reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
ewenah bardzo mi przykro, trzymaj sie:///
sylwia781122
Magdzik trzymam kciuki
Małkus wierze ze będzie dobrze,a pracodawca wiedział ze ty masz te programy?
ja miałam jechać na spotkanie ale pogoda okropna a mielismy posiedzieć na plazy,coraz więcej ludzi się wykrusza i chyba przelozymy
dzisiaj pierwszy raz myslalam ze nie zrobie obiadu , na widok miesa z kurczaka i zapachu miałam odruch wymiotny,a ja się piekl to musiałam zrobić przewiew w mieszkaniu bo myslalam ze nie wysiedzę
teraz wiem co przechodzicie dziewczyny
Małkus wierze ze będzie dobrze,a pracodawca wiedział ze ty masz te programy?
ja miałam jechać na spotkanie ale pogoda okropna a mielismy posiedzieć na plazy,coraz więcej ludzi się wykrusza i chyba przelozymy
dzisiaj pierwszy raz myslalam ze nie zrobie obiadu , na widok miesa z kurczaka i zapachu miałam odruch wymiotny,a ja się piekl to musiałam zrobić przewiew w mieszkaniu bo myslalam ze nie wysiedzę
teraz wiem co przechodzicie dziewczyny
ewanh przykro mi bardzo !!! :-(
Magdzik kciuki zaciśnięte !!
Małkus spoookooojnie, co ma być to będzie ...
Ja dziś brak sił, rano praca później zakupy a teraz leże bo brzuch zaczął boleć
Mam chorą tarczycę co niestety powoduje iż ta ciąża jak to moja gin mówi jest większego ryzyka... więc leże i chyba tak zostanie już cały dzień. Laurka u dziadków więc ja mam wolne.
I tak deszcz padający za oknem powoduje, że ten dzień jest bardzo leniwy...
Magdzik kciuki zaciśnięte !!
Małkus spoookooojnie, co ma być to będzie ...
Ja dziś brak sił, rano praca później zakupy a teraz leże bo brzuch zaczął boleć
Mam chorą tarczycę co niestety powoduje iż ta ciąża jak to moja gin mówi jest większego ryzyka... więc leże i chyba tak zostanie już cały dzień. Laurka u dziadków więc ja mam wolne.
I tak deszcz padający za oknem powoduje, że ten dzień jest bardzo leniwy...
Sylwia9
Ewanh bardzo bardzo mi przykro... życie jest bardzo nie sprawiedliwe sama to wiem bo sobie 3mam kciuki za Ciebie i pamiętaj nie poddawaj się, bo w końcu będziesz szczęśliwą mamusią
Kochane chyba jakoś jestem pomijana w postach i w ogóle ;/ staram się wszystko nadrabiać, zdecydowałam z mężem że na następnej wizycie biorę zwolnienie <już na pierwszej lekarz mi proponowała> nie mam siły na takie latanie po dwu piętrowej restauracji...
Kochane chyba jakoś jestem pomijana w postach i w ogóle ;/ staram się wszystko nadrabiać, zdecydowałam z mężem że na następnej wizycie biorę zwolnienie <już na pierwszej lekarz mi proponowała> nie mam siły na takie latanie po dwu piętrowej restauracji...
sylwia781122
Sylwia jeżeli czujesz ze jest ci ciężko to powinnas pojsc na zwolnienie a w pracy wiedza o ciąży?
Aniolinek
Zaciekawiona BB
ewanh przytulam
Dziewczyny ja rzadko piszę, ale podczytuję jak tylko mam czas
Mnie też brzuch coraz rzadziej pobolewa, czasem tylko wieczorem lub po całym dniu jeśli był męczący
Ja nast wizytę mam dopiero 7 sierpnia , strasznie dużo czasu jeszcze .
Czuję się względnie dobrze, śpiąca bardziej jestem, w nocy cięzko mi zasnąć bo cycki bolą i tak dziwnie mi, niby mdli ale to takie uczucie jakbym połknęła tabletkę i nie przeszła przez krtań. Głodna jestem co chwila ale waga stoi póki co w miejscu i bardzo dobrze .
Ja też chciałabym tak od połowy sierpnia iść już na L4 , praca zmianowa mnie dobija powoli, a nocki znoszę niezbyt dobrze. Wsztrzymuje mnie trochę sezon urlopowy i nie chcę ludziom planów rozwalać. Tym bardziej, że we wrześniu nasz ślub więc i roboty i stresu będzie dużo
Dziewczyny ja rzadko piszę, ale podczytuję jak tylko mam czas
Mnie też brzuch coraz rzadziej pobolewa, czasem tylko wieczorem lub po całym dniu jeśli był męczący
Ja nast wizytę mam dopiero 7 sierpnia , strasznie dużo czasu jeszcze .
Czuję się względnie dobrze, śpiąca bardziej jestem, w nocy cięzko mi zasnąć bo cycki bolą i tak dziwnie mi, niby mdli ale to takie uczucie jakbym połknęła tabletkę i nie przeszła przez krtań. Głodna jestem co chwila ale waga stoi póki co w miejscu i bardzo dobrze .
Ja też chciałabym tak od połowy sierpnia iść już na L4 , praca zmianowa mnie dobija powoli, a nocki znoszę niezbyt dobrze. Wsztrzymuje mnie trochę sezon urlopowy i nie chcę ludziom planów rozwalać. Tym bardziej, że we wrześniu nasz ślub więc i roboty i stresu będzie dużo
Sylwia9
Tak wiedzą wszyscy że jestem w ciąży, ale jak to szefowa powiedziała żebym pracowała póki mogę - sama jest matką trójki dzieci i chyba nie rozumie tego że tak się można ciężko czuć ;/ i tak jak wspominałam że pracuje jako kelnerka w dwu piętrowej restauracji latania jest od groma no a jak nie ma klientów to szefostwo chciało by najchętniej żebyśmy sprzątali w kółko... dosłownie szybko zmęczenie mnie bierze i tak jak właśnie opisała Aniolinek
reklama
Sylwia9
że niby tak dziwnie mdli jakby tabletka staneła na gardle,
no ja niestety nie będę patrzała na ludzi z pracy i ich plany, biore zwolnienie bo ważne jest dla mnie moje dziecko tym bardziej że pierwsza ciąża tak szybko się zakończyła, zawsze było tak że wszyscy mogli na mnie liczyć bo taka dobra byłam że najchętniej to swoją kromke chleba bym oddała..
Dziewczyny czy któraś z Was miewa upławy? bo ja chyba właśnie takowe mam a czytałam gdzies że takie podzielonkawe upławy świadczą o infekcji, jestem ciekawa czy można zrobić cytologie w ciąży i czy za to nie zapłace dodatkowo....
no ja niestety nie będę patrzała na ludzi z pracy i ich plany, biore zwolnienie bo ważne jest dla mnie moje dziecko tym bardziej że pierwsza ciąża tak szybko się zakończyła, zawsze było tak że wszyscy mogli na mnie liczyć bo taka dobra byłam że najchętniej to swoją kromke chleba bym oddała..
Dziewczyny czy któraś z Was miewa upławy? bo ja chyba właśnie takowe mam a czytałam gdzies że takie podzielonkawe upławy świadczą o infekcji, jestem ciekawa czy można zrobić cytologie w ciąży i czy za to nie zapłace dodatkowo....