reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Ewanah kochana bardzo mocno Cie przytulam :* wiem ze zadne słowa nie ukoja twojego bólu .... jest mi tak przykro :-( czytałam twojego posta i płakałam , to takie niesprawiedliwe ehh:-( ale pamietaj ze musisz byc silna dla Twojej coreczki .

ewanh - bądź silna!!!!!! wiem że żadne słowa tu nie pomogą, ale jesteśmy z tobą duchem. To bardzo przykre, życie jest niesprawiedliwe..... :-(

evanah oj przykro mi strasznie, tak bardzo ci kibicowalam... trzymaj sie!

malkus jeju brzmi strasznie... ale faktycznie cos masz za uszami czy nie masz watpliowsci co do swojej pracy? bedzie dobrze, musi byc

Ewanh kochana strasznie mi przykro ściskam cię mocno

Dziewczyny ja tylko na chwilę jestem na ip strasznie mnie brzuch boli proszę was trzymajcie kciuki żeby z fasolka było wszystko ok

Ewanh kochana strasznie mi przykro ściskam cię mocno

Dziewczyny ja tylko na chwilę jestem na ip strasznie mnie brzuch boli proszę was trzymajcie kciuki żeby z fasolka było wszystko ok

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewanh bardzo, bardzo mi przykro...dużo siły dla Ciebie!!! Nieprawdopodobnie duzo zrobiłaś dla swoich trojaczków aby móc je godnie pochować..zwykle zapomina się w tak wczesnej ciąży o tym a dzieci są wyrzucane razem z gazami, strzykawkami..w najlepszym wypadku. Trzymaj się, wypłacz i coż....trzeba żyć dalej.... Kobieta ma w sobie nieograniczone pokłady sił... MAgdzik nie strasz!! Wracaj szybko do domku z dobrymi wieściami! Dzisiejszy dzień mnie wymęczy.. poszłam spać przed 2, wstałam o 6,3 i od razu w drogę..już się przespałam ale chodzędo tyłu. Oczywiście na obiad pierogi z kociołka niedaleko. Dziewczyny czy znacie się może na ustawieniach tutaj? Nie mogę edytować postów ani dodawać emotikonów. Cały tekst jest zlany w jedną całość..znacie się?

kerna nie wiem dlaczego nie możesz edytować postów, ja normalnie biorę odpowiedz i wszystko mogę robić, chyba, że pisze z telefonu wtedy czasem tak się skleja.

Magdzik będzie dobrze!

Beti do swojej pracy nie mam wątpliwości, ale przed odejściem na zwolnienie nie wykasowałam dwóch programów z komputera (bez licencji) i była kontrola z zewnątrz... no ale pomału coraz mniej się stresuje, co się ma stać to się stanie...

reklama
Magdzik trzymam kciuki zeby to nie było nic powaznego &&& bedzie dobrze

Małkus masz racje nie stresuj sie kochana :* co ma byc to bedzie

u mnie pada i pada ;-) a ja leze i nudy siegaja zenitu:-p

Do góry