reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
jestem
kurcze pojechałam sobie żeby pojechać,bo jutro oddam od razu krew na wszystko, dzisiaj oddalam tylko mocz i już pani powiedziała ze jej się nie podoba bo jest bardzo metny a nie klarowny:-(,jestem zla bo jutro musze zaliczyć Gdynie 2x bo rano badania a o 17,20 usg,nic najwyżej kilometrowke zrobie
:-(

Eve82 dzięki za cynk do poduszki,musze nad nia pomyslec

Katherina no to miałas piekna taktyke do spania , chyba ja wypróbuje :-p co do spania na plecach to w szpitalu połozne mi mowiły ze od 30 tygodnia ciazy nie powinno sie spac na wznak ;-)

eVe super ta poduszka i cena tez fajna . w pierwszej ciazy nie potrzebowałam takiej poduszki i zawsze dziwiłam sie dziewczyna ktore takie ze soba taszczyły do szpitala , no ale moze teraz nad tym pomysle ;-)

w ciąży nie powinno się spać na placach tylko na lewym boku ake czasem ciężko. ja kombinowalam jak mogłam pod koniec. fajna ta poduszka z lidla szkoda ze przesylka pewnie wyniosła by mnie drugie tyle.

Verita a nie masz rodziny w PL która by Ci zakupiła a niedługo się z nimi spotkasz? wysyłka zwykła pocztą nie powinna byc taka droga, poza tym poduszka taka jest lekka :) wiec i koszt wysylki nieduzy obstawiam :)

Cześć dziewczynki!

Melduje sie ze wróciłam ze szpitala. lepiej ze mna! krwawe wymioty okazały się wynikiem podraznienia zołądka i przewodu pokarmowego przez częste wymioty. doładowali mi troche baterie kroplówkami i czuje się lepiej, choć nadal jestem słaba i leze - mało chodze, do wc i praktycznie tyle. Nudności mam dalej, ale to standard. teraz odpoczywanie, dietka lekkostrawna i do przodu! Mój maluch miał w poniedziałek 21 mm :) Taki mały szprot a tak mamie dokazuje!

nie dam rady was teraz nadrobić, trzymam kciuki za wszystkie mamusie! dużo z was wkracza już w II trymestr - oby było już z górki :) Buziaki!

reklama
nawet teraz jestem w Polsce to mógłbym sama kupić ale mam już tyle rzeczy do paczki ze szok. i jeszcze chce kupic tortownice i blachy jakieś gary bo może nawet nie doceniacie co tu jest za jaka cenę. mam juz pełne pudło po tych starych wielkich telewizorach. jak poducha nie bedzie za duza lub ze spuszczonym powietrzem w srodku w sensie pakowana próżniowo to biorę i upchne. a jeszcze liczę się ze na wesele ludziska mogą przynieść prezent mie zawsze koperty to muszę gdzieś to upchnac
a tak z innej beczki jakie macie sklepy z wózkami? może któraś sie orientuje w Krakowie gdzie jest duży wybór?

Do góry