reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

u nas mega burza byla w nocy i chyba z 6 godizn padalo i odetchnelam:) ale teraz znow ponad 30 st.

sylwia9 hmm no zdazaly mi sie czasem takie bole promieniujace ale to raczej pozniej jak dzidzia wieksza ale teoretycznie to mozliwe, ze cos tam naciska na jakis nerw.

kerna no ja tez zauwazylam, ze cie nie ma:) i widze, ze sie obrazilas na system:) swoja droga dziwne, ze nie mozesz tych postow edytowac:/ a na innych forach mozesz? jesli tak to pewnie cos jest nie tak z twoim kontem na bb

reklama
witam niedzielnie ;)

u nas dzis tez duszno tylko bez słonca

fajnie macie że ju niektore mamusie czuja ruchy ;) ja jeszcze nie .
w pierwszej ciazy czulam kolo 16tyg

Verita wszystkiego dobrego na nowej drodze...:-)

fajnie dziewczyny że czujecie już maluszki swoje, ja się tego momentu zawsze nie mogę doczekać.

co do brzucha, ostatnio jak dużo pochodzę to czuję brzuch, czuję taki delikatny ucisk w dole , swoją drogą to mam spory już ten brzuszek , widać gołym okiem że jestem w ciąży. No nic trzeba się więcej oszczędzać bo nie chcę przeleżeć kolejnej ciąży ze skurczami. Ale skurczy i napinań odpukać póki co nie mam.

u mnie też już widać sporo brzuszka tzn bardziej mi się zaokrąglił i wygląda jakbym była wzdęta :) jeszcze trochę i wszystkie skoczymy I trymestr i spokojnie będziemy mogły się objadać :) Ja już tego nie mogę się doczekać bo teraz zbytnio jeszcze nie chce mi się jeść a najgorzej jest rano ;/

No nic dziewczyny zmykam się kąpać :) Miłej Nocy Wam życze :)

Witajcie :-) Jak po weekendzie? Baterie naładowane?

Kerna tęsknimy za Tobą! Pisz jak najczęściej. Rady tak doświadczonej i życiowej mamy są dla nas naprawdę ważne :-) Gratuluję córeczki!! A jak się czujesz?

Sylwia super, że czujesz maluszka :-) To musi być niesamowite uczucie! Ja muszę jeszcze poczekać, ale nawet jak coś mi się przelewa w brzuchu, to się cieszę, bo mam nadzieję, że niedługo poczuję dziecko :-)

Ja w środę mam wizytę. troszeczkę sie stresuję, ale mam tak zawsze przed każdą wizytą. Piersi przestały mnie boleć. Jedynie sutki są mega wrażliwe. Brzuszek rośnie, czego dowody wstawiłam w odpowiednim wątku, więc chyba jest dobrze :-)

Idę posprzątać mieszkanko, póki jest jeszcze znośna pogoda. Później ma być skwar :baffled:

Witam po weekendzie :)

Ja tez zazdroszczę tych ruchów no ale liczę że już niedługo i ja je poczuję ;) Moje piesi tez już mniej dokuczają ale rzeczywiście sutki są mega wrażliwe.

brzuch mnie dziś boli..chyba troszkę poodpoczywam dzisiaj;-)

reklama
Małkus mnie też dziś brzuch bolał i to mocno, aż się przestraszyłam. O godzinie 5 się obudziłam, bo męczył mnie ten brzuch. Godzinę spędziłam w łazience :baffled: Dziecku nie posmakował kebab, który wczoraj zjadłam. To chyba przez ostry sos, bo miałam go odrobinę. No ale ja wyszłam z łazienki, to było już dobrze.

Ale odpoczynek jak najbardziej wskazany :-) Ja to przez te 12 tygodni tak się wyleżałam, że już nie mogę :-pWczoraj byliśmy z Mężem na fajnej wycieczce w pobliskich miejscowościach, gdzie sporo spacerowaliśmy. Czułam się później tak fajnie zmęczona. A dziś energii mam dużo. Ale to dobrze, bo w mieszkaniu chce dziś dużo zrobić. Ciekawe na ile wystarczy mi zapału :-p

A pozostałe dziewczynki jeszcze śpią?? Ciekawe jak tam nasza świeżo upieczona Żonka :-)

Do góry