reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

no i od razu mam pytanko czy też może tak któraś ma, że piersi wcześniej były większe i dość bolące, a potem stały się takie normalne:eek: bo w sumie to ja czuję się zupełnie dobrze i zero jakiś "słynnych objawów" :laugh2:
i z jednej strony się cieszę że nie męczę się jak co niektóre ciężarówki a z drugiej strasznie się tym stresuje

reklama
Kasia u mnie piersi sie powiekszyły i bolały jeszcze zanim zrobiłam test ciazowy , i tak jest do dzis ;-)

Witamy Kasia_82 :)

Ale dzisiaj dużo piszę a Wy dla odmiany jakieś cichutkie dzisiaj ;p Jutro znowu będę nadrabiać Wasze posty bo cała niedziela spędzona w pracy ;/

Coś mnie głowa boli, chyba idę zrobić sobie cieplutką kąpiel bo pogoda u nas beznadziejna i może mąż jakoś inaczej na mnie spojrzy bo On to tylko ostatnio spać by ciągle mógł :-(

Życzę spokojnej nocy i jeszcze spokojniejszej niedzieli :tak:

Monila no i własnie to mnie martwi troszkę :-( że wcześniej były inne, a następna wizyta dopiero 1 sierpnia i nie wiem jak ja do niej wytrzymam
Monilay mamy dokładnie ten sam dzień ciąży:rofl2:

Ostatnia edycja:
Sylwia a kiedy planujesz isc na zwolnienie ??

Kasia nic sie nie martw napewno jest wszystko wporzadku , choc domyslam sie jak wariujesz w myslach ...

Ewanh przykro mi bardzo.
Sylwia nie możesz szybciej iść na zwolnienie?
Jutro juz jadę wiec poczytam was dopiero wieczorem. Może jak mi bateria wytrzyma to w pociągu.

Monila 5tego sierpnia mam dopiero wizytę i od razu jak tylko wszystko mi Pani Doktor powie to prosze o wystawienie zwolnienia więc pewnie zwolnienie wystawi mi od 6stego sierpnia - trochę szkoda bo uwielbiam pracę z ludzmi no ale cóż tak jak pisałam teraz patrze tylko na siebie :) nie dawno to tak mnie brzucho zabolało że nie wiem i w głowie mi się kręciło i jakoś tak jak zjadłam miałam moment że było mi jednocześnie troszkę słabo i mnie mdliło , strasznie się stresuje przed następną wizytą a czas tak pomalutku leci ;/

Kochane uciekam się kąpać, jutro 12 h pracy 3majcie się wszystkie

Verita mogę iść szybciej ale szkoda mi jest wydac 110zł tylko po to żeby doktor wypisała mi zwolnienie, bo ja chodze prYWATNIE, panstwowo nie przyjmuje... a za darmo mi nie wypisze zwolnienia jak sie umowie do niej na wizyte

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylwai no tak to niestety jest jak sie chodzi prywatnie ze kasy trzeb troche udac , ale ja na twoim miejscu poszłabym wczesniej po zwolnienie a nie patrzała na ksae tak jak juz napisałam wazniejszy maluszek niz kasa ... a moze lekarka weznie ci tylko połowe za wypisanie l4? albo wogole nic nie weznie ... nie umawiaj sie na wizyte tylko przyjdz w dzien kiedy przyjmuje i powiedz ze ty tylko po l4 ...

Kasia a ja nawet nie zauwazyłam :-p

Verita takze zycze Wam spokojnej i bezpiecznej podrozy:-)

sylwia zawsze mozna isc do lekarza rodzinnego i powiedziec, ze jestes w ciazy i zle sie czujesz, ze w pracy ciezko a wizyta u gina dopiero w sierpniu. na pewno wypisze ci zwolnienie:) ja wlasnie jak zle sie czulam przed wizyta w poprzedniej ciazy to poszlam do lekarki mojej w przychodni.

reklama
Witam sie w niedzielny słoneczny poranek ,z ta pogoda zwariowac mozna :-p własnie pochłaniam sniadanko ;-)

Miłego dnia

Do góry