ewanh
Zaangażowana w BB
Ostatnią @ miałam 7 maja, więc termin wychodzi na 10 luty, chociaż różnie kalkulatory pokazują, tak samo jak tygodnie może dziś mi coś lekarz powie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnią @ miałam 7 maja, więc termin wychodzi na 10 luty, chociaż różnie kalkulatory pokazują, tak samo jak tygodnie może dziś mi coś lekarz powie...
cześć dziewczyny!
Tak do was zaglądam, bo chyba będę lutówką, byłam dzisiaj u gin pęcherzyk ciążowy 4,4mm, beta z tamtego piątku 374, ale mam strasznie niski progesteron, bo tylko 7 mg/ml, dlatego dzisiaj poszłam na wizytę, dała mi ginka luteinę 2Xdopochwowo, mówi, ze niby źle nie jest, trzeba czekać czy pęcherzyk urośnie, któraś przy becie robiła progesteron?
zrobiłam dzisiaj powtórkę badań, ale jutro dopiero wyniki
witam wszystkie przyszłe mamusie:-)
dziś miałam pierwszą wizytę ale jeszcze za wcześnie żeby coś było widać. Następna za dwa tygodnie.
w sumie to jeszcze w szoku jesteśmy
mam nadzieję, że mnie przyjmiecie i zostanę tu na następne 8 miesięcy.
chyba sobie suwaczek ustawię ... jak tylko wyliczę w którym tygodniu jestem bo różnie kalkulatory podają... nie znam się na tym za bardzo a zapomniałam gina zapytać:-( może wy mi pomożecie??