reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Verita, ja nie mam za to chrzestnej . . . Póki nic nie wymyślę to nawet nie ustalam daty chrzcin. Chciałam pod koniec sierpnia bo potem już szkoła i napięty grafik.
Co do osiągnięć maluchów to mój Janek w sobotę po raz pierwszy przewrócił się z brzuszka na plecy. Do tej pory było tylko z plecków na brzuch i przemieszczanie na brzuchu.

Moja już się turla, smieje sie w głos jak widzi psa sąsiadów co mnie dziwi bo ta sama rasa i wielkość co nasz a naszego nie zauważa.
U nas problem bo się chrzestna z chrzestnym nr 2 poklucili a nr 1 nie zalatwil dokumentów :-D więc będzie wesoło. Do tego chyba mojej rodzinie nie będzie się chciało do Krakowa prZyjechać. Daleko ale wcale nie drogo jak na moje myślenie. Nie- wiem

Moj sie rzadko smieje na glos, moze ze 4 razy jak go calowalam po szyjce :D Z brzuszka na plecki jeszcze sie nie przewracal, na wszystko przyjdzie pora :)

Ostatnia edycja:
Od kilku dni Olka ulubionym zajeciem jest piszczenie, nie wiem jak on to robi, ze go gardlo nie boli. Ja próbowałam go naśladować i skonczylo sie na kaszlu hehehe:-D Maly spi, a ja zrobilam rogaliki z ciasta francuskiego i pieke zapiekanke z makaronem. Mlody pospi troche to moze zdaze jeszcze posprzatac:-)

Hej :-) małżon z dziećmi na podwórku to ja wykorzystuję chwilę ;-)

Mamo Stacha...Ty po prostu MUSISZ założyć konto na fb!!!! choćby po to, żebyś napisała - Jolka, jadę do ciebie. Spotykamy się?

reklama
Jasne :-) Nawet na dniach może będę w Grodzisku :-) Środa lub czwartek prawdopodobnie.

Jak będę na fb to w domu nic nie będę miała zrobione :-) Znam siebie :-)

Do góry