reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Cześć Kochane, jak się miewacie ??:)

Jak się czujecie, jak Wasze dzidziusie?? Będzie przewaga dziewczyn czy chłopaków??:)

Ja powróciłam z urlopu, odpoczęłam a teraz czekam czy dostanę @ czy może nie.....
Mam nadzieję, że wasze pociechy zdrowo rosną :)

reklama
ni_kusia witaj :*:*:*
Nasze dzidziusie miewają się dobrze a płeć znają narazie tylko kilka przyszłych mam:-) ale chyba przewaga dziewczyn jak na razie :-)
Objawy pomału ustępują więc jest dobrze!
Nikusia mam nadzieję że niedługo dostaniesz @ i będzie mogła zacząć ostro działać :)
Po wakacjach baterie naładowane więc oby cykle były owocne;-) Oczywiście koniecznie poinformuj nas o dwóch kreseczkach no i trzymaj za nas kciuki aby wszystkie ciąże dobrze się skończyły!

Nikusia jak miło Cię widzieć!! :-):-) Witaj, witaj! Trzymam za Was kciuki Kochana! Informuj nas co i jak u Ciebie :-)

U nas jest ok. Ja im bliżej wizyty to bardziej się stresuje :sorry2: Ale będzie dobrze i już!

Witam

weekend troszke na lzezaco troszke na chodzaco :-p wczoraj wyciagłam meza na zapiekanke bo miałam mega ochote ;-)

Katia u mnie tez juz piersi tak nie bola jak same sutki sa takie wrazliwe ze szok :-p

Ni_kusia trzymam kciuki &&&&

ja zaraz lece na małe zakupy bo mam ochote dzis na pyszny zurek z jajeczkiem :-)

miłego dnia

To fajnie kochane, że wszystko dobrze. Bardzo się cieszę :)

Ja przez całe wakacje próbowałam dalej bo dostałam pozwolenie, dlatego teraz czekam czy dostanę @ czy nie... Ale mam już zupełnie inne nastawienie i Bogu dzięki za ten urlop, bo bym chyba na głowę dostała ze złymi myślami :) Ale jesteście kochane, bo to dzięki Wam przeszłam tak dobrze ten najgorszy czas ;*

Nikusia cieszę się, że mogłyśmy Ci pomóc :-) Super, że urlop się udał :-) I kciuki za @, a raczej jej brak!

Monila też bym zjadła żurek :-) Ale dziś na obiad pieczone piersi z kurczaka z fryteczkami i świeże warzywa.

U mnie jest już upał nie do wytrzymania. Musze na chwilę wyjśc na balkon i rozwiesić pranie, ale to odwlekam :-p Pomęczyłam się sprzątaniem, a jeszcze kuchnia mi została. Ogarnę ją raz dwa i poczytam chyba, bo i ta nie mam co robić.

Witam sie i ja ;)

u mnie już taki upal że wytrzymac sie nie da ;/

mnie czasami po srodku brzucha taki skurcz zlapie jak np za szybko wstane .

piersi tez już nie bola tylko okropnie sutki

a i jedzenie też srednio mi wchodzi nadal . i dzieki temu mam tylko 1kg na plusie ;)

ja dzis zaczełam 4 miesiac i 2 trymestr ;)

heja kochane:)

nikusia to wielka chwila przed toba:) a kiedy masz termin okresu? alez to ekscytujace;)

katia sutki cie bola:) mnie tez choc piersi tez troche. u mnie tez upal:/ a wizyty juz w srode zazdroszcze! a co do kebaba to mi sie zdaje, ze to moglo byc od tluszczu bo on jest baaardzo ciezkostrawny. ja tak tez mialam w pierwszej ciazy po kebabiem z brzuchem.

happymama to sie oszczedzaj w wmiare mozliwosci!

malkus juz niedlugo bedziesz czula dzidziolka!

ja zaraz jade autobusem do koelzanki ze studiow u wracam jutro. tak sie ciesze bo rok sie nie widzialysmy i poplotkujemy sobie:) one tez w ciazy w 7 tyg jest!

reklama
Do góry