reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Verita wszystkiego najlepszego, duzo milosci dla Was :-)
Jak sobie pomysle, ze za 1,5 miesiaca my bedziemy przysiegac to powoli stresa mam
Milego wieczoru zycze dziewczyny

Hejka,
Ale tu dziś cisza, mamusie odpoczywają;-)
Przede wszystkim to ja również dołączam się do gratulacji dla Verity, życzę wam wszystkiego dobrego:-)

chciałam również pochwalić się że przeżyłam dzisiejsze badania i nawet nie zwróciłam tego całego cukru:tak: teraz czekam tylko na wyniki, i mam nadzieje że jednak to nie będzie ta cała cukrzyca...

uciekam również odpoczywać, pa-pa;-)

no ja tez mam taka nadzieje! a wyniki w poniedzialek?

wlasnie sobie przegladalam ceny badan co mi gin zapisal i znalazlam info, ze w wiekszych miastach z reguly jest choc jeden punkt, w ktorym mozna zorbic test na hiv za darmo. znalazlam liste placowek:

Fundacja Redukcji Szkód - Badania w zakresie HIV/AIDS

mam zmaiar zadzwonic i to potwierdzic, zawsze to by bylo ok 30zl w kieszenie:)

Dzień dobry :)
upał jak co dzień , nie ma nic gorszego jak obudzić się z migreną :(
udanego dnia i wiecej chłodku

Verita - wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości

Witam

my wczoraj posiedzielismy troszke u tescia na urodzinach zjechała sie cała rodzinka wesoło było :-p

Beti no jasne jak ma szanse zrobic to badanie za free to korzystaj zawsze to juz 30 zł w kieszeni :-) u mnie niestety nie ma tak fajnie i musze za kazde badanie płacic ...no ale coz jak trzeba zrobic to trzeba ;-)

mezus za 2 tygodnie ma urplo wiec wkoncu bedziemy mogli załatwic pare waznych spraw i jedna wazna dla nas bardzo , no i zaliczy mały remoncik ;-)

miłej niedzieli

jestem
maz mi uciekl na 3 dni pod Warszawke (chyba)i jesteśmy z młodym sami
Mamo Stacha i Monila dziekuje za zyczenia

noi musze się pochwalić ze zaczelam czuc maluszka ,co prawda musze czasami się wsluchiwac w siebie ale to na pewno on,pamietam to samo uczucie z Szymkiem chociaż jego pozno poczułam bo kolo 20 tc i zazwyczaj w nocy a tutaj w ciągu dnia jest ruch:-)

Kerna gdzie się podziewasz?brakuje nam tutaj ciebie[/QUOTE]
Sylwia, dzięki za pamięć.postanowiłam po prostu nie pisać dopóki mój komputer nie będzie naprawiony i ktoś będzie mógł wyjaśnić mojego problemu w funkcjonowaniu na forum.:wściekła/y:
Przykre, że nie mogę liczyć na zrozumienie moda.
Jestem zbyt roztargniona, często siadam na szybko napisać co mam w głowie. Nie mogę sobie pozwolić na dłuższe siedzenie i konstruowanie posta zawierającego wszystkie myśli, odpowiedzi które chciałam wam udzielić. :dry:
Nie chce robić fermentu, psuć atmosfery, dlatego wrócę bo do obrażania mi daleko.ale hmmmm trochę jednak przykro.

U mnie na szybko wszystko ok, w poniedziałek idę na krew i trochę sie denerwuje wynikami. W brzuszku podobno jest dziewczynka i daje o sobie znac już codziennie delikatnym pukaniem .

gratuluję mamom które już czują ruchy maluszków!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i jak :)

Net już jest więc spokojnie mogę pisać z kompa. Sylwia782211 wszystkiego co najlepsze choć z opóźnieniem to życzonka szczere :) Verita Na pewno wielki stres w tak pięknym dniu, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia ;-)

Chciałam powiedzieć że brzuszek już tak malutko pobolewa, ale apetytu tak zbytnio jeszcze nie mam, nie wie czy któraś z Was tak miała, ale dosłownie boli mnie krzyż i promieniuje do prawego pośladka :confused2:

Pewnie u Was dzisiaj gorączka bo u nas na maxa ciepło i duchota :) Leniu****cie dziewczyny :)

Do góry