reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

czesc
jestem dopiero bo rano bylam oddac krew na badania ,bosz ta pielegniarka jak wampir pobrala mi 1O probek krwii
teraz dopiero wrocilam do domu ,zjadłam śniadanko i chyba się walne na drzemke bo na 17,20 jade znowu na usg
u nas pogoda sliczna dzisiaj,jutro tez ma taka być i już planujemy grilla na jutro a w niedziele pojedziemy sobie na Hel z młodym,a za tydzień przylatuje moja chrzesniaczka z Uk na wakacje do PL

reklama
witam:)
betty_jurek ja mam atopowe zapalenie skóry i alergię a teraz mi się to uaktywniło jeszcze bardziej. Czytałam gdzieś, że w ciąży mogą się niestety objawy alergii nasilić. Też kicham cały czas i rano właśnie najbardziej :)

betty_jurek wejdz w ustawienia, po lewej stronie będzie edytuj sygnaturę i tam ustawiasz sobie suwaczek :-)

ale miałam przed chwilą akcję, mój pies duży głupolek tak się cieszy na widok domowników że jak mnie zobaczył to biegła rozpędzona i swoim łbem walnęła mnie w pipoche! aż mnie zabolało- mam nadzieję że nie zrobiła krzywdy dzidziuchowi :zawstydzona/y:

w końcu u nas pojawiło się słoneczko - niby mam woooolne ale nie chce mi się nic robić, stwierdziliśmy z mężem że kupujemy nowe łóżko tzn chcemy rogówkę która będzie się wysuwała i będzie tak duużo dużo miejsca do spania, bo nasze owe łóżko chyba już jest dla nas za małe, obydwoje kręcimy się z boku na bok, zaraz lecimy na miasto oglądać nowe łóżka :)

Miłego dnia życzę :tak:

sylwia9,dzięki już mi się suwaczek udało zainstalowac
jane, czyli coś w tym może byc i może faktycznie mam na coś alergię, trzeba alergologa u mnie poszukać

Hej

U mnie znowu upał, pierwsze lato od kilkudziesięciu lat w uk, trwa już 4 tydzień :)

Jane dobrze, że wszystko ok, musiałaś się wystraszyć

Co do nerwów to chyba tylko oddechy no i melisa, a na ból głowy to okłady i spacery

Ja mam innny problem i żadna chyba nie pisała, czy wam też tak polatuje coś jeszcze? z wkładką się nie rozstaje. Wiadomo rano jak po nocy to może być mocz ale że ciągle, a już nie wspomnę jak coś porobię, podniosę :( ile to jeszcze potrwa bo powiem szczerze to nasze pożycie jest zerowe z tego powodu

Trusia77 ja zauważyłam tylko że mam ostatnio zwiększoną ilość śluzu. Tak właśnie od 11 tygodnia.
Trusia możesz mieć problem z nietrzymaniem moczu- to ponoć częste w późniejszej ciąży, czytałam dzisiaj książke i tam pisało żeby uniknąć tego trzeba ćwiczyć mięśnie Kegla najwcześniej jak się da.

jejciu dziewczyny ale pospałam az cała spocona wstałam z tego upału :-p i wiecie co sniło mi sie ze jadłam pistacje .... no i tak mi sie ich zachciało ze odrazu zadzwoniłam do meza zeby kupił mi po pracy :-p hahha

ja w pierwszej ciazy miałam tak duzo sluzu ze ciagle chodziłam z wkładkami , a teraz na pocztaku miałam suchawo a cały czas wrazenie ze mam mokro :-p

U mnie upał że nie da rady wysiedzieć na dworze, a basen przeludniony że nie ma gdzie nogi postawić (bo wstęp darmowy), młody nudzi się w domu, no i co do nerwów, to dołączam do was, bo najmniejsza drobnostka wyprowadza mnie z równowagi, aż mi później szkoda młodego, że z byle powodu na niego nakrzyczałam aż mój m. zwraca mi uwagę, gdzie zawsze to on był bardziej nerwowy :sorry: Co do spania to u mnie różnie, są noce gdzie się kręcę i nie mogę sobie znaleźć miejsca, a dzisiaj przespałam super całą noc :-) Śluzu też mam jakby więcej i z wkładką się nie rozstaję...

Idę leniuchować, bo mam lenia by cokolwiek pożytecznego robić ;-)

No to ja też tak mam że tak jakby mokro czy coś jakbym trochę popuściła.. śluzu mam mało tak jakby suchawo no ale to podobno normalne na początku ciąży :)

Monila mam identyczna chętkę na pistację, właśnie czytałam czy w ogóle można je jeść, wiem że solonych nie można ale ja mam właśnie chętkę na te soloneeeeee :cool:

reklama
Do góry