reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

U nas dziś nie pada ale ja dzis cały dzień na kanapie...tak mi dobrze tutaj :) tylko żołądek mnie cały czas boli chyba z objedzenia.

reklama
Magdzik trzymam kciuki

Małkus wierze ze będzie dobrze,a pracodawca wiedział ze ty masz te programy?

ja miałam jechać na spotkanie ale pogoda okropna a mielismy posiedzieć na plazy,coraz więcej ludzi się wykrusza i chyba przelozymy

dzisiaj pierwszy raz myslalam ze nie zrobie obiadu , na widok miesa z kurczaka i zapachu miałam odruch wymiotny,a ja się piekl to musiałam zrobić przewiew w mieszkaniu bo myslalam ze nie wysiedzę
teraz wiem co przechodzicie dziewczyny

ewanh przykro mi bardzo !!! :-(

Magdzik kciuki zaciśnięte !!

Małkus spoookooojnie, co ma być to będzie ...

Ja dziś brak sił, rano praca później zakupy a teraz leże bo brzuch zaczął boleć :(
Mam chorą tarczycę co niestety powoduje iż ta ciąża jak to moja gin mówi jest większego ryzyka... więc leże i chyba tak zostanie już cały dzień. Laurka u dziadków więc ja mam wolne.
I tak deszcz padający za oknem powoduje, że ten dzień jest bardzo leniwy...

Ewanh bardzo bardzo mi przykro... życie jest bardzo nie sprawiedliwe sama to wiem bo sobie :( 3mam kciuki za Ciebie i pamiętaj nie poddawaj się, bo w końcu będziesz szczęśliwą mamusią

Kochane chyba jakoś jestem pomijana w postach i w ogóle ;/ staram się wszystko nadrabiać, zdecydowałam z mężem że na następnej wizycie biorę zwolnienie <już na pierwszej lekarz mi proponowała> nie mam siły na takie latanie po dwu piętrowej restauracji...

ewanh przytulam
Dziewczyny ja rzadko piszę, ale podczytuję jak tylko mam czas :biggrin2:
Mnie też brzuch coraz rzadziej pobolewa, czasem tylko wieczorem lub po całym dniu jeśli był męczący
Ja nast wizytę mam dopiero 7 sierpnia , strasznie dużo czasu jeszcze .
Czuję się względnie dobrze, śpiąca bardziej jestem, w nocy cięzko mi zasnąć bo cycki bolą :wściekła/y:i tak dziwnie mi, niby mdli ale to takie uczucie jakbym połknęła tabletkę i nie przeszła przez krtań. Głodna jestem co chwila ale waga stoi póki co w miejscu i bardzo dobrze .
Ja też chciałabym tak od połowy sierpnia iść już na L4 , praca zmianowa mnie dobija powoli, a nocki znoszę niezbyt dobrze. Wsztrzymuje mnie trochę sezon urlopowy i nie chcę ludziom planów rozwalać. Tym bardziej, że we wrześniu nasz ślub więc i roboty i stresu będzie dużo

Tak wiedzą wszyscy że jestem w ciąży, ale jak to szefowa powiedziała żebym pracowała póki mogę - sama jest matką trójki dzieci i chyba nie rozumie tego że tak się można ciężko czuć ;/ i tak jak wspominałam że pracuje jako kelnerka w dwu piętrowej restauracji latania jest od groma no a jak nie ma klientów to szefostwo chciało by najchętniej żebyśmy sprzątali w kółko... dosłownie szybko zmęczenie mnie bierze i tak jak właśnie opisała Aniolinek

Melduję że z dzidzia wszystko ok jutro wszystko opowiem bo dziś nie mam siły a jeszcze muszę się spakować bo jutro do babci ruszam na tydzień

reklama
że niby tak dziwnie mdli jakby tabletka staneła na gardle,
no ja niestety nie będę patrzała na ludzi z pracy i ich plany, biore zwolnienie bo ważne jest dla mnie moje dziecko tym bardziej że pierwsza ciąża tak szybko się zakończyła, zawsze było tak że wszyscy mogli na mnie liczyć bo taka dobra byłam że najchętniej to swoją kromke chleba bym oddała..

Dziewczyny czy któraś z Was miewa upławy? bo ja chyba właśnie takowe mam a czytałam gdzies że takie podzielonkawe upławy świadczą o infekcji, jestem ciekawa czy można zrobić cytologie w ciąży i czy za to nie zapłace dodatkowo....

Do góry