reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ewanh, trzymam kciuki za dobre wieści,
a co do 3d to uważam, że robienie badania na tak wczesnym etapie nie ma sensu z mojego punktu widzenia, dzidzia dopiero formuje wszystko i lepiej zrobić tak jak mówisz ok połowy ciąży czy nawet później

reklama
Ewanh trzymam kciuki

a ja jestemwsciekla do tego stopnia ze mam ochote ryczeć,bylismy u lekarza ,młody ma zapalenie oskrzeli(w zeszłym tygodniu byliśmy na kontroli i był zdrowy) to tego w aptece wydalam ponad 200zl(nie wspomnę ze przy poprzedniej wizycie w aptece wydalam ponad 150zl)

ewanah trzymamy kciuki &&&

sylwia kurcze no to nie dobrze ze mały znowu chory :-( jejciu zdrowka dla niego:tak:

ja tez chyba bardziej skłaniam sie do usg 3D bardziej w połowie :tak:

Ewanh - kciuki za wizytę!!&&&!!

Sylwia - zdrówka dla synka!

Małkuś - ja własnie kończe brać drugie opakowanie progesteronu, i zapomniałam dziś spytać czy jeszcze brać. fasolina zagnieżdżona, rośnie sobie pomalutku, wiec chyba nie ma co, dodam ze miałam wysoki progesteron od poczatku ciąży!

No i ja sama nie wiem kiedy mam nadania robić, 29 lipca mam wizyte, poczekac z badaniami i robić centralnie przed wizytą..???

kasiaczek no właśnie mi lekarz mówił że jeżeli progesteron był brany profilaktycznie to nie ma sensu brać dalej, kazał mi skończyć opakowanie i tyle.

A co do badań to właśnie mi lekarz zalecił żeby zrobić bliżej wizyty żeby były jak najbardziej aktualne. Zrobie ze 3 dni przed wizytą.

kasieczek ja w jednym labo robiła toxo i czekałam 3 dni na winiki a jak zrobiłam w labo w szpitalu tez prywatnie to wynik w tym samym dniu , ale ze nie mogłam wiec odebrałam go na nastepny dzien:-)

Mi na chwile wczoraj gin przełączył na 3d, mimo, ze się nie decydowalam. Niesamowite. Wtedy właśnie zobaczyłam, ze to małe stworzenie wygląda w zasadzie juz jak noworodek, niczego mu nie brakuje, wszystko ma wykształcone, tylko teraz organizm będzie się rozwijał i uczył swoich funkcji. Nie zaplacilabym specjalnie dodatkowo za takie ust na tym etapie, ale naprawdę ta chwilka bardzo dużo mi uświadomiła. To naprawdę cud, co tam w brzuszku się dzieje. A na czym polega 4d?

reklama
kasiaczek no ja też będe toxo robiła ale już raz robiłam i miałam wynik na drugi dzień. Rzeczywiście lepiej się najpierw dowiedzieć:)

Do góry