reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

eve jesteś mistrzynią! w poniedziałek jadę po poduchę, a już ubolewałam że będę musiała wydać dużo kasy ;) mam tylko nadzieję że dostanę bo przeważnie jak się napalę na coś z lidla to już tego nie ma :-) ja nie moge spać ani na brzuchu ani na plecach więc dwa boczki mi zostają:-)

reklama
Małkus jak chcesz mogę ci kupic ,ja będę zaprowadzala Szymka na 8 do przedszkola a ze Lidla mam na parkingu przed blokiem to pojde sobie po poduszke a co tam mogę wziąć i 2

sylwia dzięki jesteś kochana ale w poniedziałek jadę na pobranie krwi i pojadę z samego rano i pierwsze co do lidla to wtedy mam nadzieję że dostanę ;-) zaraz będę patrzała na materiał, jakąś flanelkę może żeby sobie powłoczki uszyć heh

Verita no to ładna paczke masz , a gdzie tam jeszcze do konca :-)

jejciu dizewcyzny spałam 2h i jestem dalej wymieta jak cholerka , chyba sie dalej połoze :-p
u mnie od rana pochmurnie i to bardzo i strasznie duszno licze na deszcz ...;-)

a mi wstyd trochę bo śpię razem z moja mała tzn robię sobie 2-3 popołudniowe drzemki. jak ona bo bym się wykończyła. jakaś leniwa sie zrobiłam

Chyba największym forumowym leniem to jestem ja :nerd: Oprócz obiadu i powierzchownego posprzątania mieszkania zrobiłam..uwaga, uwaga .. NIC.
No ale jak jestem bardziej aktywna, to boli mnie brzuch. To błędne koło.

No ja dzisiaj nawet słabo dom ogarnęłam :-p i obiadu dziś nie zrobiłam, resztki będą:-)
za to byłam dzisiaj na kilku herbatkach po wsi heh a teraz robię serniczek dla mamy na urodziny.

Hej :)

Kurcze przy pierwszej ciąży to byłam na bieżąco z BB a teraz niemogę ogarnać, szkoda mi, bo kto zrozumie kobietę w ciąży jak nie druga kobieta

U mnie mdłości przeszły jak zaczęłam brać witaminy na noc. czuję się ok, tylko czasem kłucie na dole, ale to chyba po spacerze dłuższym, a i drzemki mi się trafiają też.

Byłam dziś oglądać w H&M ciuchy ciążowe ale nic takiego nie było, mszę coś sobie sprawić bo bluzki zaczynają się podwijać :-D

I wiecie co. Tutaj w uk pierwsze usg w 12 tyg, mam 9.08 i niemogę się doczekac, mam mieć też badanie na zespół Downa i strasznie się boję, w zasazie to o niczym innym nie myślę :( z mężem też do bani, jedyne co to dumna jestme z moich homorów bo kiedy trzeba to nawet krzyknę, co mi się nigdy nie zdarzało

Cześć :) dawno mnie nie było zaglądałam do was czasem.Internetu nie miałam ale teraz już w końcu jest :)

U nas jakoś powoli leci od 3 dni siedzę w domu po złapałam choróbsko. Spać nie mogę moja mała też jakaś marudna budzi się w nocy :/ jestem leniem jak cholera :p jutro idę do lekarza po skierowanie na usg genetyczne.I chyba założy mi wreszcie kartę ciąży :)

Mam wielkie przekonanie że będzie synek ! nawet już wybraliśmy imiona Adrianek albo Dawidek :) dla dziewczynki nie mamy bo będzie chłopak i koniec hehe:p

miłego popołudnia życzę a ja idę się polenić...buziaki dla was :*

reklama
hej dziewczyny, no ja jestem już pirania wcielona, wystarczy maly szczegol a wybucham jak Etna, nabuzowana chodze dzisiaj od rana, już ryknelam na meza, na budowlancow, mam ochote rozjechać wszystkich ludzi dookoła, zamknelam się w pokoju i staram się odtajać, bo wiem,ze nieznosna jestem do granic możliwości, poza tym marze być sama przez jakiś czas.

Tez się obawiam badan prenatalnych, myśle o tym codziennie, a mam je dopiero 7 sierpnia .

Do góry