reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Verita, ja nie mam za to chrzestnej . . . Póki nic nie wymyślę to nawet nie ustalam daty chrzcin. Chciałam pod koniec sierpnia bo potem już szkoła i napięty grafik.
Co do osiągnięć maluchów to mój Janek w sobotę po raz pierwszy przewrócił się z brzuszka na plecy. Do tej pory było tylko z plecków na brzuch i przemieszczanie na brzuchu.

Moja już się turla, smieje sie w głos jak widzi psa sąsiadów co mnie dziwi bo ta sama rasa i wielkość co nasz a naszego nie zauważa.
U nas problem bo się chrzestna z chrzestnym nr 2 poklucili a nr 1 nie zalatwil dokumentów :-D więc będzie wesoło. Do tego chyba mojej rodzinie nie będzie się chciało do Krakowa prZyjechać. Daleko ale wcale nie drogo jak na moje myślenie. Nie- wiem

Moj sie rzadko smieje na glos, moze ze 4 razy jak go calowalam po szyjce :D Z brzuszka na plecki jeszcze sie nie przewracal, na wszystko przyjdzie pora :)

Ostatnia edycja:
Od kilku dni Olka ulubionym zajeciem jest piszczenie, nie wiem jak on to robi, ze go gardlo nie boli. Ja próbowałam go naśladować i skonczylo sie na kaszlu hehehe:-D Maly spi, a ja zrobilam rogaliki z ciasta francuskiego i pieke zapiekanke z makaronem. Mlody pospi troche to moze zdaze jeszcze posprzatac:-)

Hej :-) małżon z dziećmi na podwórku to ja wykorzystuję chwilę ;-)

Mamo Stacha...Ty po prostu MUSISZ założyć konto na fb!!!! choćby po to, żebyś napisała - Jolka, jadę do ciebie. Spotykamy się?

reklama
Jasne :-) Nawet na dniach może będę w Grodzisku :-) Środa lub czwartek prawdopodobnie.

Jak będę na fb to w domu nic nie będę miała zrobione :-) Znam siebie :-)

Do góry