reklama
A ja dziś mam urwanie głowy, sprzątam od rana bo goście dziś przyjadą:-)
Właśnie zrobiłam upragnione gołąbki;-) i już kręgosłup mi boli od latania.
Sylwia9 ja tam nie wiem ale myślę że mała niewinna kanapeczka nie zaszkodzi heh ja wczoraj nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam śledzie w śmietanie a jadłam je tak jakbym nic przez tydzień nie miała w ustach
Mniam...buraczkowa, też bym zjadła...
89Katia może zimne okłady rób na czoło, trochę ulży Ci w bólu...biedna
Właśnie zrobiłam upragnione gołąbki;-) i już kręgosłup mi boli od latania.
Sylwia9 ja tam nie wiem ale myślę że mała niewinna kanapeczka nie zaszkodzi heh ja wczoraj nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam śledzie w śmietanie a jadłam je tak jakbym nic przez tydzień nie miała w ustach
Mniam...buraczkowa, też bym zjadła...
89Katia może zimne okłady rób na czoło, trochę ulży Ci w bólu...biedna
Blondi1990
Zaangażowana w BB
Dzieki za przyjecie mnie
Jestem z woj Mazowieckiego Sochaczew
Jestem mezatka od ponad 4 lat i mam synka kubusia ktory bedzie miał za kilka dni 4 latka
no i druga dzidzia w drodze z terminem na 2 luty
aktualnie siedze w domu
ostatnio 23 lipca bylam na usg i dzidzia ma sie ok wszytko prawidłowo i miala prawie 7 cm długosci
Jak coś byscie chciały jeszcze wiedziec to pytajcie
Jestem z woj Mazowieckiego Sochaczew
Jestem mezatka od ponad 4 lat i mam synka kubusia ktory bedzie miał za kilka dni 4 latka
no i druga dzidzia w drodze z terminem na 2 luty
aktualnie siedze w domu
ostatnio 23 lipca bylam na usg i dzidzia ma sie ok wszytko prawidłowo i miala prawie 7 cm długosci
Jak coś byscie chciały jeszcze wiedziec to pytajcie
Beti1986
Fanka BB :)
witaj blondi
braczkowa mniam mniam ja jestem fanka zup a teraz jakos ciagle cos za mna chodzi, wczoraj byl rosolek.
sylwia ty to zawsze z czyms wyjedziesz co nie mozna jesc ja juz z pasztetem jadlam, czasem chyba lepeij nie wiedziec
katia mnie etz glowa cmi:/ takz elacze sie w bolu do tego skwar na dworze, wyszlam na chwile i glowe jeszcze barzdiej bolala. a w domu nie leoiej 27,5 stopni:/
braczkowa mniam mniam ja jestem fanka zup a teraz jakos ciagle cos za mna chodzi, wczoraj byl rosolek.
sylwia ty to zawsze z czyms wyjedziesz co nie mozna jesc ja juz z pasztetem jadlam, czasem chyba lepeij nie wiedziec
katia mnie etz glowa cmi:/ takz elacze sie w bolu do tego skwar na dworze, wyszlam na chwile i glowe jeszcze barzdiej bolala. a w domu nie leoiej 27,5 stopni:/
Blondi1990
Zaangażowana w BB
u mnie w domu 30 stopni ;/
ja tylko uwazam zeby nie jesc surowego miesa ,surowych jajek , i serow plesniowych
ja tylko uwazam zeby nie jesc surowego miesa ,surowych jajek , i serow plesniowych
Blondi witaj :-)
aaaa rozmawiałam z kolezanka z pracy i szykuje sie wyjazd w delegacji do Australi na 3 tygodnie lub 3 miesiace :-) szkoda tylko ze ja nie moge jechac tam otwieraja nowy zakład i przewaznie z naszego zakładu wysyłaja ludzi ktorzy maja przeszkolic tamtych ludzi i pokazac jak działaja maszyny i kurcze pech trafił ze akurat teraz wtedy kiedy ja nie moge jechac wrrrr troszku zła jestem no ale coz jeszcze pewnie bedzie nie jeden taki wyjazd ;-)
aaaa rozmawiałam z kolezanka z pracy i szykuje sie wyjazd w delegacji do Australi na 3 tygodnie lub 3 miesiace :-) szkoda tylko ze ja nie moge jechac tam otwieraja nowy zakład i przewaznie z naszego zakładu wysyłaja ludzi ktorzy maja przeszkolic tamtych ludzi i pokazac jak działaja maszyny i kurcze pech trafił ze akurat teraz wtedy kiedy ja nie moge jechac wrrrr troszku zła jestem no ale coz jeszcze pewnie bedzie nie jeden taki wyjazd ;-)
betty_jurek
Zaciekawiona BB
Witam nowe ciężaróweczki!
