10tys. serduszko, spokojnie ma Malec czas ;-)
ewanh
Zaangażowana w BB
Dziękuję dziewczyny! Jestem przerażona i szczęśliwa zarazem. Ale to jeszcze bardzo wcześnie i wszystko może się zdarzyć...Mam nadzieję, że moje Aniołki czuwają nade mną i za dwa tygodnie zobaczę dwa serduszka!!!
Witam i ja! wczoraj zrobiłam test i niestety dwie kreski. mam roczniaka w domu, wróciłam do pracy, a najgorsze jest to, że w tym miesiącu miałam wymrażaną nadżerkę, a teraz się okazuje, że dwie krechy. musiałam mieć jajeczkowanie 3 dni przed wymrażaniem. straszliwie się martwię, czy będzie ok. jutro mam wizytę u gina. takiej wpadki to się nie spodziewałam. normalnie to byśmy się cieszyli z drugiego dzidzi, ale w tych okolicznościach to taki stres, że szok... trzymajcie kciuki za nas jutro...
witajcie nowe dziewuszki,
ewanh super gratuluje blizniakow wow bomba
agasim, nic się nie martw będzie dobrze, ja tez zaszłam z cora jak co dopiero miałam wyleczona nadzerke
ja miałam okres 8 maja mi wyliczylo date porodu na 13-15 lutego, beta tydzień temu 472 i po 2 dniach 993, trzese dupa czy za tydzień cos tam w macicy będzie widać. Czuje się dzisiaj bardzo rozdrazniona muli mnie i wzdycham, ciężko mi senna na maxa ,ale najbardziej mnie irytuje to wzdychanie i szybkie meczenie się, o matkooooo.
ewanh super gratuluje blizniakow wow bomba
agasim, nic się nie martw będzie dobrze, ja tez zaszłam z cora jak co dopiero miałam wyleczona nadzerke
ja miałam okres 8 maja mi wyliczylo date porodu na 13-15 lutego, beta tydzień temu 472 i po 2 dniach 993, trzese dupa czy za tydzień cos tam w macicy będzie widać. Czuje się dzisiaj bardzo rozdrazniona muli mnie i wzdycham, ciężko mi senna na maxa ,ale najbardziej mnie irytuje to wzdychanie i szybkie meczenie się, o matkooooo.
Gratuluję widzę ze mamy ten sam termin jednakWitajcie ja już po wizycie.Szok...Są dwa pęcherzyki ciążowe!!!! Myślałam że padnę jak mi gin powiedział!!! Jeszcze teraz jestem w szoku, nawet zdjęcie mi zrobił, żebym mogła mężowi pokazać, normalnie jeszcze nie mogę dojść do siebie!!!
reklama