reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Cześć Kochane, jak się miewacie ??:)

Jak się czujecie, jak Wasze dzidziusie?? Będzie przewaga dziewczyn czy chłopaków??:)

Ja powróciłam z urlopu, odpoczęłam a teraz czekam czy dostanę @ czy może nie.....
Mam nadzieję, że wasze pociechy zdrowo rosną :)

reklama
ni_kusia witaj :*:*:*
Nasze dzidziusie miewają się dobrze a płeć znają narazie tylko kilka przyszłych mam:-) ale chyba przewaga dziewczyn jak na razie :-)
Objawy pomału ustępują więc jest dobrze!
Nikusia mam nadzieję że niedługo dostaniesz @ i będzie mogła zacząć ostro działać :)
Po wakacjach baterie naładowane więc oby cykle były owocne;-) Oczywiście koniecznie poinformuj nas o dwóch kreseczkach no i trzymaj za nas kciuki aby wszystkie ciąże dobrze się skończyły!

Nikusia jak miło Cię widzieć!! :-):-) Witaj, witaj! Trzymam za Was kciuki Kochana! Informuj nas co i jak u Ciebie :-)

U nas jest ok. Ja im bliżej wizyty to bardziej się stresuje :sorry2: Ale będzie dobrze i już!

Witam

weekend troszke na lzezaco troszke na chodzaco :-p wczoraj wyciagłam meza na zapiekanke bo miałam mega ochote ;-)

Katia u mnie tez juz piersi tak nie bola jak same sutki sa takie wrazliwe ze szok :-p

Ni_kusia trzymam kciuki &&&&

ja zaraz lece na małe zakupy bo mam ochote dzis na pyszny zurek z jajeczkiem :-)

miłego dnia

To fajnie kochane, że wszystko dobrze. Bardzo się cieszę :)

Ja przez całe wakacje próbowałam dalej bo dostałam pozwolenie, dlatego teraz czekam czy dostanę @ czy nie... Ale mam już zupełnie inne nastawienie i Bogu dzięki za ten urlop, bo bym chyba na głowę dostała ze złymi myślami :) Ale jesteście kochane, bo to dzięki Wam przeszłam tak dobrze ten najgorszy czas ;*

Nikusia cieszę się, że mogłyśmy Ci pomóc :-) Super, że urlop się udał :-) I kciuki za @, a raczej jej brak!

Monila też bym zjadła żurek :-) Ale dziś na obiad pieczone piersi z kurczaka z fryteczkami i świeże warzywa.

U mnie jest już upał nie do wytrzymania. Musze na chwilę wyjśc na balkon i rozwiesić pranie, ale to odwlekam :-p Pomęczyłam się sprzątaniem, a jeszcze kuchnia mi została. Ogarnę ją raz dwa i poczytam chyba, bo i ta nie mam co robić.

Witam sie i ja ;)

u mnie już taki upal że wytrzymac sie nie da ;/

mnie czasami po srodku brzucha taki skurcz zlapie jak np za szybko wstane .

piersi tez już nie bola tylko okropnie sutki

a i jedzenie też srednio mi wchodzi nadal . i dzieki temu mam tylko 1kg na plusie ;)

ja dzis zaczełam 4 miesiac i 2 trymestr ;)

heja kochane:)

nikusia to wielka chwila przed toba:) a kiedy masz termin okresu? alez to ekscytujace;)

katia sutki cie bola:) mnie tez choc piersi tez troche. u mnie tez upal:/ a wizyty juz w srode zazdroszcze! a co do kebaba to mi sie zdaje, ze to moglo byc od tluszczu bo on jest baaardzo ciezkostrawny. ja tak tez mialam w pierwszej ciazy po kebabiem z brzuchem.

happymama to sie oszczedzaj w wmiare mozliwosci!

malkus juz niedlugo bedziesz czula dzidziolka!

ja zaraz jade autobusem do koelzanki ze studiow u wracam jutro. tak sie ciesze bo rok sie nie widzialysmy i poplotkujemy sobie:) one tez w ciazy w 7 tyg jest!

reklama
Do góry