reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Sylwia jakbym była na chodzie to tez bym sobie sama zrobiła a tak to musze polegac na innych ze wszystkim ;-) choc tez wiem ze tesciowej nie łatwo jest bo w tamtym tygodniu miała 3 serie chemi i nie czuje sie najlepiej ale dzielnie chodzi wokół mnie :-p

taa amoja kuzynka dzis o 13:00 miała obrone .... ciekawe jak jej poszło , pewnie zdała bo ona zdolna jak cholerka:-p a za miesiac ma Ślub i w czwartek musze pogadac z lekarzewm czy bede mogła isc na niego , chociaz siedziec za stołem ... moze przemowi do niego fakt ze na sali bedzie ginekolog :-p hahah ja to własnie kuzynce mowie ze bede spokojniejsza bo jej przyszły tesc jest ginekologiem i w razie "w" nie musze daleko szukac :-p

Kasieczek moja tesciowa mi kiedys opowiadała ze cała ciaze tak wymiotywała jak była w ciazy z moim mezem ...

reklama
Bodziu jak wejdziesz na nasz watek to pierwszym tematem przyklejonym sa Niezbedniki dla mam , wejdz tam i tam masz instrukcje wklejania suwaczkow i wiele innych rzeczy:-)

Kasieczek ja przeczuc nie mam w pierwszej ciazy od poczatku byłam przekonana ze to dziewczynka a moj mezus upierał sie ze chłopak i wyszło na jego , a teraz nie wazne co wazne zeby zdrowe:-)

Ostatnia edycja:
Sylwia ja nie wiem czy to jakas telepatia czy cos :-p włąsnie była u mnie tesciowa z obiadkiem i mowi mi tak , byłam w sklpie kupiłam kapuste i jutro bede robic gołabki :laugh2: hahah ale sie usmiałam bo jeszcze nic nie zdazyłam jej napomknac o nich:-p

Witam dziewczyny, nie było mnie kilka dni, ale wróciłam. Nadal czekam na wizytę u gina, mam za tydzień i się niecierpliwię czy wszystko bedzie dobrze. Walczę z nałogiem tytoniowym i mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać bez papierosów, narazie ograniczyłam do kilku i nastawiam sie do kolejnego kroku? czy któraś ma też ten problrem?

betty_jurek niestety z nałogiem ci nie pomoge bo nigdy nie paliłam ;-) ale trzymam kciuki za Twoja walke z tym świństwem &&&:-)

Dziewczęta mam pytanie! Czy jest taka możliwość że jak chodzę prywatnie do lekarza i Pani doktor wypisała mi na karteczce jakie badania mam porobić to jak pójdę sobie do lekarza rodzinnego to równie dobrze On może mi dać skierowania na te badania ??? Moja znajoma twierdzi że tak jest ale wydaje mi się że było by to za łatwe...

reklama
Lekarz rodzinny nie na wszystkie badania może wypisać skierowanie, a poza tym niekoniecznie może chciać wypisywać na cokolwiek. Zależy czy masz fajnego rodzinnego czy nie?

Do góry