reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

grzechotka dobrze liczysz...czyli od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Wg USG widocznie wychodzi młodsza ciąża, być może miałaś późne zapłodnienie?

reklama
ja bym poszła bpo skierowane do innego lekarza. przecież to naturalne ze chce się oszczędzić trochę kasy jak można. Nie zdziwi się.
trzymam kciuki za genetyczne swoja droga jak to szybko poszło dopiero co testy robilysmy a tu juz 12 tydzień.
współczuję mdłości. ja w tej ciąży chyba najlepiej się czuję jak do tej pory ale boje sie co potem będzie bo było bardzo ciężko

Dogadalam się z ubezpieczycielem, jak dostarczę mu dokumenty to mi część na szczęście zrefunduje. Zawsze to jakieś pocieszenie.

Maluch stal na głowie. Uparcie. Nie chciał sie przekręcić. Pomierzenie go było wyzwaniem. Ale wygląda na to, ze okaz zdrowia. Jest niesamowity!!! Nawet przez kilka sekund widziałam go w 3d, to dopiero odjazd... Wow!

No własnie kuzynka namawia mnie żebym poszła jeszcze do lekarza na nfz i jednoczesnie chodziła do dwóch prywatnie i publiczne bo podobno tych lekarzy którzy mają tylko zakłady prywatne <tak jak moja doktor> nie obchodzi jak zrobiłam badania byle by były zrobione, no ale głupio tak że chodze prywatnie i publicznie, nie wiem pewnie drogie są te wszystkie badania a jeszcze mi za pierwszym razem tzn na następnej wizycie mam mieć wyniki takich badań jak: morfologia, mocz, cukier, WR, i dalej się nie rozczytam bo napisała mi lekarz na karteczce, jeszcze muszę zrobić sobie progesteron z krwi i jeżeli będzie wyższy niż 50 to jest okej a jak niższy to mam brać luteine dopochwowo...

witam porannie. życzę wszystkim udanego dzionka.
mam znajomą ktora w 13 tyg juz wiedziała ze syn będzie ale wiem ze to trochę więcej szczęścia w tym niż się wydaje. takie maleństwo to ciężko zobaczyć. ale spytam jak będę ;-)

czesc
mojej sąsiadce gin powiedziała w 12 tc ze raczej chłopak a w 17 potwierdzil,no i ma chłopaka

u mnie ciezka nocka ,młody zwymiotował o 23 ,musiałam wszystko przebrać ,potem poplakiwal w nocy ,do tego doszedł nam mega kaszel,kuurcze a w czwartek skonczylismy antybiotyk,mam dosyć tych ciągłych chorob

poza tym dzisiaj dziecko którym się zajmuje miało kryzys ,wylo przed drzwiami od 6 do 6.45 a kazda proba podejcia to większe spazmy,nic jeszcze 2 poranki i mam luzzzz

Dziewczęta czy badanie progesteronu z krwi robi się na czczo?? boo mnie tak ssie że nie wiem i bym coś zjadła

ech nie doczekam się na odpowiedź, chyba nie będę ryzykowała i nie będę nic jadła chociaż mnie tak sssssssieeee....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry