reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Ale się tu dzieje!
Moja nie raczkuje nie siada nie wstaje pelza jedynie do tylu:) ogólnie maly leniuszek z niej, zębów też mamy brak ale za to uśmiech z buźki jej nie schodzi :) z jedzeniem z kolei nie mamy problemów :) i śmietanę też już wcinala bez żadnych reakcji alergicznych :-)

reklama
Karolina, a wiesz, że też się zastanawiam nad nocnikiem. Moi chłopcy pozbyli się pieluchy po drugich urodzinach więc wiem, że dzieci psychicznie są wtedy na to gotowe. Ale nocnik był zabawką i myślałam czy teraz nie wprowadzić choćby na przypadkowe sikanie byleby wiedział do czego służy :-) Jasiek już stabilnie siedzi od dwóch m-cy więc pomyślałam, że można spróbować.
Co do jedzenia to ginekolog i położna (?) stwierdzili u młodego skazę białkową i kazali gluten podawać dopiero po roku. Hmmm, zalecenia są inne, to inna specjalizacja, ale jakby nie patrzeć mają wieloletnie doświadczenie . . .
U nas ząbek przebił się na 8 m-cy i powolutku sobie rośnie.

A jak reszta dzieciaczków lutowych? Nikt tu nie zagląda?

witam:) Jestem nowa. całkiem zielona. to moje pierwsze w życiu forum. nie wiem jak się tu odnaleźć :zawstydzona/y:
Też mam córeczkę z lutego 2014 dokładnie z 27 :)

mam 23 lata. moja córeczka ma na imię Weronika :) urodzona przez cc 27 lutego :)
ja zajmuję się nią i domem :)
jestem na urlopie macierzyńskim.
Mała jest bardzo absorbującym dzieckiem, wszędzie jej pełno. :) już ma prawie 5 ząbków (mówię prawie bo 2 ma już od sierpnia a teraz jej się przebiły 3! naraz! :shocked2: ) powoli zabiera się za chodzenie. to znaczy jak ma się czego złapać to chodzi przy łóżku, meblach itd.

to tyle o nas:)

Moj syn taki agent sie zrobil. Do kominka i kabli to az sie trzesie a jak mu powiem "nie wolno" to sie cieszy, a pozniej krzyczy na mnie i sie zlosci. Staje przy wszystkim, zaczyna sie puszczac i juz sie boje o te wszystkie kanty:szok: A tak wogule to dziecko cyganskie, do wszystkich sie smieje i niczego sie nie boi. Zeba to mamy tylko pod lyzeczka juz od ponad miesiaca i nic nie idzie dalej

reklama
Do góry