ja dziś w pracy jednak, tyle roboty, że nie można poleżeć, jutro jeszcze na wesele jadę, to przynajmniej odpocznę psychicznie
czytałam że genetyczne mogą kosztować nawet 100 zł, to ja muszę poszukać takich tańszych, mi moja ginekolog zaproponowała za 300 zł i jeszcze muszę przejechać 100 km w jedną stronę,
nie pytałam jeszcze jak się śpi na poduszce z Lidla? mi się podoba, ale sama nie wystarcza, mam jeszcze ze 2 inne małe.
do zobaczenia po weekendzie, dużo relaksu życzę
ja dziś w pracy jednak, tyle roboty, że nie można poleżeć, jutro jeszcze na wesele jadę, to przynajmniej odpocznę psychicznie
czytałam że genetyczne mogą kosztować nawet 100 zł, to ja muszę poszukać takich tańszych, mi moja ginekolog zaproponowała za 300 zł i jeszcze muszę przejechać 100 km w jedną stronę,
nie pytałam jeszcze jak się śpi na poduszce z Lidla? mi się podoba, ale sama nie wystarcza, mam jeszcze ze 2 inne małe.
do zobaczenia po weekendzie, dużo relaksu życzę
sylwia781122
Blondi witaj
Monila jeszcze nie raz będzie wyjazd z pracy,fajnie tak sobie pochodzić co?
Betty ja spie na tej poduszce ale akos rano się budze z koldra miedzy nogami a Seba spi na poduszce
u mnie tez upal ale moj maz dzisiaj przejal młodego i jeszcze sa na podworku,ja wyjelam już drozdzowke z piekarnika ,nastawiłam ogorki na małosolne i leze na kanapie:-)
Monila jeszcze nie raz będzie wyjazd z pracy,fajnie tak sobie pochodzić co?
Betty ja spie na tej poduszce ale akos rano się budze z koldra miedzy nogami a Seba spi na poduszce
u mnie tez upal ale moj maz dzisiaj przejal młodego i jeszcze sa na podworku,ja wyjelam już drozdzowke z piekarnika ,nastawiłam ogorki na małosolne i leze na kanapie:-)
Sylwia9
Masakra pisze z telefonu bo coś mi net nawala... Jednak kobieta zmienna jest - kijowo coś się czuje delikatny bol głowy, zawroty i zbytnio jeść się nie chce a zaraz znajomi przyjadą i grllowac bedziemy jeszcze jakas taka bez mocy jestem :|
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
To prawda, pracuję w firmie farmaceutycznej i właśnie rejestruję leki. To, że się nie sprawdza to nie do końca prawda ale nie tak jak leki. Ale wracając do witamin to pokażcie mi takie zestawy, które są lekami . . . Ostatnio w aptece pytałam i nie byłoale co się dowiedziałam od kolezanki będącej przedstawicielem farmaceutycznym!
jest wielka róznica miedzy LEKIEM a SUPLEMENTEM DIETY.
Lek jest rejestrowany i sprawdzany wzdłuż i wszerz, z kolei Suplement nie jest rejestrowany i nie jest sprawdzany jego skład, wiec to co jest napisane a to jaka jest rzeczywistości i ile tych składników ma suplement to wielki znak zapytania. Rejestrowanie leku to długa i kosztowna procedura ( to tez leki są droższe), a wprowadzenie suplementu na rynek farmaceutyczny nie jest już takie trudne i żmudne. Są tańsze, ale co w nich jest tak do końca.. trudno stwierdzić.
No właśnieKasieczek tylko problem w ze i te za 69zł i te za 26zł to suplementy :-) wiec jak dla mnie jesli skłąd mam ten sam nie mam zamiaru przepłacac;-)
Ja po wizycie, mam się niczym nie martwić więc się nie martwię :-) Dzidzia była grzeczna, dała się ładnie pomierzyć a potem się troszkę poruszała, żeby mamusia mogła popatrzeć :-) Małż pojechał po chłopców więc przyjadą gdzieś za godzinkę, a teściowa ma mi przywieźć zalewajki, mniam, mam straszną ochotę :-) Tymczasem się lenię i oglądam Harrego Pottera
A co do szpitali to co dziewczyny z Warszawy myślą o Madalińskiego? I skoro przyłączyła się do nas Blondi to zapytam też o opinię o szpitalu sochaczewskim :-) A propos serów pleśniowych to te z mleka pasteryzowanego można jeść :-)