eve jesteś mistrzynią! w poniedziałek jadę po poduchę, a już ubolewałam że będę musiała wydać dużo kasy mam tylko nadzieję że dostanę bo przeważnie jak się napalę na coś z lidla to już tego nie ma :-) ja nie moge spać ani na brzuchu ani na plecach więc dwa boczki mi zostają:-)
reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
Małkus jak chcesz mogę ci kupic ,ja będę zaprowadzala Szymka na 8 do przedszkola a ze Lidla mam na parkingu przed blokiem to pojde sobie po poduszke a co tam mogę wziąć i 2
sylwia dzięki jesteś kochana ale w poniedziałek jadę na pobranie krwi i pojadę z samego rano i pierwsze co do lidla to wtedy mam nadzieję że dostanę ;-) zaraz będę patrzała na materiał, jakąś flanelkę może żeby sobie powłoczki uszyć heh
Verita no to ładna paczke masz , a gdzie tam jeszcze do konca :-)
jejciu dizewcyzny spałam 2h i jestem dalej wymieta jak cholerka , chyba sie dalej połoze
u mnie od rana pochmurnie i to bardzo i strasznie duszno licze na deszcz ...;-)
jejciu dizewcyzny spałam 2h i jestem dalej wymieta jak cholerka , chyba sie dalej połoze
u mnie od rana pochmurnie i to bardzo i strasznie duszno licze na deszcz ...;-)
Trusia77
Fanka BB :)
Hej
Kurcze przy pierwszej ciąży to byłam na bieżąco z BB a teraz niemogę ogarnać, szkoda mi, bo kto zrozumie kobietę w ciąży jak nie druga kobieta
U mnie mdłości przeszły jak zaczęłam brać witaminy na noc. czuję się ok, tylko czasem kłucie na dole, ale to chyba po spacerze dłuższym, a i drzemki mi się trafiają też.
Byłam dziś oglądać w H&M ciuchy ciążowe ale nic takiego nie było, mszę coś sobie sprawić bo bluzki zaczynają się podwijać
I wiecie co. Tutaj w uk pierwsze usg w 12 tyg, mam 9.08 i niemogę się doczekac, mam mieć też badanie na zespół Downa i strasznie się boję, w zasazie to o niczym innym nie myślę z mężem też do bani, jedyne co to dumna jestme z moich homorów bo kiedy trzeba to nawet krzyknę, co mi się nigdy nie zdarzało
Kurcze przy pierwszej ciąży to byłam na bieżąco z BB a teraz niemogę ogarnać, szkoda mi, bo kto zrozumie kobietę w ciąży jak nie druga kobieta
U mnie mdłości przeszły jak zaczęłam brać witaminy na noc. czuję się ok, tylko czasem kłucie na dole, ale to chyba po spacerze dłuższym, a i drzemki mi się trafiają też.
Byłam dziś oglądać w H&M ciuchy ciążowe ale nic takiego nie było, mszę coś sobie sprawić bo bluzki zaczynają się podwijać
I wiecie co. Tutaj w uk pierwsze usg w 12 tyg, mam 9.08 i niemogę się doczekac, mam mieć też badanie na zespół Downa i strasznie się boję, w zasazie to o niczym innym nie myślę z mężem też do bani, jedyne co to dumna jestme z moich homorów bo kiedy trzeba to nawet krzyknę, co mi się nigdy nie zdarzało
P
Patusia188
Gość
Cześć dawno mnie nie było zaglądałam do was czasem.Internetu nie miałam ale teraz już w końcu jest
U nas jakoś powoli leci od 3 dni siedzę w domu po złapałam choróbsko. Spać nie mogę moja mała też jakaś marudna budzi się w nocy :/ jestem leniem jak cholera jutro idę do lekarza po skierowanie na usg genetyczne.I chyba założy mi wreszcie kartę ciąży
Mam wielkie przekonanie że będzie synek ! nawet już wybraliśmy imiona Adrianek albo Dawidek dla dziewczynki nie mamy bo będzie chłopak i koniec hehe
miłego popołudnia życzę a ja idę się polenić...buziaki dla was :*
U nas jakoś powoli leci od 3 dni siedzę w domu po złapałam choróbsko. Spać nie mogę moja mała też jakaś marudna budzi się w nocy :/ jestem leniem jak cholera jutro idę do lekarza po skierowanie na usg genetyczne.I chyba założy mi wreszcie kartę ciąży
Mam wielkie przekonanie że będzie synek ! nawet już wybraliśmy imiona Adrianek albo Dawidek dla dziewczynki nie mamy bo będzie chłopak i koniec hehe
miłego popołudnia życzę a ja idę się polenić...buziaki dla was :*
reklama
hej dziewczyny, no ja jestem już pirania wcielona, wystarczy maly szczegol a wybucham jak Etna, nabuzowana chodze dzisiaj od rana, już ryknelam na meza, na budowlancow, mam ochote rozjechać wszystkich ludzi dookoła, zamknelam się w pokoju i staram się odtajać, bo wiem,ze nieznosna jestem do granic możliwości, poza tym marze być sama przez jakiś czas.
Tez się obawiam badan prenatalnych, myśle o tym codziennie, a mam je dopiero 7 sierpnia .
Tez się obawiam badan prenatalnych, myśle o tym codziennie, a mam je dopiero 7 sierpnia .