reklama
ja bym poszła bpo skierowane do innego lekarza. przecież to naturalne ze chce się oszczędzić trochę kasy jak można. Nie zdziwi się.
trzymam kciuki za genetyczne swoja droga jak to szybko poszło dopiero co testy robilysmy a tu juz 12 tydzień.
współczuję mdłości. ja w tej ciąży chyba najlepiej się czuję jak do tej pory ale boje sie co potem będzie bo było bardzo ciężko
trzymam kciuki za genetyczne swoja droga jak to szybko poszło dopiero co testy robilysmy a tu juz 12 tydzień.
współczuję mdłości. ja w tej ciąży chyba najlepiej się czuję jak do tej pory ale boje sie co potem będzie bo było bardzo ciężko
katherinne
Fanka BB :)
Dogadalam się z ubezpieczycielem, jak dostarczę mu dokumenty to mi część na szczęście zrefunduje. Zawsze to jakieś pocieszenie.
Maluch stal na głowie. Uparcie. Nie chciał sie przekręcić. Pomierzenie go było wyzwaniem. Ale wygląda na to, ze okaz zdrowia. Jest niesamowity!!! Nawet przez kilka sekund widziałam go w 3d, to dopiero odjazd... Wow!
Maluch stal na głowie. Uparcie. Nie chciał sie przekręcić. Pomierzenie go było wyzwaniem. Ale wygląda na to, ze okaz zdrowia. Jest niesamowity!!! Nawet przez kilka sekund widziałam go w 3d, to dopiero odjazd... Wow!
Sylwia9
No własnie kuzynka namawia mnie żebym poszła jeszcze do lekarza na nfz i jednoczesnie chodziła do dwóch prywatnie i publiczne bo podobno tych lekarzy którzy mają tylko zakłady prywatne <tak jak moja doktor> nie obchodzi jak zrobiłam badania byle by były zrobione, no ale głupio tak że chodze prywatnie i publicznie, nie wiem pewnie drogie są te wszystkie badania a jeszcze mi za pierwszym razem tzn na następnej wizycie mam mieć wyniki takich badań jak: morfologia, mocz, cukier, WR, i dalej się nie rozczytam bo napisała mi lekarz na karteczce, jeszcze muszę zrobić sobie progesteron z krwi i jeżeli będzie wyższy niż 50 to jest okej a jak niższy to mam brać luteine dopochwowo...
katherinne
Płeć to bardziej na polowkowym. Teraz wróżenie z fusów. Nam lekarz wróży chłopczyka.
witam porannie. życzę wszystkim udanego dzionka.
mam znajomą ktora w 13 tyg juz wiedziała ze syn będzie ale wiem ze to trochę więcej szczęścia w tym niż się wydaje. takie maleństwo to ciężko zobaczyć. ale spytam jak będę ;-)
mam znajomą ktora w 13 tyg juz wiedziała ze syn będzie ale wiem ze to trochę więcej szczęścia w tym niż się wydaje. takie maleństwo to ciężko zobaczyć. ale spytam jak będę ;-)
sylwia781122
czesc
mojej sąsiadce gin powiedziała w 12 tc ze raczej chłopak a w 17 potwierdzil,no i ma chłopaka
u mnie ciezka nocka ,młody zwymiotował o 23 ,musiałam wszystko przebrać ,potem poplakiwal w nocy ,do tego doszedł nam mega kaszel,kuurcze a w czwartek skonczylismy antybiotyk,mam dosyć tych ciągłych chorob
poza tym dzisiaj dziecko którym się zajmuje miało kryzys ,wylo przed drzwiami od 6 do 6.45 a kazda proba podejcia to większe spazmy,nic jeszcze 2 poranki i mam luzzzz
mojej sąsiadce gin powiedziała w 12 tc ze raczej chłopak a w 17 potwierdzil,no i ma chłopaka
u mnie ciezka nocka ,młody zwymiotował o 23 ,musiałam wszystko przebrać ,potem poplakiwal w nocy ,do tego doszedł nam mega kaszel,kuurcze a w czwartek skonczylismy antybiotyk,mam dosyć tych ciągłych chorob
poza tym dzisiaj dziecko którym się zajmuje miało kryzys ,wylo przed drzwiami od 6 do 6.45 a kazda proba podejcia to większe spazmy,nic jeszcze 2 poranki i mam luzzzz
Sylwia9
Dziewczęta czy badanie progesteronu z krwi robi się na czczo?? boo mnie tak ssie że nie wiem i bym coś zjadła
ech nie doczekam się na odpowiedź, chyba nie będę ryzykowała i nie będę nic jadła chociaż mnie tak sssssssieeee....
ech nie doczekam się na odpowiedź, chyba nie będę ryzykowała i nie będę nic jadła chociaż mnie tak sssssssieeee....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama