reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witajcie :-) U mnie też się zachmurzyło a rano zapowiadał się piękny bezchmurny dzień, no ale cóż uroki polskiego lata...

Mnie męczą mdłości przez cały dzień, śmierdzi mi jedzenie, a jeść mi się chce...:sorry2: Miałam nadzieję, że ta ciąża nie będzie miała tak ostrych objawów jak poprzednia, ale jak narazie wszystko idzie identycznie...bleee...

Co do szkoły rodzenia to ja nie chodziłam to nie mam zdania na ten temat, ale moje siostra chodziła i po dwóch porodach stwierdziła, że na nic jej się to nie przydało, bo teoria swoje a przy porodzie akcja toczy swoje i żadne spokojne oddechy czy ćwiczenia się nie przydały, wtedy nie ma się głowy na spokój.

reklama
Witam Was w piekna i sloneczna niedziele:) u mnie jest 28st i slonko
Ja calymi dzien sie wyleguje sa sofie, bo tylko w ten sposob moje mdlosci sa slabsze. bylismy wczoraj w supermarkecie i myslalam, ze zaraz zejde z tego swiata. Tyle jedzenia i mocnych zapachow, fuuuj:/ ale trzeba sie przygotowac na gosci.

Zycze Wam milego popoludnia i ladniejszej pogody:)

Hej!

My wróciliśmy z roczku córeczki znajomych.Mały się wybawił i pewnie za godzinkę padnie jak nic. Mojego stanu już nie da się w ogóle ukryć, wszyscy zauważyli wystający brzuszek:tak: Jutro na popołudniu do pracy ale wraca jedna z moich dziewczyn z urlopu więc już luźniej a za 1,5 tygodnia urlopik i mykamy nad jeziorko.W środę mam mieć wizytę u gin ale tylko badanie bez usg i podsłuchamy serduszko.

Evanh Bardzo Ci współczuję kochana, wierzę że w końcu zaświeci dla Ciebie słoneczko i donosisz pięknego, zdrowego bobasa.

gabi84 ja z siostra sie akurat zgodze, ze to co na szkole rodzenie jest odnosnie porodu to jedno a praktyka drugie:) ale mi duzo daly info o pielegnacji noworodka, jak to jest ze szczepienimi, do tego zawsze czesc zajec to sa cwiczenia. u nas w szkole tez bylo malowanie brzuszkow i robienie zdjec pamiatkowych:)

marcelka podziwiam za te kilometry:) choc ja tez duzo jezdze i z pierwszej ciazy tez do konca smigalam:)

kerna u mnie tez beznadziejna pogoda. nie padalo ale zimno jak cholera:/ uszy do gory bo widze, ze hormony robia swoje;)

ajentka ma nadzieje, ze bedzie pogoda na tym waszym urlopie:)

witam wszystkie przyszłe :-)
termin mam na koniec lutego, mamy już synka 6-letniego, raz straciłam dziecko...za 4 dni biegnę na USG by zobaczyć serduszko, trzymam kciuki za nas wszystkie :-)

Witaj wio.lub ależ podobnie,też jest to moja 3 ciąża i mam 6 letniego synka, w którym jestes tyg? pozdrawiam

ja dzis po calym dniu na nogach jak pisalam, szykowania, wrocilam o 18 to padlam i spalam prawie 3 godz, krzyż okropnie boli

z zapachami u mnie tez roznie, czasem wychodze ze sklepu bo cos mi "śmierdzi" choc inni twierdzą ze jest ok ;) takie uroki
najwazniejsze by dzidzius urodzil się zdrowy, wszystko jestesmy w stanie zniesc!

dobrej nocki!

Witam się wieczornie, ja tak tylko na szybko chciałam wam powiedzieć, że jednak wylądowałam z synkiem w szpitalu. Na razie nie wiadomo od czego ta biegunka z krwią, rotawirusa wykluczyli, jutro bądą robić kolejne badania. Trzymajcie za nas kciuki.

Ewanh bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć.

Niestety nie doczytałam co u innych bo teraz nie bardzo mam czas, ale trzymajcie się wszystkie cieplutko.

Dobry wieczór :)

Monila mam identycznie z tymi chętkami na solone czipsy ;p

a co do becikowego to ja wiem że po porodzie dopiero sie dostaje ale słyszałam że niby teraz musze jakies papiery do 3ciego miesiąca ciąży wypełniać... bzdura ;/

Może i nie wymiotuje, miewam mdłości, jestem wrażliwa na zapachy ale zauważyłam że ja nie siusiam tak często jak na ciąże przystało, wręcz wydaje mi się że bardzo mało bo jakieś 4-5 razy dziennie <w zależności ile płynów wypije> i to z rana normalnie leci strumieniem a później dosłownie trochę... chyba to nie jest normalne..

Witam się;))

Kurna podczytuje ale normalnie dziewczyny nie mam werwy i weny pisać:-D
Jestem taka "zmięta" , że ledwo funkcjonuję;)

Od soboty objawy delikatnie ustały- nawet zaczynam się martwić, ale wcześniej to był koszmar- modliłam się,żeby się już skończyło;))Ostatni miesiąc tak naprawdę to oprócz pracy tylko śpię;)))

Wizytę mam dopiero za tydzień , ale troszkę moje przewrażliwienie bierze górę i chyba dzisiaj zadzwonię, żeby mnie przyjęła...

Ewanh- straszliwie mi przykro....:-(

reklama
witam z Krakowa. leje i zimno no może nie bardzo ale nie tego się spodziewałam.
Mała mi sie rozbiera bo goła chce latac
.Mnie na razie nie mdli.

Do góry