reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

jestem
nabyłam pierogi z truskawkami i zaraz będę wciagac ,chodza za mna już ze 2 tygodnie

Kerna to widze ze chłopaki podobne upodobania maja ,u nas zakupione zostały,pizamka,bluzeczki,bielizna i skarpetki:-)
co do chusty tez myslalam kiedyś ale potem jakos się rozeszlo po kościach

u mnie całkowite odrzucenie od miesa ,dzisiaj jak poszlam po wedline to myslalam ze nie ustoje w kolejce

no i dostałam propozycje zakupu łóżeczka od koleżanki(bardzo dba o wszystko)z całym wyposarzeniem za 120zl i teraz mam dylemat bo ona ma dziewczynke

reklama
ja dziś też byłam z synkiem na pobieraniu krwi i czekał na mnie, trzymał kciuki by nie bolało :-)
u mnie jest między 8 a 9 tygodniem, robiłam dziś hcg czy dobrze wzrasta, bo ostatnio lekarz mówił, ze dość mało wzrasta...już się nie mogę doczekać czwartku, a zarazem się boje tej wizyty czy wszystko będzie dobrze :-) musi być...

kochane z tym sikaniem to tak jest jak z mdlosciami jedna ma a inna nie:) ja ogolnie czesto sikam i mam chyba maly pecherz, wstaje w nocy. a teraz jest to czesciej. pewnie to tez zalezy od ulozenia macicy i dziecka, czy naciska na pecherz czy nie.

a ja juz po wizycie i ulga jak nie wiem bo w koncu zobaczylam co mialam zobaczyc:) no i bylo juz serduszko slychac weic ten dzwiek naprawde mnei wzruszyl!!!

Małemu na razie zdiagnozowali campylobacter, mam nadzieję że już nic więcej nie znajdą. Obym się tylko nie zaraziła :/ bo to z tego co czytałam niebezpieczne w ciąży.

kerna - ja już byłam na pierwszej wizycie w 7 tc, ta w sierpniu to będzie druga.

Ja też nie mogę patrzeć na mięso.

Beti1986 - gratuluje udanej wizyty!!!!

Ufff lista lutówek zaktualizowana :)

Co u mnie? W zasadzie nic nowego, czuję sie dobrze, brzusio mi rośnie. Teraz próbuję się dostać na USG prenatalne. Mam zaklepany termin ale dopiero na 23 lipca się udało. Wolałabym wcześniej, nie wiedziałam że ta lekarka ma takie obłożenie. Będę próbowała dzwonić i się dostać wczesniej.

Strasznie mnie zmartwiła informacja od ewanh :( ogromnie mi przykro.

Co do szkoły rodzenia, bo widziałam że pisalyście, to ja się na pewno wybiorę. Koleżanka mi poleciła jedno miejsce gdzie zajęcia zą darmowe i można się wiele dowiedzieć, są zajęcia z pierwszej pomocy z ratownikiem i pielęgnacja noworodka, pierwsza kąpiel itp.

No i w końcu przekroczyłam 10 tydzień (już jakiś czas temu, bo 12-ty leci), ale skusiliśmy się już kilka razy na przytulanki i muszę powiedzieć, że jest kosmos :tak:

BB Anna cieszę się, że dobrze się czujesz :)

Brzuszek też mi rośnie. Wydaje mi się, że jest nawet za duży, jak na ten etap ciąży. No ale ja bardzo często jem, więc to pewnie dlatego. Waga nadal taka sama jak na początku.

Nie mogę już się doczekać wizyty 24.07 :) Jeśli będzie wszystko dobrze ( a musi być!! :) ) to skusimy się na przytulanki. Brakuje mi seksu.

Pobolewa Was czasami brzuszek. U mnie bóle jak na @ już minęły tydzień temu. Teraz czasami czuję takie "pykanie", kłucie z jednej strony. Mam nadzieję, że jest ok :)

reklama
witam poniedziałkowo :-)
ja dzisiaj jestem wypruta, chyba przez tą pogodę, cały dzień bym spała:confused:
no wreszcie się trochę ogarnęłam i zaczęłam obiadek robić bo em z pracy niedługo wróci
co do brzuszka to pojawia się jak coś więcej zjem :-D

nabyłam pierogi z truskawkami
ale smaka mi narobiłaś chyba jak em przyjedzie to wyślę go do sklepu gdzieś niech znajdzie

Patrycja
dużo zdrówka dla synka i abyś się sama nie zaraziła

Do góry