reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Monila jestem cały czas :) wszystko u mnie dobrze, uspokoiłam się trochę, już się tak nie stresuję :) brzuszek mnie tylko pobolewa i siku chodzę co pięć minut, no ale z tym się muszę pogodzić.
w środę wizyta, będą znowu nerwy

Agnieszka bardzo Ci wspolczuje i wiem co przezywasz :/ trzymaj sie:*

Ja panikowalam z tymi mdlosciami, ze mi przeszly i nic nie czuje ale na szczescie juz wrocily i macica tez daje znac o sobie:D:D teraz czuje, ze jestem w ciazy ale chyba do konca bede sie stresowac:/
U mnie 29st, zrobilam chłodnik litewski, mrozona kawe i ciesze sie latem:)))

ewanh bardzo sie ciesze ze wszytko jest wporzadku , jejicu albo gdzies przegapiłam twoje posty albo nie wiem ale jakos tak wydawało mi sie ze długo cie tutaj nie widziałam :-p
oj to bede trzymac kciuki za wizyte a pozniej ty za mnie trzymaj bo ja mam w czwartek na 18:00 :-) mam nadzieje ze krwiak sie zmiejszył bo o jego całkowitym zniknieciu jeszcze nie mysle bo doscyc duzy jest 5cm .tak wiec mysle ze troszke potrwa jego wchłanianie sie ;-)

katherinne -nie ma niegroźnych bakterii.... :-( ja od początku ciąży walczyłam z infekcją. Dopiero w 7 tc (po trzech wizytach u różnych lekarzach) dostałam odpowiednie leki. Podczas 2 wizyty u jednej z polecanych mi Pani dr usłyszałam żeby moczem to zbytnio się nie przejmować (tyle że leukocyty zaburzają obraz widzenia a bakterii masa):dry: ale mimo że nie powinna da mi leki na infekcję która "zresztą też może dziecku zaszkodzić":szok:.Leki zakazane w 1 trymestrze. :wściekła/y:.... Parę dni później poszłam do swojego byłego gina (a chciałam zmienić gdyż jest bardzo drogi i przy drugiej ciąży chciałam trochę "zaoszczędzić") i jak zobaczył wynik to od razu powiedział że najpierw musimy wyleczyć układ moczowy a następnie infekcję ...
Także Ja poszłabym na konsulatcje do innego lekarza albo zrobiła ponownie badanie moczu....

Truskawa - gratuluję obrony :)

Dla mnie ta ciąża to horror w porównaniu z poprzednią. Myślałam że teraz będę mniej się martwić i wszystko na spokojnie brać. A tu nie dosyć że mdłości straszliwe, piersi bolą tak że mąż ma zakaz zbliżania się do mnie ;-), durna infekcja to jeszcze wszystko pod górkę :wściekła/y:...

\

Witajcie,
ja jak zwykle cały weekend gości miałam :)
dzisiaj mam rocznicę śłubu, cały dzień na plaży spędziliśmy :)

Agnieszko bardzo mi przykro :( -też miałam biochemiczną w poprzednim cyklu-lekarz powiedział że tego nie liczymy jako ciąży ale jak się widzi 2 kreski to ciężko tego nie "liczyć"

w środę mam lekarza, trochę się stresuje, zaczęłam się stresować czy Maleństwo zdrowe, czy się dobrze rozwija...

Małkus Wszsytkiego Najlepszego z okazji rocznicy Slubu :-)
nie martw sie na pewno z maleństwem jest wszystko wporzadku;-)

a ja cały dzien ogladałam filmy , blee zygac mi sie juz chce tymi filmami :-p ale lepsze lezenie w domu niz w szpitalu :tak:

miłego wieczorku

witajcie!

agnieszka- ogromnie mi przykro:-(

my wczoraj robiliśmy grilla, przyjechała moja siostra, mój tata z rodziną i znajomi którzy u nas nocowali z dwójką dzieci więc mało spaliśmy ale było fajnie.
Dzisiaj cały dzień się chłodziliśmy na basenie. Także padam na ryjek po takim weekendzie i zmykam się położyć.

a jutro o 11.30 wizyta u gin. także jestem w stresie jak zawsze!

Małkus - wszystkiego najlepszego dla Was :) Monila- wiem ze już pewnie masz dość lezenia, ale jak piszesz, lepiej w domu ;) ja z synkiem ostatni miesiąc lezalam i wiem co to znaczy, dość już miałam, ale musiałam sobie tłumaczyć ze to dla dobra baby :) Teraz powiem wam nieraz po jedzeniu mi niedobrze, sennie i muszę się położyć, pomaga :)

reklama
Witam dziewczyny u mnie nadal bardzo spokojnie bezobjawowo, chociaż dzisiaj niskie ciśnienie dało mi w kość. Chciałam napisać o infekcjach drób moczowych, po moim wyladowaniu w szpitalu na ich zapalenie jestem troche na bierząco w tych sprawach. Lekarz mi mówił że zapalenie nie zagraża dziecku w jego początkowych cyklach, tylko może mieć duży wpływ na wczesne rodzenie, także lepiej tego nie lekceważyć. Ja sama dostałam furagine i jakieś globulki dopochwowe przeciwgrzybicze tak na wszelki wypadek, ale globulek nie biore bo nic mi już nie dolega.
Jutro zamierzam sie wybrać na basen do znajomych także zobacze jak sie moja wizyta zakończy mam nadzieję że żadnych problemów nie będzie :)

Do góry