reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

A ja niestety nie mam dobrych wieści. Odebralam wynik bhcg. W czwartek miałam 476, dzisiaj powinno być ok. 2000. A jest tylko 1002. Dzwonilam do tego mojego prywatnego gina, powiedział ze przyrost jest zdecydowanie za niski, mam poczekać do środy, powtórzyć bhcg i w czwartek rano do niego przyjść. Ale nie wróży to nic dobrego. Od początku było coś nie tak.

reklama
Agaawa trzymam kciuki aby wszystko było dobrze! Ostatnio jakaś dziewczyna na forum tez pisała że miała na początku przyrosty o ok. 35% ale donosiła do końca ciąże.
Ja liczę że u Ciebie też będzie wszystko OK!

Monila no to fajnie:):), a byłaś już u lekarza??
Ale mi narobiłaś smaka, ja dziś też miałam taką ochotę na zupę że w drodze z pracy wstąpiłam do warzywniaka-jutro będzie :-)
ja mam też z tymi cyckami utrapienie :D:D tak bolą jak cholera no i sie powiększają..pewnie niedługo będę musiała zmienić staniki :)

Małkus jutro mam wizyte , i denerwuje sie strasznie :szok::szok: zapraszam na zupke do mnie :-D

Agaawa trzymam kciuki zeby było dobrze !!!

Cześć dziewczyny, przepraszam że wtrącę, ale mam pytanie. Macie może już jakieś objawy???

troszkę piersi bola, ale nie urosły, gazy w brzuchu, odczuwalne podbrzusze, troszkę jajniki kluja, troszkę gniecie podbrzusze i siusiu chodze częściej i lekkie zmeczenie, czasami krzyże bola.

Agaawa, musi być dobrze, a ile razy już bete robilas??? teraz był drugi raz, czy trzeci???

hej dziewczyny!

Witam serdecznie, mi test pokazał dwie kreski w czwartek, w środę wizyta. Poza lekkimi bólami brzucha żadnych objawów. Termin wg rożnych kalkulatorów internetowych to zawsze 10 luty. Ja osobiście wg @ nie liczę bo te to zawsze są jak chcą. Czasem co miesiąc, czasem co 2, a bywa, że i po 3 miesiącach mam dopiero :) Tak wyszło, że jak 20 maja byłam u gineko to mi powiedział, że jak che mieć dzidziusia to mam się starać dziś lub jutro, to sie z męzem postaralismy i chyba się udało.
Cieszę się przeogromnie i nie mogę się doczekac środowej wizyty :)

a ja mam pytanie, macie czasami takie kłucie w okolicach szyjki?od wczoraj mnie tam pobolewa, szczególnie wieczorami...hmmm

Hey kochane, u mnie bez zmian, cycochy bolą, zaparcia:( gazowanie też:( ale generalnie czuję się dobrze, i mowią że ładnie wyglądam:) Apetyt mam świetny:)

reklama
Dzieki dziewczyny, ze wierzycie,ale ja nie za bardzo. Kasoku - bete robiłam juz chyba z 7 razy, bo jest baaaardzo niska, zbyt niska jak na potwierdzona owulacje. Do poniedziałku tydzen temu przyrastala dobrze, ale od tygodnia przyrasta coraz gorzej.

Sorki dziewczyny, ale musze sie wyłączyć na jakiś czas, psychika mi siada.

Zycze Wam udanych pozostałych 8 miesięcy.

Do góry