reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Verita gratulacje dla młodej, z pewnością jest podekscytowana :-)

Asia, mój dziś wstał o 10 :szok:, poszedł spać po 13 i spał prawie do 16, a na noc usnął przed 21:30.
Ile drzemek mają Wasze bąble?

reklama
Witajcie, wpadlam w sumie dla Mamy Stacha , bo z pozostałymi dziewczynami nam nieustający kontakt na fb. Witaj Ewuś, jak Twój maluszek?? Tymus wazy ponad dychę raczkuje i staje przy meblach, mam urwanie Glowy z nim, jest tak inny niż Matyska rozrabiaka na maxa. Czas zapieprza i nawet nie wiem kiedy listopad sie zrobil.

Mamo Stacha Zuzol ma dwie drzemki. Pierwsza ok.10 i trwa godzinę do półtorej, a czasem i dwie - zależy czy ją ktoś/coś obudzi. Druga po 15 a jej długość to totolotek, ale przeważnie z godzinę śpi.

U nas tez loteria ze spaniem. dzis byly 3 po ok20min i jedna dluzsza ok 2h. Teraz maly juz spi na noc. Deszczowa i jesienna pogoda dzis go chyba wymeczyla. Czasami spi 3 razy po 15min i koniec:-)

Zachęcamy Was do wzięcia udziału w naszej Przedświątecznej Akcji Zabawkowej! Zróbmy już dzisiaj coś dobrego!

Nie wszystkich stać na nowe zabawki, dlatego zachęcamy Was do zrobienia porządków w pokojach Waszych dzieci. Czytaj dalej:MamaSprzeda.pl - Idą Święta!

10429493_372983439544160_2152814914947930933_n.jpg

Ja dzisiaj byłam z młodą u lekarza. Dostała antybiotyk :( bo od 1,5 tygodnia nic nie pomaga na katar i gardło :(
Tak skromnie zapytam...Jest na FB jakaś Wasza/Nasza grupa ?

reklama
Do góry