reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

eve jesteś mistrzynią! w poniedziałek jadę po poduchę, a już ubolewałam że będę musiała wydać dużo kasy ;) mam tylko nadzieję że dostanę bo przeważnie jak się napalę na coś z lidla to już tego nie ma :-) ja nie moge spać ani na brzuchu ani na plecach więc dwa boczki mi zostają:-)

reklama
Małkus jak chcesz mogę ci kupic ,ja będę zaprowadzala Szymka na 8 do przedszkola a ze Lidla mam na parkingu przed blokiem to pojde sobie po poduszke a co tam mogę wziąć i 2

sylwia dzięki jesteś kochana ale w poniedziałek jadę na pobranie krwi i pojadę z samego rano i pierwsze co do lidla to wtedy mam nadzieję że dostanę ;-) zaraz będę patrzała na materiał, jakąś flanelkę może żeby sobie powłoczki uszyć heh

Verita no to ładna paczke masz , a gdzie tam jeszcze do konca :-)

jejciu dizewcyzny spałam 2h i jestem dalej wymieta jak cholerka , chyba sie dalej połoze :-p
u mnie od rana pochmurnie i to bardzo i strasznie duszno licze na deszcz ...;-)

a mi wstyd trochę bo śpię razem z moja mała tzn robię sobie 2-3 popołudniowe drzemki. jak ona bo bym się wykończyła. jakaś leniwa sie zrobiłam

Chyba największym forumowym leniem to jestem ja :nerd: Oprócz obiadu i powierzchownego posprzątania mieszkania zrobiłam..uwaga, uwaga .. NIC.
No ale jak jestem bardziej aktywna, to boli mnie brzuch. To błędne koło.

No ja dzisiaj nawet słabo dom ogarnęłam :-p i obiadu dziś nie zrobiłam, resztki będą:-)
za to byłam dzisiaj na kilku herbatkach po wsi heh a teraz robię serniczek dla mamy na urodziny.

Hej :)

Kurcze przy pierwszej ciąży to byłam na bieżąco z BB a teraz niemogę ogarnać, szkoda mi, bo kto zrozumie kobietę w ciąży jak nie druga kobieta

U mnie mdłości przeszły jak zaczęłam brać witaminy na noc. czuję się ok, tylko czasem kłucie na dole, ale to chyba po spacerze dłuższym, a i drzemki mi się trafiają też.

Byłam dziś oglądać w H&M ciuchy ciążowe ale nic takiego nie było, mszę coś sobie sprawić bo bluzki zaczynają się podwijać :-D

I wiecie co. Tutaj w uk pierwsze usg w 12 tyg, mam 9.08 i niemogę się doczekac, mam mieć też badanie na zespół Downa i strasznie się boję, w zasazie to o niczym innym nie myślę :( z mężem też do bani, jedyne co to dumna jestme z moich homorów bo kiedy trzeba to nawet krzyknę, co mi się nigdy nie zdarzało

Cześć :) dawno mnie nie było zaglądałam do was czasem.Internetu nie miałam ale teraz już w końcu jest :)

U nas jakoś powoli leci od 3 dni siedzę w domu po złapałam choróbsko. Spać nie mogę moja mała też jakaś marudna budzi się w nocy :/ jestem leniem jak cholera :p jutro idę do lekarza po skierowanie na usg genetyczne.I chyba założy mi wreszcie kartę ciąży :)

Mam wielkie przekonanie że będzie synek ! nawet już wybraliśmy imiona Adrianek albo Dawidek :) dla dziewczynki nie mamy bo będzie chłopak i koniec hehe:p

miłego popołudnia życzę a ja idę się polenić...buziaki dla was :*

reklama
hej dziewczyny, no ja jestem już pirania wcielona, wystarczy maly szczegol a wybucham jak Etna, nabuzowana chodze dzisiaj od rana, już ryknelam na meza, na budowlancow, mam ochote rozjechać wszystkich ludzi dookoła, zamknelam się w pokoju i staram się odtajać, bo wiem,ze nieznosna jestem do granic możliwości, poza tym marze być sama przez jakiś czas.

Tez się obawiam badan prenatalnych, myśle o tym codziennie, a mam je dopiero 7 sierpnia .

Do góry