Beti ja bym chciała żeby mały chodził do przedszkola ale kurcze nie dostał się do tego co chciałam będę musiała go wozić niby nie daleko bo 2 przystanki autobusowe sama już nie wiem dobrze że do września jeszcze 2 msc
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
G R A T U L A C J E Mój M by mnie chyba zatłukł gdybym teraz miała choćby bliźniaki . . . A jak twój zareagował? Widzę macie już córeczkę więc trzeba będzie zmienić auto na większeHej dziewczynki..Jestem, wczoraj nie miałam już siły pisać... na wizycie okazało się, że jest jeszczejedno serduszko, więc będziemy mieli TROJACZKI!!!! szok, jeszcze teraz dojść do siebie nie mogę...wszystko jest ok, serduszka biją. No ale jest to ciąża bardzo wysokiego ryzyka, mam leżeć i odpoczywać....
Kolejny szok Niesamowite. Verita a twój rodzic z bliźniaków czy z trojaczków?moja babcia miała 2 razy trojaczki i 3 razy bliźnięta. szok ze tak wam wyszło i do tego w pierwszym cyklu.
Gratulacje! To dopiero ulga. Ja też się broniłam w ciąży, ale byłam już gdzieś w 15 tyg.Ja już jestem Panią Magister i jade do domku poodpoczywać
Ja mam dziś kiepski dzień, wszystko mnie denerwuje, puściłam dzieciom tv żeby ich odizolować od siebie bo inaczej "za nic" dostałyby wszystkie kary świata
ewanh
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam za gratulacje. Ja na razie bardzo spokojnie do tego podchodzę, świadoma jestem, że wszystko może się zdarzyć...
Mama Stacha mój mąż zareagował tak samo, że musimy kupić większy samochód
Mama Stacha mój mąż zareagował tak samo, że musimy kupić większy samochód
magdulajtka
Majowe mamy'09
trojaczki? wow wow wow -nie wim co bym z takim nadmiarem szczęścia zrobiła- serdecznie gratulujechyba bym z leżanki nie wstala z wrażenia- mój mąż stwierdził ze super i przynajmniej miałby pretekst do zmiany auta na większe
gratuluje zdanych egzaminów
no i dzisiaj dentysta zaliczony-z głowy
gratuluje zdanych egzaminów
no i dzisiaj dentysta zaliczony-z głowy
Magdalena0713
Fanka BB :)
Ewanh - mega-gratulacje Ale się postaraliście z mężusiem ;-)
Kasieczek - gratulacje dla Pani Magister :-)
Katia - super, że z maleństwem wszystko dobrze... Rozkoszuj się ciążą ;-)
Kasieczek - gratulacje dla Pani Magister :-)
Katia - super, że z maleństwem wszystko dobrze... Rozkoszuj się ciążą ;-)
katherinne
Fanka BB :)
No no, evanh, potrójne szczęście. Za jednym zamachem wyjdziesz ponad normę
Czy ktoś wie, co z Lomą? Miała mieć o 17:00 wizytę i się nie odzywa...
Czy ktoś wie, co z Lomą? Miała mieć o 17:00 wizytę i się nie odzywa...
cześć jestem tu nowa i staram się póki co odnaleźć na forum dobrze jest wiedzieć że ktoś ma takie same przeżycia i jest chętny by się tym podzielić pozdrawiam
reklama
Kasiaczek Gratuluje Pani Magister !!! :-)
Katia fajnie ze maluszek rosnie zdrowo ;-) wiec teraz nic tylko cieszyc sie ciaza :-)
Verita 20 wow no to niezła gromadka , ale wazne ze zdrowo sie chowały:-)
Mama Stacha a tam opowiadasz ze by cie twoj zatłukł przeciez sama bys sobie tej ciazy nie zrobiła , a mysle ze jakby były blizniaki to była by jeszcze wieksza radosc no i obawy tez
a ja juz spakowana , wykapana wysmarowana leze w łozeczku i zaraz ide nyny bo rano wczas musze wstac i jeszcze ogarnac pare spraw :-) takze bede dopiero albo pozna niedziela albo w poniedziałek;-) a tym czasem trzymajcie kciuki zeby Kasia powiedziała TAK
Miłego weekendu kochane :* papap
Katia fajnie ze maluszek rosnie zdrowo ;-) wiec teraz nic tylko cieszyc sie ciaza :-)
Verita 20 wow no to niezła gromadka , ale wazne ze zdrowo sie chowały:-)
Mama Stacha a tam opowiadasz ze by cie twoj zatłukł przeciez sama bys sobie tej ciazy nie zrobiła , a mysle ze jakby były blizniaki to była by jeszcze wieksza radosc no i obawy tez
a ja juz spakowana , wykapana wysmarowana leze w łozeczku i zaraz ide nyny bo rano wczas musze wstac i jeszcze ogarnac pare spraw :-) takze bede dopiero albo pozna niedziela albo w poniedziałek;-) a tym czasem trzymajcie kciuki zeby Kasia powiedziała TAK
Miłego weekendu kochane :* papap