Heloł!
A ja dzisiaj byłam na wizycie w luxmedzie. Jestem mega rozczarowana i wkur....a. Specjalnie jak sie umawialam na wizytę to prosiłam Panią, żeby mnie umowila na normalna wizytę, z USG, kompleksowa. Nawet nie chciałam iść na tzw. Konsultacje, bo bhcg i tak sama sobie robię. I wyobraźcie sobie, ze ten konowal mnie dzisiaj odesłał z kwitkiem, ze mam bhcg zrobić tylko i umówić sie ponownie na USG! Szkoda mi dzisiaj czasu na taka pseudo wizytę, wscieklam sie strasznie, a w recepcji mi powiedzieli, ze najwcześniejsze USG za tydzien. Wscieklam sie oonownie i kazalam im umówić mnie natychmiast, umowili mnie na jutro. Ponadto lekarz nie zrobił żadnego wywiadu, zapytał mnie cytuje " chce pani badanie?" ????? Żadnych badań nie zlecił, nic! No w szoku jestem. Więc juz wiadomo, ze luxmed zalewa pacjentki, ze będę musiała chodzić prywatnie, ale nie popuszcze im - wszystkie obowiązkowe badania zrobię, będę im patrzeć na ręce. No szok! Miałam sie uspokoić, zobaczyć pecherzyk, ale nie, jestem jeszcze bardziej wściekła i zmartwiona.