reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

a ja się właśnie objadlam świeżo upieczonym ciastem z truskawkami...mhhhh pyszne!
Z moimi mdłościami to różnie, są ale z różnym natężeniem,czasami takie że nie mogę wytrzymać a czasami słabe i znośne. Muszę przyznać że to chyba moja najlepsza ciąża pod tym względem bo w poprzednich okropnie się męczyłam.

reklama
wzięłam tylko 1 tabletkę, i chyba poki co nie bede brała wiecej, bo dzis jeszcze nie było spotkania z deska klozetową, wiec sie polepsza. ale za to słaba jestem kosmicznie.

Jane - wiem ze naturalnie powinny przejśc, tylko ze ja wymiotowałam wszytskim, wiec w zoładku nic nie było, a jak nie bede jesc to fasolinka nie bedzie rosła, nie mam wagi ale spadłam na bank.

lekarz powiedziął ze lokomotiv moge sobie jeszcze kupić - zobaczymy! moze mi już minie choc troche bym mogła funkcjonowac w mieszkaniu a nie leżec tylko, bo już mnei wszytsko boli, a jak wstaje to sie kręci w głowie.

dostałam skierwanie na badania - poszłam w labo spytać o koszt - 190 pln ;/ a moje wizyty z racji ze beda teraz w prywatnym szpitalu - 150 pln!! masakra jakaś, dobrze ze teraz to chyba co miesiąc wizyty juz bedą!

kasiaczek tylko, że tabletkę też możesz zwrócić... więc sama nie wiem... ale najważniejsze, że przechodzi. Kiedyś to musi minąć

Kasieczek a do jakiego ty lekarza chodzisz ze tyle płacisz za wizyte ?? jak dla mnie to strasznie duzo ... ja płace 120 zł za cała wizyte a chodze do bardzo dobrego lekarza ktory jest dr.n.m. i do tego ordynatorem w szpitalu w ktorym bede rodzic ... jak lezałąm w klinice na Ligocie to tam profero brał 16ozł za wizyte ... wiec moze ty tez do profesorka chodzisz co ? :-)

ja ostatnio za badania płaciłam 164 zł :-p

Monila - ja chodze do dr n. med. i płaciłam do tej pory 120 w klinice niepłodniści, a zaciażone z ciąża potwierdzoną przenosza do szpitala - by nie blokowac miejsc starającym. i teraz wizyta 150 - gdzie bardziej chodzi o miejscówe a nie lekarza :) ale za to bede ( na to licze) dobrze "obsłużona" w szpitalu przy porodzie jak bedą wiedzieć kto mnie prowadzi!

o jacie co za zdziercy zeby płacic wiecej tylko za miejscowe masakra jakas ;/ a z obsługa przy porodzie to mysle ze mozesz byc spokojna bo raczej jak chodzisz do gina prytwanie a on jest na oddziale gdzie rodzisz to staraja sie i to bardzo . ja teraz jak lezałam tych pare dni w szpitalu to tez wąłsnie lezałam na oddziale mojego gina tam gdzie jest ordynatorem no i na obsługe nie moge narzekac :-) no ja przy porodzie bede chciałam swojego lekarza prowadzacego , z tego co słyszałam od dziewczyn ktore do niego chodziły i rodziły to przy kazdej był;-)

kasiaczek ja wizytę mam za tydzień czyli 17.
Jutro jedziemy na weekend do rodziców i będą dzieciaki mojej siostry, dwa małe kochane bąble a wracamy dopiero w poniedziałek więc szybko mi zleci:tak: ty tam to płacisz za luksus chyba:blink: bo co do warunków to nie można im nic zarzucić ... ja się cały czas zastanawiam czy tam rodzić czy w miejskim... ale chyba zostanę przy miejskim bo tam mój gin pracuje.

hej mamusie ;) troszke mnie nie bylo... pokomplikowalo mi sie troszke wszystko. W tamtym tygodniu zmarla moja mama, miala raka ale i tak smierc zaskoczyla nas wszytskich bo przeciez nie bylo z nia zle... no coz... zalatwianie wszystkich formalnosci spadlo na mnie, masakra. Pogrzeb byl skromny ale i tak kupe kasy wydalam... do tego te wszystkie urzedowe sprawy....
A poza tym to wszystko ok u mnie. Mdlosci nie odpuszczaja, waga stoi w miejscu ;) wizyte mam 22 lipca, moze pani doktor cos tam ujrzy;) chociaz bardzo chcialam chlopaka to mam przeczucie ze bedzie cora ;)
ciezkie nocki u nas bo odzwyczajamy marcelka od smoka wiec chodze nie wyspana.
chyba jakis sezon golabkowy bo ja tez robilam w poniedzialek golabki, taka zachcianka ciazowa ;)

reklama
Do góry