reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Super Marcelka37 ;-) Ja też mam długie cykle i ciążę z 23dc więc pewnie suwaka będę musiała i tak cofnąć...Grunt, że jesteś po wizycie i wszystko jest z fasolką ok ;-)

reklama
Monila tylko 2 dni różnicy między nami...ale zobaczymy jak mi to lekarz wyliczy :):)

ewanh no fajnie nad morzem ale my wolimy w góry jeździć...ale tak to jest jak sie ma na codzień:):).
Chociarz po świeżą rybke można szybko podjechać :p:p

Ja już po wizycie. Uff, wszystko w porządku. Jednak nadżerka i jej wymrażanie nie miały wpływu. Było USG TV i widziałam jeden, śliczny pęcherzyk, prawidłowo wszystko, więc kamień z serca. No to znowu jesteśmy w ciąży hehe. tego się nie spodziewałam, ale cóż:-)

Agasim gratulacje :) Teraz zauważyłam, że jesteś z łódzkiego :) ja mieszkam w Łodzi :)

My już byliśmy na jednych wakacjach za granicą w tym roku (w sumie w spóźnionej podróży poślubnej) :) ale bardzo chcę pojechać jeszcze nad polskie morze, które kochamy strasznie :)

Dziś cały dzień odpoczywam :) Nawet brzuszek nie boli... Natura wie co robi :)

witam nowe dziewczyny i gratuluje, ja wlasnie wstałam, spalam cale przedpołudnie, teraz cos zjadłam i...mam nadzieje ,ze mnie nie zakolkuje, :) mi się już sni wizyta u gina, a tu dopiero w srode, oj oj.

reklama
Do góry